TechDoktoren Bewertungen 137

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god og kompetent hjælp til min pc. Kan kun anbefales og får jeg problem med teknikken igen, kommer jeg med garanti tilbage.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Butikken fortjener fem stjærne! Jeg er meget tilfreds med service, kvalitet af reparationer, priser, salg, 3 års garantie ved køb af elektronik, og selvfølgelig atmosfera i butikken. Venlighed er de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god service! Sødt personale som er dygtige og interesseret i at man går ud af butikken med det absolut bedste udfald! Jeg kommer 100 procent igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem en rigtig god oplevelse. Udskiftning af ladeport og tillæg af arbejdsopgave med skift af batteri efter et stykke tid. Udført på en Samsung S22 Ultra. Arbejdet udført på rekord... Mehr ansehen

1. Reparaturladen für Mobiltelefone
  2. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  3. Mobiltelefongeschäft
  4. Computerreparaturdienst
  5. Computergeschäft
  6. Elektroreparaturgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Her vil vi sætte fokus på at holde liv i vores alles elektronik. Det er så simpelt et formål men stadig kan det have så kæmpe stor indflydelse. Der er alt for meget elektronik der ikke bliver genbrugt eller istandsat til at bliver brugt igen. Vores mission er at Holder liv i elektroniken. - Reparation af smartphones, tablets og computere. - Salg af brugt elektronik med garanti.

4,9

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og fed butik

Deres gode service og imødekommenhed. Man fik bare tillid til dem lynhurtigt og de fixede mit problem med det samme.

16. September 2024

Antwort von TechDoktoren

Tusind tak for din anmeldelse Morten – det betyder meget, at du hurtigt følte tillid, og at vi kunne løse problemet med det samme :)

Vi gør os umage for at skabe en god oplevelse fra start til slut, så det er rigtig dejligt at høre, at det blev sådan for dig.

Du er altid velkommen hos os igen!

Fantastisk service!

Fantastisk service! Min ødelagte mikrofon blev fixet på under et døgn og alt som skulle fixes blev forklaret og sågar vist billeder af hvad der var blevet gjort. Kan kun give en stor anbefaling hvis du har noget tech du skal have fixet!

14. September 2024

Antwort von TechDoktoren

Tak for de pæne ord Nicolai – vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse :)

Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og god kommunikation, så det er fedt at høre, at du satte pris på både forklaring og billeder. Og selvfølgelig dejligt, at mikrofonen kom hurtigt op at køre igen!

Du er altid velkommen, hvis du får brug for os igen.

Service helt i top!

Service helt i top!
Kom med en Mac, som var i stykker. Fik lynhurtigt en diagnose med prisoverslag. Da det var lidt dyrt lavede vi en handel med en brugt Mac med 3 års garanti. Hjalp med et smil med diverse opsætningsproblemer samt mobil som intet havde med handlen at gøre.
Kan varmt anberfales!

6. September 2024

Antwort von TechDoktoren

Tak for din anmeldelse – det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem :)

Vi gør altid vores bedste for at finde den løsning, der giver mest mening – og vi hjælper naturligvis også gerne med det udenom, når vi kan. Det er vigtigt for os, at man går herfra med en god følelse.

Tak for anbefalingen – du er altid velkommen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service og hurtig handel.

Rigtig god service og hurtig handel.
Kan varmt anbefales.

31. August 2024

Antwort von TechDoktoren

Tak for din anmeldelse Carsten – vi er glade for, at du havde en god oplevelse med både service og handel :)

Og tak fordi du vil anbefale os – det betyder meget!

hurtig og kompetent hjælp

hurtig og kompetent hjælp

30. August 2024

Antwort von TechDoktoren

Tak for din tilbagemelding – vi er glade for, at du oplevede både hurtig og kompetent hjælp :)

Du er altid velkommen hos os igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtige, venlige og fantastisk service

Min iPhone X havde en vandskade og jeg var sikker på at den ikke var til at rede, men dagen efter kunne jeg hente en flot fungerende og serviceret telefon, til en rigtig fin pris.
Personalet er urolig søde og imødekommende. De tilbyder drikkevare mens man venter, og er klar til at vejlede og svare på diverse spørgsmål omkring priser og kvalitet på forskellige services. Jeg kan varmt anbefale TecDoktoren.

27. August 2024

Antwort von TechDoktoren

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at vi kunne redde din iPhone X, og at du har haft en god oplevelse hele vejen :)

Vi gør os umage for både at levere god service og skabe en tryg og behagelig stemning – så det betyder meget, at du har lagt mærke til det.

Tak for anbefalingen – du er altid velkommen hos os igen!

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Blev betjent hurtigt og med fantastisk service - her kommer jeg gerne igen :-)

5. August 2024

Antwort von TechDoktoren

Tak for din tilbagemelding Josefine – det er skønt at høre, at du havde en god og hurtig oplevelse hos os :)

Du er altid velkommen igen – vi glæder os allerede!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering. Forhåbentlig et velfungerende produkt.

16. Juli 2024

Antwort von TechDoktoren

Tak for din anmeldelse Susanna – vi er glade for, at leveringen gik hurtigt :)

Vi håber naturligvis også, at produktet lever op til dine forventninger. Skulle der mod forventning opstå noget, er du altid velkommen til at tage fat i os – vi står klar til at hjælpe.

Så god service

Så god service! Og det gik lynhurtigt

15. Juli 2024

Det er vi glade for at høre :D - Venligst, Amer & Bastian

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og professionel service. Klart et besøg værd hvis du har problemer med din telefon.

21. Juni 2024

Antwort von TechDoktoren

Tusind tak skal du have. Vi er altid glade for besøg :D

Fantastisk oplevelse

Et behageligt møde med en serviceminded teknikker, som løste vores problem - en smadret skærm på en IPad - samme dag som vi afleverede den.

1. Juli 2024

Det er sådan det skal være. Tak for det! :D

Service var premium

Service var premium. Jeg gik efter en ødelagt skærm på min iPhone og fik de bedste råd, og jeg måtte vælge hvilken skærm, der passer til mit budget, jeg kan installere.
Min telefon blev også tjekket for potentielle og skjulte problemer. Jeg fik den bedste aftale, og fyrene var fantastiske.

24. Juni 2024

Antwort von TechDoktoren

Fantastiske fyre og den bedste aftale. Så har vi gjort vores. Tak for denne fine anmeldelse! :D

Fantastisk god service!

De leverer bare en god service ud over det sædvanlige dvs at de gør sig lige lidt ekstra umage end det de i virkeligheden behøver.
Super god oplevelse og jeg skal nok vende tilbage en anden gang!

28. Mai 2024

Antwort von TechDoktoren

Vi forsøger i hvertfald - Det skal være fordelagtigt at handle brugtvarer. Vi er sammen amassadører for brugthandel og Techdoktoren er første led. Så det er vigtigt det bliver gjort ordentligt. Så du skal have tak for at bemærke det - Venligst, Bastian & Amer :D

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr