Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans rakt ner i brevlådan. Lätt att sätta på urtavlan och snygg rem. Härligt att det är läderrem, för jag hade i plast innan och då var man alltid svettig av remmen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Köpte ett mobilskal. Skulle vara nåt smart wiew skal. Det var det inte... Man skulle ladda ner nån app, till skalet, gör att få det att fungera, via qr kod. Men det var en död länk, så det fungerade i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frontkameran visade en helt suddig bild, det var bara att ta bort hela skärmskyddet igen. Orkade inte göra en reklamation för bara 59 kr. Uppdatering: Efter mitt omdöme gjorde Techhuset en återbeta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag beställde skal och skärmskydd till en gammal ipad (vilket jag i första hand var glad att de hade) som skickades och var framme bara några dagar senare. De har bra utbud, billiga priser och snabb... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1 Stern

Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt att beställa och bra leverans…

Enkelt att beställa och bra leverans och bra priser

26. Februar 2026

Hej Hans,

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde beställningen som enkel och att både leverans och priser motsvarade dina förväntningar.

Snabbt service

Snabbt service. Bra kvalitet.

25. Februar 2026

Hej Sophie,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och kvaliteten.

Linsskydd till Samsung Galaxy S24+

Snabb leverans och varan var som beskrivet på bilderna/texten. Trots att kameralinsskyddet var supertunt så gör det att mobilen inte passar i orginalskalet från samsung.

12. Februar 2026

Hej Malin,

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att leveransen var snabb och att produkten stämde överens med beskrivningen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Privacy Skärmskydd Samsung Galaxy A54…

Privacy Skärmskydd Samsung Galaxy A54 Härdat Glas är jag super nöjd med!👍

3138A
Skärmskydd Samsunq Galaxy A54 Har jag inte använt eftersom jag blev så nöjd med Privacy Skärmskyddet!

23. Februar 2026

Hej Birgitta,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd med vårt Privacy-skärmskydd.

Det gläder oss verkligen att produkten motsvarade dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Fungerar som de ska.

När varan äntligen kom..
Supernöjd, lätt att klistra på, verkar sitta bra.

23. Februar 2026

Antwort von Techhuset.se

Vi beklagar att du ännu inte har fått din vara. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att du ska ha.

Kontakta gärna vår kundservice med ditt ordernummer så hjälper vi dig direkt och ser till att reda ut vad som hänt så snabbt som möjligt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vet inte vad jag ska skriva

Vet inte vad jag ska skriva , då jag inte vet vilken vara det är.

Hej. Jag har fått den nu allt bara bra. 👍

22. Februar 2026

Hej Lilian,

Tack för din recension. Vi förstår att det känns oklart när man inte vet vilken vara det gäller, och vi vill självklart hjälpa dig att reda ut detta.

Vänligen kontakta vår kundservice med ditt ordernummer så går vi igenom din beställning tillsammans och ser till att det blir tydligt.

Bra köp

Det var bra pris enkelt att beställa, snabb leverans, och produkten när den kom var precis vad jag ville ha. Och även bättre än jag förväntade mig.

Hej Peter,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att allt från beställning till leverans fungerade smidigt och att produkten motsvarade dina förväntningar, och lite till.

Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skärmskydd jag köpte fungerar inte med…

Skärmskydd jag köpte fungerar inte med fingeravtrycks avläsning, kontaktade kundservice men fick inget svar av dem.

Hej Slavica,

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen upplevelsen du haft.

Vi har nu varit i kontakt och valt att kreditera dig för att lösa ärendet på bästa och snabbaste sätt. Självklart ska våra produkter fungera som förväntat.

Snabb leverans.

3. Februar 2026

Hej Ulf,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att leveransen kom fram snabbt, det är precis den service vi strävar efter att ge våra kunder.

Varmt välkommen att handla hos oss igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

This is the second time I buy something…

This is the second time I buy something from this site, and I love it! There are a great many items to choose from, the prices are very reasonable and the delivery is super quick!

5. Februar 2026

Hi Tina,

Thank you so much for your wonderful review!

We’re truly happy to hear that you chose to shop with us again and that you’re satisfied with both our selection, pricing, and fast delivery. That means a lot to us.

We look forward to welcoming you back again soon!

Best regards,
The TechHuset Team

Hjälp

Ni tog tag i problemet när jag saknade min vara, så jag fick varan samma dag.

9. Februar 2026

Hej Marianne,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad skönt att höra att vi kunde hjälpa dig snabbt och lösa situationen samma dag. Det är alltid vår målsättning att agera så fort som möjligt när något inte blivit rätt.

Tack för ditt förtroende och varmt välkommen att handla hos oss igen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The product did not fit the fitbit…

The product did not fit the fitbit charge 6 well so I lost my watch and found it on the ground broken...

17. Februar 2026

Hi Towa,

We are very sorry to hear about your experience and that your Fitbit was damaged. We completely understand how frustrating that must feel.

This is of course not the experience we want our customers to have. Please contact our customer service, with your order number and some more details, and we will gladly look into this matter and help you find a solution.

Best regards,
The TechHuset Team

Bra pris

Bra pris, snabbt leverans och vara är mycket fint

Hej Gina,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både priset, den snabba leveransen och produkten. Det gläder oss verkligen att den motsvarade dina förväntningar.

Du är varmt välkommen att handla hos oss igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var snabbt att få in hemma.

2. Februar 2026

Hej Ahmadey,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd. Det betyder mycket för oss.

Du är varmt välkommen att handla hos oss igen!

ni de snabba o bra

28. Jänner 2026

Hej Jan,

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både snabbheten och servicen. Varmt välkommen tillbaka!

Bra och snabb leverans

Bra och snabb leverans! Produkten var helt enligt förväntan :)

5. Februar 2026

Hej Eric,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Kul att höra att både leveransen och produkten motsvarade dina förväntningar. Välkommen åter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb hantering av min beställning som…

Snabb hantering av min beställning som kom i tid. Varorna var precis som förväntat.

9. Februar 2026

Hej Mattias,

Tack för ditt fina omdöme!

Kul att höra att leveransen gick snabbt och att varorna motsvarade dina förväntningar. Välkommen tillbaka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mobilskal som beställdes var över…

Mobilskal som beställdes var över förväntan. Snabb leverans.
Enkel beställningsmetod!

3. Februar 2026

Hej Patricia,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att mobilskalet levde upp till förväntningarna och att både leverans och beställning fungerade smidigt.

Helt perfekt

Snabbt och enkelt och bra kvalitet till ett bra pris 👍🏻

23. Jänner 2026

Hej Micke,

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vad roligt att du är nöjd med både kvaliteten, priset och leveransen. Du är varmt välkommen att handla hos oss igen!

Teamet på TechHuset

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr