Das sagen Bewerter
Kom akut till Tandcity en Fredagskväll och blev otroligt väl bemött av både tandsköterska och tandläkare Ali! Har nu fått två broar och ska göra ett implantat. Allt detta inom en månad, helt fan... Mehr ansehen
Tandhygienist Adja Faqiri kan jag varmt rekommendera. Adja är väldigt noga och lätt på handen så att det inte känns så mycket när hon rensar tand för tand. Hon förklarar på ett bra och pedagogisk sät... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Din tandläkare i Malmö med komplett tandvård till ett bra pris! Vi erbjuder generösa öppettider månd-lörd samt akut tandvård.
Kontaktinformationen
Hamngatan 1, 211 22, Malmö, Schweden
- +46 40 23 66 00
- info@tandcity.se
- tandcity.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Åk inte till denna kliniken dom lurar folk på pengar!!!!
Åk inte till denna kliniken ! Det är rena rama bedragarna . Jag åkte dit på kontroll och de var Aliakbar som höll i min undersökning. Jag fick veta att jag hade 11 hål samt tandsten som behövdes ta bort under två omgångar ! Jag blev jätteledsen men fick rådet av min mamma att boka tid hos en annan tandklinik för second opinion. Där fick jag veta att jag hade 6 st hål samt ett väldigt litet hål och tandsten skulle det ta bort på 1 besök och inte 2 som denna här kliniken sa. Jag fick ett nytt kostnadsförslag från den andra kliniken jag gick på och prisskillnaden är på strax över 6000 kr. Så gå INTE hit !
Kom akut till Tandcity en Fredagskväll…
Har nu fått två broar och ska göra ett implantat.
Allt detta inom en månad, helt fantastiskt.
Ali är en mycket kompetent och trevlig tandläkare.
Detta har resulterat i att både jag och min fru har listat oss där.
Kan varmt rekommenderas.
Om jag kunde ge mindre än 1 etta så…
Om jag kunde ge mindre än 1 etta så hade jag gjort det! Gå absolut inte hit om du inte vill bli lurad på pengar och göra onödiga ingrepp!
Jag hade tid hos tandläkare Aliakbar Al-Obeidi som gjorde en undersökning av tänderna och konstaterade att jag behövde laga fyra hål, göra en tandskena samt dra ut en tand. Allt för ungefär 14000. Jag blev tveksam då jag inte brukar ha hål i tänderna, så jag besökte folktandvården som konstaterade att jag inte hade några hål alls, tvärtom tyckte hon att jag skötte tänderna väldigt bra. Att hålla på och lura folk såhär som Tandcity gör borde vara brottsligt!!!
Tandläkarskräck
Efter 30 års tandläkarskräck blev jag tvungen att söka hjälp, valde TandCity. Fick ett jättefint bemötande av Sofia Chiappe Olsson. Efter en professionell behandling har jag nu blivit av med nästan all min tandläkarskräck.
Sofia var toppen.
Sofia var toppen.! Lugn, metodisk & kommunikativ. Mycket nöjd
Bästa tandläkarna, tandsköterskor, tandhygienister och personal. TANDCITYi Malmö och övrig pers…
Bästa tandläkare i Malmö och övrig personal
Så kunniga omtänksamma absolut bästa stället
Tandläkaren dr Ripan alldeles fantastiskt professionell , rekommenderar. Bästa i Malmö
Tandvård med hjärta och kvalitet
Jag tror inte att det finns en bättre tandläkare än Ali. Jag har gått till många duktiga tandläkare i Iran, Turkiet och Sverige, men alla de egenskaper som man önskar att en professionell tandläkare och kirurg och framför allt en genuin människa ska ha, finns hos Ali.
Det som imponerar mest är inte bara hans höga kompetens, utan att han är så pålitlig och hos honom känner man sig trygg direkt som att man är en del av hans familj. Han tar sig tid, är lugn och ger alltid den där känslan av att man är i trygga händer. Han är rättvis, och man vet att man inte hittar bättre priser någon annanstans för den kvalitet han erbjuder. Hela min familj går till honom och vi är supernöjda med både honom och hans fantastiska team. Rekommenderas varmt!
Proffs.
Återkommande besökare hos Tandcity.
Mycket nöjd: proffsighet, transparens och vänlighet.
Rekommenderas varmt!
Räddare i nöden!
Jag sökte akut hjälp för en plötslig outhärdlig smärta i en tand efter att ha ätit en fredagkväll. Trots att det var dax att stänga väntade dessa fantastiska människor på mig. Jag fick direkt hjälp och jag är oerhört tacksam för dessa fina människor och deras underbara bemötande, det var verkligen räddare i nöden!
Man blir väldigt väl omhändertagen
Man blir väldigt väl omhändertagen. Känns väldigt proffsigt. Sofie Bergman är en stjärna.
Jag kan verkligen rekommendera TandCity!
Jag besökte TandCity Malmö för första gången och hade fått en tid hos Sofia Chiappe Olsson. Sofia var otroligt duktig och jag blev fantastiskt trevligt bemött, fick en professionell behandling, och allt detta till ett rimligt pris. Hit kommer jag gärna igen!
The best dentist in malmö goes to…Sophie1 and Sophie2.
The best dentist in malmö goes to Sophie 1 and Sophie 2.. they are kind,professionals and simply the best..🏆🥇
Bokade tid för att ta bort tandsten…
Bokade tid för att ta bort tandsten vilket inte tog lång tid men beskrevs på kvittot som omfattande och sen betala för behandling jag inte begärt och inte blev upplyst om innan. Kände mej mycket besviken

Antwort von TandCity Malmö
Proffsigt och vänligt bemötande
Proffsigt och vänligt bemötande. Tack Aliakbar Al Obeidi och Késia Hansson. Ni gör ett fantastiskt jobb. Jag kan varmt rekommendera TandCity
Professionellt utförd tandvård och…
Professionellt utförd tandvård och vänligt bemötande. Dessutom väldigt bra priser.
Rekommenderas.
Modern och professionell klinik
Modern och professionell klinik. Snabbt och trevlig bemötande. Tandläkaren Aliakbar Al Obeidi och tandhygienist Adja Faqiri kan jag verkligen rekommendera. Fantastiska och kunniga personer med en underbar inställning till patienten.
Hit kommer jag tillbaka.
Helt nöjd. Professionalism och excellens
Jag är helt nöjd med Alexander och hans team. Professionalism, excellens och empati. Tjänsten de erbjuder är av hög kvalitet. De är väldigt snälla, hjälpsamma och empatiska människor, samtidigt som de är utmärkta proffs. även rengöringen av tänderna var mycket noggrann och exakt, denna tjänst var också av utmärkt kvalitet. Rekommenderas absolut.
Tandvård utöver det vanliga
Kom till tandcity för en basundersökning, då jag bestämt mig för att träffa en tandläkare som verkligen ger mig min tid. Fick ett fantastiskt bemötande där man i lugn och ro genomfört de steg som en undersökning skall innehålla. Tandläkaren granskade samt förklarade detaljerat de röntgenbilder som tagits och vad som behöver göras. Jag som patient upplevde tandläkaren som lyhörd, kompetent utan att ”trycka på”. Han tog sig tid och kändes lugn genom hela besöket. En upplevelse jag önskar få varje gång jag besöker tandvården. Jag rekommenderar verkligen ett besök hos tdl Alexander. Han är otroligt duktig och visar på stor kompetens, redan under första mötet.
En meget dårlig læge
En meget dårlig læge, som jeg blevet behandlet af. Jeg har hul i tanden som bare skulle renses og dækkes. Hvad gøre lægen han skære i min tand som den bliver halvden af den størrelse som den normal. Han sætter en creme , og så giver han mig en ny tid i næste uge fordi han vil tage min tand ud, da der ikke er andet for mener han. Og så vil han lave en krune eller noget andet. Jeg har så mange smerter dagen efter og vælger og ringe til lægen, men reception tager tlf og alt skal gå gennem hende, hun siger jeg kan komme forbi og betale 1300-1700 kr for at plukke min tand ud. Men jeg vælger og så ringe til læger i Danmark og finder en læge i københavn, jeg får tid samme dag og bliver undersøgt der. Hvad siger tandlægen i Danmark
Først og fremmest skulle lægen i tandcity ikke skære i min tand ,han skulle kun dækket rense og dække hulet, og der er slet ikke behov for at rive tanden ud, jeg får lavet råntgenbilled taget også. Jeg får antiobiotika til smerten og får afvide af tandlægen i danmarkdet fint lægen har dækket hulet i tandcity man han skulle ikke skære i den, og han ikke skal rive den ud.
Jeg føler mig meget dårlig behandlet, da jeg har fået skåret halvdeb af min tand og den skal jeg gå med resten af tiden endtil den kan leves med. Hvordan kan man som læge begå sådan en stor fejl, og at han vil rive min tand ud .

Antwort von TandCity Malmö
Toppbetyg
Var hos tandhygienist Adia. Jättefint bemötande, kunnig och professionell. Kan varmt rekommendera Tandcity!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.