Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans rakt ner i brevlådan. Lätt att sätta på urtavlan och snygg rem. Härligt att det är läderrem, för jag hade i plast innan och då var man alltid svettig av remmen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Köpte ett mobilskal. Skulle vara nåt smart wiew skal. Det var det inte... Man skulle ladda ner nån app, till skalet, gör att få det att fungera, via qr kod. Men det var en död länk, så det fungerade i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frontkameran visade en helt suddig bild, det var bara att ta bort hela skärmskyddet igen. Orkade inte göra en reklamation för bara 59 kr. Uppdatering: Efter mitt omdöme gjorde Techhuset en återbeta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag beställde skal och skärmskydd till en gammal ipad (vilket jag i första hand var glad att de hade) som skickades och var framme bara några dagar senare. De har bra utbud, billiga priser och snabb... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1 Stern

Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Good quality

Easy purchase, good quality.

10. April 2026

Hi Angelina,

Thank you so much for your review!

We’re glad to hear that you found the purchase easy and that you’re happy with the quality.

Warm welcome back to Techhuset!

Best regards,
The Techhuset team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riktigt fint fodral som sitter perfekt.

16. April 2026

Hej Kristina,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd och att fodralet sitter perfekt, det betyder mycket för oss!

Varmt välkommen tillbaka till oss på Techhuset!

Snabb leverans och bra kvalitet

Snabb leverans och bra kvalitet

7. April 2026

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra vara men det är inte riktigt läder…

Bra vara men det är inte riktigt läder som står i annonsen.

13. April 2026

Hej Pether

Tack för din recension!

Vi beklagar om produkten inte motsvarade dina förväntningar. Vi tar detta på största allvar och ser gärna över informationen i annonsen.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lätt att beställa bra pris och snabb…

Lätt att beställa bra pris och snabb leverans.

14. April 2026

Hej Eva,

Stort tack för din fina recension!

Vad kul att du är nöjd med både pris och leverans.

Snabb leverans och bra produkt

Snabb leverans och bra produkt

3. April 2026

Hej May,

Stort tack för din fina recension.

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och produkten, det är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Varmt välkommen tillbaka till oss på Techhuset.se!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jag fick fel produkt

Jag fick fel produkt. Jag kunde inte kontakta Techhuset.se. Det var krångligt att skicka tillbaka och vet inte om dem fick varan. Jag har förlorat pengar. Litar inte på den här online butik.
Jag fick ett snabbt svar efter det här omdömet och fick pengarna tillbaka så det ordnade sig.

4. April 2026

Hej Ana,

Det låter verkligen inte som den upplevelse vi vill ge och vi beklagar det du beskriver.

Vi vill självklart reda ut detta och hjälpa dig vidare. Vänligen kontakta vår kundtjänst med ditt ordernummer, så kollar vi direkt vad som hänt med din retur och ser till att du får en lösning så snabbt som möjligt.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta, vi vill gärna få möjlighet att rätta till situationen.

Smidigt köp 😀

Hej Florin,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du upplevde köpet som smidigt.

Den passar perfekt

Den passar perfekt

Hej Eva-britt,

Stort tack för din fina recension!

Vad härligt att höra att den passar perfekt, precis så det ska vara.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Paketet skickades för över en vecka sen…

Paketet skickades för över en vecka sen och det har fortfarande inte kommit. Jag valde att köpa det för att det skulle ta 1-2 dagar enligt sidan. Får väl se om det kommer något paket i lådan.

7. April 2026

Hej Benjamin,

Tack för din feedback!

Vi beklagar förseningen du upplevde med din leverans. Vi har varit i kontakt med dig och är glada att vi kunde lösa ärendet genom att skicka ut en ny produkt, som nu har kommit fram som den ska.

Tack för ditt tålamod, och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Good price and fast shipment

Good price and fast shipment. Great homepage.

31. März 2026

Hi Christer,

Thank you for your kind review!

We’re glad to hear you’re happy with both the price and the fast delivery, and that you like our website as well.

You’re always welcome back!

Best regards,
The TechHuset Team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Krångligt att måsta installera ett…

Krångligt att måsta installera ett teleskydd, ingen info om detta i beskrivningen vid köp.

3. April 2026

Hej Anna-Karin,

Tack för din feedback!

Vi är ledsna att höra att installationen upplevdes som krånglig och att informationen inte varit tillräcklig, det tar vi med oss.

Vi skulle gärna vilja hjälpa dig vidare och se vad som gått fel. Då vi tyvärr inte kan hitta ditt ärende hos oss får du gärna kontakta vår kundtjänst med lite mer information om din beställning, så hjälper vi dig gärna.

Tack igen för att du uppmärksammar detta!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I have not received my order and paid…

I have not received my order and paid for 10 day ago.

Hi Helge,

Thank you for your feedback.

We’re sorry to hear about the delay with your order. We have now been in contact with you and are glad that the issue has been resolved and that you have received your item.

If there is anything else we can help you with, please don’t hesitate to reach out.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snapp svar på ordern och snabb…

Snapp svar på ordern och snabb leverans, bra kvalitet på plånboksfodral et till min pixel 10a

Hej Anders,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten på fodralet.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Allt fungerade.

31. März 2026

Hej Ingemar,

Tack för din recension!

Vad roligt att höra att allt fungerade som det ska.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De var smidigt å beställa å super snabb…

De var smidigt å beställa å super snabb leverans så nöjd vart mamma med fodralet till surfplattan.

1. April 2026

Hej Laila,

Stort tack för din fina recension!

Vad härligt att höra att allt fungerade smidigt och att leveransen var snabb, och extra roligt att din mamma blev nöjd med fodralet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fri frakt och snabb leverans

Beställde ett linsskydd till min Samsung. Det tog endast 3 dagar från beställning till leverans i brevinkastet, gratis frakt dessutom! Helnöjd!
Tusen tack till Techhuset.se (och Postnord) :)

26. März 2026

Hej Ulla,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och att det gick så snabbt, precis så vi vill att det ska fungera.

Tack för att du valde Techhuset, och varmt välkommen tillbaka!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra varor snabb leverans

27. März 2026

Hej Lars-Inge,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både våra produkter och den snabba leveransen, det betyder mycket för oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans av produkt som motsvarar…

Snabb leverans av produkt som motsvarar mina förväntningar.

26. März 2026

Hej Jan,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att produkten motsvarade dina förväntningar och att leveransen var snabb.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, fint armband till rimligt pris!

27. März 2026

Hej Mona,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att du är nöjd med både leveransen och produkten!

Teamet på TechHuset

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr