Virkeligt godt produkt, men elendig service. Ingen mulighed for at opsige abonnementet på hjemmesiden og de vender ikke tilbage på den besked jeg sendte til dem.
Das sagen Bewerter
Jeg kan godt lide takepart-konceptet og er altid på jagt efter, hvordan vi i familien kan gøre ting nemmere og mere bæredygtigt. Jeg købte et startsæt med 2 sæbepumper og 6 (tror jeg nok) sæbetable... Mehr ansehen
Idéen var god, men tabletterne er så store at de kun passer til at kunne komme ned i takeparts egne dispensere. Bruger man andre dispensere skal man nærmest save dem over, og så er det en vandet om... Mehr ansehen
Idéen er god men sæbepumperne er så hårde at trykke ned, at mine børn ikke kan få sæbe ud. Derfor ville jeg gerne returnere nogle uåbnede pakker (købte tre dispensere til at starte med). På hjemmeside... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg kan godt lide takepart-konceptet og…
Jeg købte et startsæt med 2 sæbepumper og 6 (tror jeg nok) sæbetabletter. Her ca 2 mdr efter (inden alle sæbetabletterne er brugt op), er begge pumper dog gået i stykker efter at have fungeret pænt dårligt i længere tid.... dét synes jeg så ikke er helt bæredygtigt.
Super produkt
Super produkt! Virker som den skal. Man skal lige vende sig til at ligge en ny tablet i om aften eller før man går (der går mere end 10 min, men kan godt bruges før den er helt opløst). Har købt med citrus og den dufter dog ikke rigtigt af noget :)
Jeg vil også være miljøbevidst
Jeg vil også være miljøbevidst, og købte sæbe tabletterne.( citrus)
Puttede den i min elskede sæbepumpe. Den har jeg haft i 3 år . Fin , som ny.
4 dage efter begyndte belægningen at blive misfarvet i striber fra sæbe , der var kommet ud hvor låget skrues på. Og belægningen begyndte at gå af, rundt om skruelåget !!!!
Det lyder da giftigt.
Jeg kan desværre ikke lægge et billede på
Mine børn elsker skummet!! 🤩🤩
Helt fantastisk. Jeg har 3 børn og en mand med en meget travl hverdag! Elsker at jeg bare får leveret sæben til døren og det samtidigt er bæredygtig! 😃 Børnene ELSKER at det skummer! Glæder mig til i får flere varianter hjem! Måske shampoo, vaskemiddel osv?
Super lækker sæbe
Super lækker sæbe!
Jeg er vild med konceptet og at det bliver gjort nemt for mig at gøre en forskel.. Jeg så, at en skrev herinde at fordi pumpen var gået i stykker 1 gang - og de endda sendte en ny ville hun ikke anbefale 😅
Jeg sad i Telefon med Sofie fra deres kundeservice i 35 minutter fordi jeg havde lidt problemer med mit ene sæbeglas. De sendte en ny med det samme og ekstra tabletter! SUPER GOD SERVICE!! Alle laver fejl! HELT klar noget jeg vil anbefale til alle jeg kender som vil hjælpe miljøet!!
TAK Sofie og takepart team!
Tak for miljø indsatsten :D i har min…
Tak for miljø indsatsten :D i har min fulde støtte - og tak for hurtig levering af super produkter :)
Er helt vild med den
Er helt vild med den! Vi har købt til både køkken og begge badeværelser. Genialt koncept.
Super koncept
Super koncept, desværre har pumperne kun holdt 1 måneds gangen . De er dog super søde at sende nye, men alt i alt ikke et produkt jeg vil anbefale .. Desværre
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.