2,6

Mangelhaft

Oplichting!

Op 2 februari 2026 deed ik een bestelling bij TechTail. Toen ik de bestelling wou betalen merkte ik dat bij de afrekening €3,99 bijkwam. Bij nader inzicht was dit een voorstel voor een expreslevering.
Ik dacht: ja, oké als het echt om een expreslevering gaat zie ik daar geen probleem in.
Maar de volgende dag kreeg ik het volgende bericht:
‘Omdat we net zijn gestart, duurt de levering op dit moment ongeveer 8 tot 13 dagen. Iets langer dan je misschien gewend bent, maar we beloven: het wachten is het waard.’ Maar mijn €3,99 werd niet terugbetaald.
Als ik dan een week na de bestelling de zending wilt annuleren krijg ik als antwoord: de zending is onderweg maar van zodra ze is geleverd kan je ze zonder problemen terugsturen.
En dat wordt ook regelmatig vermeld in de reclame dat een retourzending geen probleem is.
En als ik dan de gegevens vraag om de zending terug te sturen krijg ik geen antwoord meer.

2. Februar 2026

Oplichting!

Ik heb voor 2 potjes € 38,94 betaald. Staan ze bij de Shein voor nog geen €4,00 per potje.

5. November 2025

Oplichters

Express levering duurde meer dan een maand toen het pakket eindelijk geleverd werd liet de koerier het pakket buiten op straat achter zonder aan te bellen pakket gestolen natuurlijk weg pakket weg centen
NIET bestellen hier!!!

5. November 2025

Watch out for this company!

Watch out for this company!
Ordered anti cellulite tights from them that I wanted to return because they didn't fit me but it didn't work out for hygiene reasons!

"Health and hygiene products: Including items that come into close contact with the skin. For hygiene reasons, these products cannot be returned or exchanged."

So sick, so you can't return something you put on without gloves?

20. September 2025

Misleidend bedrijf …

Geen retour voor de kussens terwijl onder de kussen retour staat binnen 90 dagen
Het duurde al erg lang voordat ik de kussens binnen kreeg
Best een aantal mails over en weer gestuurd kreeg eerst aanbod van 20 % terug betaling vervolgens 30 % en uiteindelijk 50 %
Ze gaven ook aan dat eventueel retour naar China zou zijn terwijl je koopt bij een nederlands bedrijf
Allemaal heel misleidend dus vooral er niks meer kopen.
Laten ze eerst maar eens laten zien dat ze afspraken na komen.

14. Juni 2025

Slecht kussen

Het kussen is niet zacht, voelt veel te warm en is nogal hoog.Slechte kwaliteit traagschuim, dus het kussen blijft hard en hoog.Je mag een kussen niet retour sturen ivm hygiëne. Advertentie op de website is dus misleidend.

3. August 2025

Great customer support

Bought a pillow due to my neck pain and I have to say the back pain dissapeared.

What I liked most is that when there was a small delay in delivery and I messages customer support, they replied within a couple of hours with teh tracking code and supported me all the way through.

25. Juli 2025

Geen retour voor kussens

Er wordt overal beloofd dat je je geld terug krijgt als een kussen niet bevalt.
Het kussen bevalt niet en nu krijg ik mn geld niet terug want wordt er gezegt dat is ons retour beleid met een kussen. Weg geld! Niet kopen dus!

25. Juli 2025

Kussen doet niet wat het beloofd

Kussen doet niet wat het beloofd. Zeer slechte slaapervaring en snurken is slechter dan voorheen. Na 7 nachten proberen weg ermee. Jammer van het geld want teruggave is zo ingewikkeld dat je er niet aan begint.

11. Juli 2025

Heel erg slecht

Heel erg slecht, kussen stinkt enorm en kunt er niet op slapen. Het kussen klopt gewoon niet. Je ligt al snel buiten de “kuil” waar je zogenaamd in komt te liggen met je hoofd. En niet retour te sturen.

7. Mai 2025

Great

Received the pillow quickly, and does what it promises. Very happy with the results after a few days

17. März 2025

Good product for my dog

Got this dog nail trimmer and its been great! My dog stays calm since it's quiet and smooth. Trims well without hurting her. Shipping was fast too. Handle could be softer, but overall happy with it

28. September 2024

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen