Taxi in Amsterdam  Bewertungen 9

2,4

1. Taxiunternehmen

Wie we zijn: We houden van wat we doen en dat blijkt. Met meer dan 15 jaar ervaring in het veld kennen we onze branche als een broekzak. Er is geen uitdaging te groot of te klein en we besteden onze uiterste energie aan elk transport dat we aannemen. Taxi in amsterdam werk samen met AMS Airport Taxi.

2,4

Mangelhaft

NIET BOEKEN MET DEZE TAXI SERVICE

NIET BOEKEN MET DEZE TAXI SERVICE

Ik heb een taxi geboekt via deze organisatie in Amsterdam van 50 euro. Na 2 minuten rijden ben ik er uit gezet omdat ik aangaf dat ik misselijk werd (hij reed in een elektrische auto die snel optrok) hij wilde het risico niet nemen dat ik zou overgeven in de taxi. Dit begreep ik, echter gaf hij aan dat hij het geld terug zou stortten, wat hij niet heeft gedaan! Ook zei hij dat er binnen 5 minuten een nieuwe taxi zou komen om mij op te halen, deze is niet komen opdagen (heb 20 minuten gewacht)

Toen ik het nummer van de taxi service terugbelde, zeiden ze dat ze niks voor mij konden doen omdat "de taxi mij wel heeft opgehaald en hij niet voor het ophalen heeft geannuleerd" en ze niet wisten aan wie ze mij hadden gekoppeld?! Dus taxi's kunnen doen wat ze willen wanneer je boekt met dit nummer, ophalen of niet zolang ze de rit maar niet annuleren? Heel raar. Ik ben dus mijn geld kwijt, heb 20 minuten in de kauw gewacht en kreeg niet eens een excuus aan de telefoon.

25. Oktober 2025

Beste Sterre Poldermans,

Hartelijk dank voor uw reactie.

Wij willen graag nagaan of deze rit daadwerkelijk via ons online platform is geboekt. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een boekingsbevestiging of e-mailbevestiging toe te sturen waaruit blijkt dat de reservering via ons is gemaakt?

Voor zover wij kunnen nagaan, lijkt er mogelijk sprake te zijn van verwarring met onze bedrijfsnaam. Wij zijn uitsluitend verantwoordelijk voor ritten die rechtstreeks via ons online platform zijn geboekt en uitgevoerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor alle taxibedrijven die actief of gevestigd zijn in Amsterdam.

Zodra wij uw boekingsgegevens hebben ontvangen, kijken wij dit uiteraard graag verder voor u na.

Met vriendelijke groet,

Taxi in Amsterdam

Arian è un ragazzo molto simpatico ci…

Arian è un ragazzo molto simpatico ci ha dato molto consigli per visitare la meglio Amsterdam

27. Jänner 2023

Antwort von Taxi in Amsterdam

"Thank you for your feedback, we appreciate your support and are glad you had a positive experience with our taxi service."

Taxiinamsterdam.com

Taxista educato gentile simpatico…

Taxista educato gentile simpatico ottima musica ottimo

27. Jänner 2023

Antwort von Taxi in Amsterdam

"We're happy to hear that you had a safe and comfortable ride with us. Thank you for choosing our taxi service."

Perfect service

Perfect service. Wonderful car! The driver always come earlier. The price
I recommend this private transfer company.

13. Jänner 2023

Antwort von Taxi in Amsterdam

"Thanks for taking the time to share your experience. We're committed to providing high-quality service and will use your feedback to continuously improve."

Excellent Service

Transfer from Amsterdam Airport Schiphol to Frankfurt Germany. Great price Excellent Service Driver was really Professional.

7. Dezember 2022

Antwort von Taxi in Amsterdam

"Thanks for your feedback, we're glad you had a pleasant ride with us."

Great Service

Verry Polite Drivers

30. Juni 2022

Antwort von Taxi in Amsterdam

Your 5-star review means a lot to us, and we're grateful for your support.

Taxiinamsterdam.com

One of the best transfer company in…

One of the best transfer company in Amsterdam airport. Driver wait for us almost 2 hours at the meeting point no extra charges and help us with lougages.

26. Juni 2022

Antwort von Taxi in Amsterdam

Your 5-star review is a testament to our hard work and dedication. Thank you for your support.

Taxiinamsterdam.com

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen