Banner for Tafelzeilonline.com

Tafelzeilonline.com Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik had via een reclame op FB en ook op Youtube zo'n tafelzeil gezien en dit leek me praktisch als oplossing om mijn terrastafel optimaal te beschermen (vooral dat dit zeil reeds op maat gesneden is... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent quality, very accurate size and thickness. It sits great on the table - heavy enough to stay flat, and beautifully rounded edges. I am pleasantly surprised. Worth the money - and I will orde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het ging met bestellen goed de bezorging was hopeloos, het pakje was op 30 juni keurig binnen bij Intratuin, ware het niet dat het pakje in de computer niet werd gevonden. Bij track en trace stond ver... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Op TafelzeilOnline.com kan jij terecht voor al jouw tafelzeil, tafelbeschermers, placemats en nog veel meer tafelbekleding. In 2010 zijn wij als bedrijf begonnen op de markt, tegenwoordig verkopen we onze producten hoofdzakelijk online. TafelzeilOnline.com is gespecialiseerd in het digitaal op maat snijden van alle soorten afwasbare tafelkleden en folies. Doormiddel van een digitale snijplotter zijn we in staat om maatwerk te leveren tot op de millimeter nauwkeurig. Ook leveren we je bestelling razendsnel en staat ons klantenservice team voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Assortiment van TafelzeilOnline In ons assortiment vind je tafelzeil in maar liefst 400 verschillende designs. Of je nu op zoek bent naar een effen kleur, een kleurencombinatie of een thematisch tafel, bij ons vind je altijd wel een tafelzeil dat aan jouw wensen voldoet. Vrijwel al onze tafelzeilen zijn gemaakt van PVC, waardoor ze lang mee gaan en gemakkelijk schoon te maken zijn. Naast tafelzeilen, verkopen wij ook tafelkleden. Ons tafellinnen is gecoat. Zo verkrijg je een tafelkleed dat eruit ziet als linnen met de voordelen van een plastic tafelkleed. Onze tafelkleden zijn daarom gemakkelijk schoon te houden en ze kunnen gemakkelijk op 30 graden gewassen worden in de wasmachine. Wil je zolang mogelijk genieten van je tafel? Kijk dan eens naar ons assortiment tafelbeschermers. Wij hebben verschillende soorten in uiteenlopende diktes. Ook voor placemats ben je bij ons aan het juiste adres. Naast al deze producten vind je in ons assortiment ook verschillende soorten plakfolie en raamfolie. Met onze raamfolie zorg je voor meer privacy en voorkom je inkijk in je woning, maar ook als je veel last hebt van de zon, kun je overlast beperken met onze zonwerende raamfolie. Plakfolie daarentegen heeft uiteenlopende functies. Je kunt plakfolie ook gebruiken op ramen en deuren, maar je kan de uiteenlopende designs ook gebruiken om je oude meubels een nieuwe look te geven of bijvoorbeeld je wanden te decoreren.

Gratis proefstaaltje bestellen?

Maak nu een account aan en bestel een GRATIS staaltje!

Hervorragend

Alle Bewertungen

646 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Pełna komunikacja

Pełna komunikacja , szybka reakcja me meila.

Antwort von Tafelzeilonline.com

Cześć Jolanta! Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię! Miło słyszeć, że komunikacja przebiegła sprawnie i byliśmy w stanie szybko odpowiedzieć na Twoje pytania. Cieszymy się, że jesteś zadowolona!

Een correcte dienstverlening

Een correcte dienstverlening. Is zoals we het gevraagd hebben. Perfecte service

Beste klant,
Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat we precies konden leveren zoals je het gevraagd had. We waarderen je vertrouwen enorm!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed product en snelle levering

Goed product, helemaal naar wens en snelle levering.
Absoluut moeite waard om hier te bestellen!
Super bedankt! 👍🏼

Antwort von Tafelzeilonline.com

Hoi Marlize, wat fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is! Super dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit. Bedankt voor je bestelling en je mooie review

Vlotte levering

12. Juni 2026

Antwort von Tafelzeilonline.com

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat de levering vlot is verlopen. We wensen je veel plezier met je bestelling!

Mooi tafelzeil

Netjes verpakt
Mooi tafelzeil

Antwort von Tafelzeilonline.com

Hoi Marianne, wat fijn dat je zo tevreden bent! Leuk om te horen dat alles netjes bij je is aangekomen en dat je er blij mee bent. Veel plezier ermee!

Mooi zeil Mexicaans

Mooi zeil Mexicaans, en snel ontvangen keurig op een rol.

Antwort von Tafelzeilonline.com

Dag Marieke, wat fijn dat je zo tevreden bent met het Mexicaanse zeil! Leuk om te horen dat de levering snel ging en dat alles keurig verpakt aankwam. Veel plezier ermee!

Ik had een fout gemaakt

Ik had een fout gemaakt, iets wat meteen werd rechtgezet zonder probleem. Top.

Antwort von Tafelzeilonline.com

Hoi P K, wat fijn dat we je fout zo snel en gemakkelijk konden oplossen! We vinden het belangrijk dat je tevreden bent en staan altijd klaar om mee te denken. Geniet ervan!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

snelle levering precies het formaat wat…

snelle levering precies het formaat wat we bedoelde en netjes bij de buren afgegeven

11. Juni 2026

Antwort von Tafelzeilonline.com

Hoi Henk, wat fijn dat je bestelling zo snel en in het juiste formaat bij je (buren) is aangekomen! Bedankt voor je vertrouwen in ons. Veel plezier ermee!

Zeer tevreden

Overzichtelijke site. Ruim assortiment.
Duidelijke informatie. Makkelijk aanpasbaar. Goede kwaliteit. Snel geleverd

17. Juni 2026

Antwort von Tafelzeilonline.com

Dag Angelique, wat fijn dat je zo tevreden bent! Leuk om te horen dat je de website prettig vond en dat alles snel en naar wens is verlopen. Geniet ervan!

Fleurig en efficiente tafelzeiltjes

Mooie kwalitatieve tafelzeiltjes. De rechthoekige uitvoering keurig op lengte maat gesneden en de ronde, standaard maat 1600 mm, afgewerkt aan de rand. De keuze gemaakt om ze te laten leveren op rol zodat ze glad,(zonder vouwen), aankomen.
Enige min punt was de nonchalante aflevering van DPD-pakketdienst die het pakket buiten onder het afdak achterliet zonder aan te bellen. Anders waren 5 sterren op zijn plaats geweest.

Antwort von Tafelzeilonline.com

Dag Arie, wat fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en afwerking!
Jammer dat de bezorging niet helemaal vlekkeloos verliep ,we geven je feedback graag door aan DPD. Geniet van je fleurige nieuwe aanwinst!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit

11. Juni 2026

Beste Patricia,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Jammer om te horen dat het product niet aan je verwachtingen heeft voldaan.
We hebben inmiddels per e-mail contact met je opgenomen om samen naar een passende oplossing te kijken. We hopen je hiermee alsnog tevreden te kunnen stellen.

Prima mooi tafelzeil in oranje

Prima mooi tafelzeil in oranje
Kan er weer op in 2028.

Antwort von Tafelzeilonline.com

Dag Maartje, wat leuk dat je zo tevreden bent met je oranje tafelzeil! Fijn dat het helemaal aan je verwachtingen voldoet. Tot 2028 dan, en heel veel plezier ermee!

Antwort von Tafelzeilonline.com

Dag Viviane, hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn dat je bestelling snel en netjes bij je is aangekomen. We hopen dat je er veel plezier van zult hebben!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het tafelzeil is mooi,met schuine…

Het tafelzeil is mooi,met schuine kanten. Snelle levering en geen geur zoals bij sommigen.

Antwort von Tafelzeilonline.com

Dag Marleen, wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop en dat alles mooi is aangekomen! Heel goed om te horen dat de snelle levering en de frisse kwaliteit aan je verwachtingen voldoen. Geniet ervan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een fout in het tafelzeil

Er was een fout in het tafelzeil. Na enkele Emails met een zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster is het probleem onmiddellijk opgelost. Waarvoor dank.

Antwort von Tafelzeilonline.com

Dag Renatus, wat fijn dat we dit samen met je hebben kunnen oplossen! We vinden het belangrijk dat je tevreden bent, en het is mooi om te horen dat onze medewerkster je zo goed heeft kunnen helpen. Heel veel plezier met je bestelling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor het eerst tafelzeil besteld met…

Voor het eerst tafelzeil besteld met molton onderrug. Is goed en netjes aan gekomen op de rol
Nu pas op tafel gelegd en wij vinden deze super mooi en chic .
Was net nieuw met gouden blaadjes maar dat valt enorm mee.

28. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Tafelzeilonline.com

Hoi Marjo, wat leuk dat je zo tevreden bent met je bestelling! Fijn om te horen dat het er zo mooi en chic uitziet op je tafel. Veel plezier ermee!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr