Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon god service, talte med ejer om han kunde skaffe noget grej, han undersøgte muligheden og vende hurtigt tilbage, god service. Jimmy

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået mine vare relativt hurtigt, de blev bestilt i påsken og har fået dem så hurtigt det kunne lade sig gøre. Meget tilfreds, produkterne stemmer overens og ser meget bedre ud, når man se... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en sygning som var gået op på mine nye bukser, en produktionsfejl. Tacgear gik hele vejen for at hjælpe med en løsning og gav rigtig god kundeservice. Hertil er jeg rigtig glade for deres bukser... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Michael leverer guldrandet service i verdensklasse og svarer inde på chatten nærmest inden man har sendt beskeden. Detaljeret målskema minimerer risikoen for fejlkøbt beklædning. Tøjet sidder v... Mehr ansehen

1. Geschäft für Outdoor-Kleidung und ‑Ausrüstung

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Tacgear.dk sælger vi kun de bedste produkter indenfor beklædning og grej til Soldater, hjemmeværn og hardball verden. vores produkter er nøje udvalgt med fokus på kvalitet og holdbarhed.

4,8

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

4,8

Alle Bewertungen

100 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nemt at bestille noget for deres…

Super nemt at bestille noget for deres hjemmeside

9. April 2025

Hej Anders

Vi er glade for du synes det var nemt at bestille fra vores side ;o)
Vi håber du bliver glad for dit køb.

Klar anbefaling

Bestilte nogle costum mærker, og alt gik bare super, med hurtigt svar og selve produktionen i weekenden.

kan klart anbefale at handle hos tacgear.dk

6. April 2025

Hej Frederik

Det er altid sjovt at producere ordre på costum mærker.
Vi håber du og din enhed bliver glade for dem.
Vi er glade for at kunne hjælpe med hurtig produktion og levering ;o)

5 stjerner for Michael!

Fantastisk service, hurtig service, og en hyggelig fyr!
Efterkommer dine ønsker, og sælger kvalitets produkter.

6. März 2025

Hej David

Tak for de positive ord ;o)

Vi vil gå langt for at hjælpe og er glad for du synes om vores produkter :o)

28. Februar 2025

Hej Kenneth

Vi er glad for du synes om vores hurtige levering :o)

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. Overskueligt. Hurtig levering.

26. Februar 2025

Hej Morten

Vi er glade for du synes det var overskueligt og at du synes om vores hurtige levering :o)

Bestilte MTS

Bestilte MTS, Kampskjorte. Ingen problemer med betaling, 2 dage tog det for min pakke var landet.

Super kvalitet.
Kan anbefales.

3. März 2025

Hej Thirapong

Vi er glade for du synes om bæltet og at du synes om vores hurtige levering ;o)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er virkelig god service her

Der er virkelig god service her. Fik byttet jakken til en anden størrelse, uden problemer.
Jakken er i forhold til lign billig, men virker solid.
Jeg kan kun anbefale Tacgear.

11. Februar 2025

Hej Polle

Er glad for du synes om vores service, det er noget vi gør rigtig meget ud af og vi er glade for synes om jakken og håber du bliver glad for den.

Velfungerende, e-mærket firma

Virksomheden er e-mærket. Jeg fik hurtigt svar på spørgsmål , leveringen fungerede som den skulle .

11. Februar 2025

Antwort von Tacgear

Vi er så glade du synes det fungerede som det skulle :o)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig service selv ved udsolgte…

Super hurtig service selv ved udsolgte vare. De vender tilbage med opfølgning af ønske på køb af udsolgte vare og er rigtig gode til at sende varer rettidigt.
Kan kun anbefale Tacgear 🙂

7. Jänner 2025

Hej Emil

Vi er glade for du synes om vores service og vi bestræber altid på at yde vores bedste ;o)

Vi er glade for at det lykkedes at få varen frem til dig så hurtigt som det var muligt.

vi håber du bliver glad for dit køb og håber at se dig igen i shoppen :o)

Super god og hurtig betjening

Super god og hurtig betjening
Venlig betjening da levering svigtede- sendte hurtig en ny og tog opgaven med den mistede ting.

1. Dezember 2024

Hej Jane

Vi er så kede af at DAO svigtede denne her ordre.
Men vi gør alt for at dette ikke skal gå ud over vores kunder og vi er glade for at hjælpe dig :o)

Rigtig god fornøjelse med dit køb.

De fedeste strømper

De fedeste strømper, jeg nogensinde har haft, både combat og ops.
jeg kan kun anbefale at prøve dem.

30. Dezember 2024

Hej Henrik

Vi er så glade for du synes om dem og ja vi kan kun give dig ret i at de er de bedste sokker på markedet ;o)

Fremragende service

Fremragende service, og hurtig levering. Kvalitet produkter. Kan absolut anbefales.

15. Dezember 2024

Hej René

vi er glade for at du synes om vores service og hurtige levering.

Vi er glade for at du synes om vores produkter :o)

Hurtig betjening

At bestilling og efterfølgende bytning af jakke gik hurtig.

6. Dezember 2024

Hej Susanne

Vi er glade for at du synes om vores bestilling og om vores ombytnings service :o)

Michael

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr