Jeg fik trukket to visdomstænder ud hos Tandlægerne Tehrani Schmidt, og det var simpelthen så behagelig en oplevelse, som den slags nu kan være. Det hele foregik i ro og mag og jeg blev tilbudt... Mehr ansehen
Jeg har kun gode ting at sige om Tandlægerne Tehrani Schmidt. Jeg har været fast patient hos dem siden 2021, og jeg har altid oplevet en utrolig høj standard. Senest har jeg fået fjernet mine v... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er din tandlæge i hjertet af Aarhus! Og med 25% studierabat på alle behandlinger er vi det oplagte valg til alle under uddannelse. Derudover tilbyder vi altid højeste kvalitet til faste, lave priser. Vi sætter altid god tid af til behandlingerne og sørger for at du får et trygt og behageligt besøg hos os. Vi udfører alle former for almindelig tandbehandling samt kirurgisk fjernelse af visdomstænder. Vi vil være den rigtige tandlæge for dig. Alle mennesker er forskellige og det er vores opgave at tilgodese netop dine behov og ønsker. Vi betragter tandlægegerningen ud fra et fagligt og sundhedsvidenskabeligt perspektiv, men med mennesket i fokus. Vi ønsker at skabe en ny tandlægevirkelighed, hvor det at gå til tandlægen er en naturlig del af det at passe på sig selv og sin krop. Tandlægebesøg hos os er tid til dine behov -og tid til dig.
Park Allé 9, mezz. tv, 8000, Aarhus C, Dänemark
- mail@tandlaegerne-ts.dk
- tandlaegerne-ts.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Den bedste tandklinik med de bedste…
Den bedste tandklinik med de bedste tandlæger jeg har haft og vil fortsætte med. Hver gang oplever jeg opmærksomhed, at blive lyttet til og få informationer om aktuelle situation. Alt bliver leveret på en rolig, venlig og saglig måde, også under behandlingen. En bekendt af mig har også fået fjernet en mangeårig tandlægeskræk ved at skifte til tandlægerne Therani Schmidt.
Fornylig havde jeg smerter i 2 kindtænder i overmunden.
Tænderne fejlede intet, så tandlægen foreslog akupunktur omkring kæben. Instruktion i egne øvelser og massage omkring kæbe fulgte også med.
2 behandlinger var nok. Smerterne er væk.
5 store stjerner til Ditte og Sasan.
Jessi
Gør tandlægen til en god oplevelse
Jeg er flyttet til Århus og efter at have prøvet et par tandlæger blev jeg anbefalet Tehrani-Schmidt af en ven. Her føler jeg altid, at de har det bedste udfald for mig i tankerne. De er aldrig grådige angående behandlinger og man bliver behandlet høfligt, venligt og voksent. Jeg har i løbet af de sidste par år anbefalet dem til mine nære. De har altid været meget overrasket over hvor god en oplevelse det kan være at tage til tandlæge.
I trygge hænder
Rigtig god service. Der var god tid og jeg følte mig i trygge hænder.
The best
I've been to numerous dentists across several countries. This stands out as the best dental experience I've had.
Jeg har kun gode ting at sige
Jeg har kun gode ting at sige om Tandlægerne Tehrani Schmidt.
Senest har jeg fået fjernet mine visdomstænder, og hele forløbet var virkelig godt. Personalet er altid venligt, professionelt og meget imødekommende. Behandlingen blev udført med stor kompetence, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. De er desuden rigtig gode til at forklare, hvad der sker, så man føler sig i gode hænder.
Jeg kan varmt anbefale Tandlægerne Tehrani Schmidt til alle, der ønsker en dygtig, tryg og professionel tandlægeoplevelse
Uden tvivl Århus bedste tandlæge!
Uden tvivl Århus bedste tandlæge!
Har fået fjernet visdomstænder og hold nu op, de er dygtige til deres arbejde og skide flinke!
Har altid haft tandlæge skræk. Men her føler man sig sku velkommen!
Så mange tak til teamet som altid er klar til at give en god service.
Har været der +7 gange nu. Så taler af erfaring.
Super god oplevelse begge gange jeg har…
Super god oplevelse begge gange jeg har været der.
Sødt og hjælpsomt personale og dygtige tandlæger. De gør besøget super trygt og er enormt hjælpsomme hvis man er en smule nervøs.
Kunde i 2 år og meget tilfreds
Jeg har haft Tehrani Schmidt som tandlæge klinik i 2 år nu og er meget glad for både servicen og personalet. Det er altid en fornøjelse at komme til tandlæge besøg hos jer!
Stor Anbefaling
Kanon tandlæge! De giver gode råd, er venlige og leverer rigtig gode behandlinger.
De trak alle fire af mine visdomstænder på cirka en time, og de formåede samtidig at gøre det til en overraskende behagelig oplevelse.
Stor anbefaling!
Varm Anbefaling
Det er aldrig sjovt at skulle have noget fikset hos tandlægen, men derfor kan det stadig være en rigtig god oplevelse. Her bliver du altid behandlet godt, og specielt Sasan er fantastisk til være enormt positiv og imødekommende, mens han kommunikerer tydeligt omkring hvad der er vigtigt for dig.
De har støjdæmpende høretelefoner med overraskende god musik som fjerner den ubehagelige støj man ellers normalt hører på.
Jeg har fået fjernet visdomstænder og fikset huller og altid været yderst tilfreds, og følt mig godt varetaget.
Super oplevelse, trygt og rart
Det hele foregik i ro og mag og jeg blev tilbudt musik i ørerne undervejs. Selve indgrebet var hurtigt overstået og jeg fik en fin vejledning i, hvilke forholdsregler, jeg skal tage, de næste par dage.
De får klart min anbefaling.
Kæmpe anbefaling
Bliver altid mødt med smil og god behandling. Dygtige tandlæger, som er til at stole på både, når det gælder behandling, men også pris. Kæmpe anbefaling herfra.
Har kun gode ting at sige om…
Har kun gode ting at sige om tandklinikken. Har været kunde ved Tandlægerne Tehrani Schmidt i lidt over 2 år og har fået lavet alt fra tandrensning, retentionstråd der var gået i stykker og fået fjernet en visdomstand. Det er altid sket med fokus på en som patient og forgået på en behagelig og empatisk måde.
Kan varmt anbefale klinikken
Det er altid en fornøjelse at komme i klinikken. Super sødt personale og yderst professionelle.
Super dygtige
Simpelthen bare nogle rigtig dygtige tandlæger! Jeg har netop fået fjernet alle 4 visdomstænder - en super god og tryg oplevelse hele vejen igennem. Jeg er altid blevet behandlet super godt i klinikken - personalet er både søde, dygtige og enormt omhyggelige. De varmeste anbefalinger herfra!
Jeg skulle have fjernet 3…
Jeg skulle have fjernet 3 visdomstænder, en i undermunden og to oppe. Han var så dygtig, sød og rar og han formåede at skabe rum til at grine og joke. Det var en 10/10 oplevelse, det var hurtigt, oplysende og smertefrit
Tandlægen giver altid en tryg og god…
Tandlægen giver altid en tryg og god oplevelse, og jeg er aldrig nervøs for at komme her.
Rigtig god oplevelse med at få fjernet…
Rigtig god oplevelse med at få fjernet en visdomstand! Personalet var søde, professionelle og ordentlige og fulgte op på, hvordan jeg havde det dagen efter.
Mega sødt og venligt personale der…
Mega sødt og venligt personale der altid giver virkelig god service.
Jeg går altid derfra med et smil!
Trygt og rar klinik :)
Har altid følt mig tryg når jeg har været til behandling i klinikken; og har ellers døjet lidt med tandlægeskræk. Alle i personalet er mega venlige ! og så er der 25% studierabat hvilket hjælper meget :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.