Tegen De Stroom In Bewertungen 16

4,4

1. Solartechnikanbieter
  2. Energieanlagen und -lösungen

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn Tegen De Stroom In, een eerlijk geluid in de duurzaamheidsmarkt. Wij helpen onze klanten met het verduurzamen van hun woning of bedrijf. Dit doen wij door de verkoop en installatie van thuisbatterijen, slimme systemen, zonnepanelen, airco's en laadpalen. We willen een gevestigd transparant alternatief vormen. Geen verborgen kosten, kleine lettertjes, maandelijkse lasten of verplichte contracten. Samen gaan we tegen de stroom in!

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent company Easy going contact…

Excellent company Easy going contact (Jell) - knowledgeable, not the typical pushy sales person. Nice crew doing installation - good communication before & after sales. Very nice job. Recommended!
------------------------------------------------
Fijn bedrijf, makkelijk contact (Jelle) - terzake kundig, maar niet de 'drammende' verkoper. Duidelijk communicatie voor, tijdens & na de installatie. Fjne installatie ploeg, keurig werk. Vanharte aanbevolen.

31. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze partij heeft ons zeer objectief…

Deze partij heeft ons zeer objectief begeleid met de aanschaf en installatie van onze thuisbatterij. We zijn zeer proffesioneel geholpen en kunnen Tegen De Stroom In zeker aanraden, mocht u overwegen om een thuisbatterij aan te schaffen. Wat ons betreft een echte aanrader

12. Februar 2026

Tegen De Stroom in accu

In onze kelder is een 10 KWT accu geplaatst door "Tegen De Stroom in". Zowel de accu als de omvormer zijn van zeer goede kwaliteit en inclusief noodvoorziening. Wij hebben de accu laten plaatsen voor de stroom uit onze zonnepanelen en in te kunnen spelen op de energiemarkt. Er zijn meer mogelijkheden met deze accu (laadpaal, boiler, elektrische auto etc.) Tegen De Stroom in geeft heldere en persoonlijke informatie en heeft kwalitatief goed personeel die vakkundig de accu plaatsen en aansluiten.

27. Jänner 2026

Duidelijk en goed!

Ik ben via mijn financieel adviseur terecht gekomen bij Tegen De Stroom In, en wat een verademing. Geen gladde verkooppraatjes, geen spam, maar rustig en heldere uitleg over het systeem en de voordelen. Vervolgens ook extra werk uitgevoerd (meterkast vervangen en een extra perilex naar de keuken gebracht) zonder problemen!

Ik kan ze zeker aanraden, fijn contact, goede levering en de komende weken zullen laten zien dat ook het systeem aan te raden is!

Samengevat, top! Thanks Joep!

9. Dezember 2025

Ga Tegen het Stroom In

Jelle is een beetje aan de deur gekomen om te vertellen over Tegen het Stroom In, een thuis batterij oplossing was iets dat ik wist we een keertje moest in moest geloven maar zoals de meeste van ons denken we waar beginnen we aan en welke systeem is te vertrouwen. Ik vond de ondernemerschap van Jelle en het duidelijk verhaal wel een vervolg gesprek waard om te kijken wat mogelijk was. Na een tweede gesprek en na ons huis kijken had ik meer vertrouwen in en hebben we besloten het systeem aan te schaffen. De installatie verliep vlekkeloos en de installatie partner was zeer vriendelijk en professioneel, op het zelfde moment was Stedin aanwezig om onze netaansluiting te verswaren van 1 naar 3 fase, hier was de coördinatie en informatie van Tegen het Stroom In soepel verlopen en hadden de twee installateurs geen last van elkaar…en dan…het systeem draait. Na het kijken van een uitleg video en het opvolg bezoek van Jelle was alles netjes ingesteld en werkt als beloofd. We zijn inmiddels een maand verder en we zien dagelijks hoe het systeem handled met de inkoop en verkoop van stroom (in 2027 wordt dit anders ingeregeld maar dat is vrij eenvoudig met de app. De btw teruggave is nog in behandeling maar het partner die Tegen het Stroom In voor gebruiken is zeer makkelijk en heb je geen omkijk na. Al in al was de communicatie en installatie super en het systeem is alles wat we hadden verwacht. Ik zou Tegen het Stroom In absoluut aanraden!

17. Oktober 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tegen de stroom in, ging met mijn stroom mee

Er was een helder, goed en duidelijk verhaal. Contact was heel erg fijn en gemakkelijk. Daar waar iets niet goed ging werd er snel en goed gezocht naar een oplossing op maat. Bij de installatie werd alle "rommel" netjes opgeruimd. Er waren geen "wil-west"-verhalen over loeiende terugverdienmodellen, maar een basis, eerlijk en transparant verhaal. En de contactpersoon Joep was bijzonder goed benaderbaar. Zelfs de kabels werden keurig weggewerkt in een nieuwe kabelgoot omdat de bestaande net te klein was! Kortom TOP!

16. September 2025

Super goed bedrijf

Alles goed uitgelegd vooraf en alle afspraken echt goed nagekomen. De medewerkers voor de montage waren zeer nette mensen en harde werkers. De communicatie was ook zeer goed. Mooie zeer strak geïnstalleerde thuisaccu met componenten. Het proces en de instellingen zijn uitgelegd en makkelijk te begrijpen. Kortom een bedrijf wat we zeer zeker aanbevelen.

21. Oktober 2025

Heldere informatie, perfecte installatie

Ik wilde graag een thuisbatterij maar kon door de bomen het bos niet meer zien. Veel vage websites met weinig informatie en de noodzaak je gegevens achter te laten voordat ze je meer willen vertellen. Tegen de stroom in heeft wat mij betreft de juiste toon. Alles helder uitgelegd met behulp van filmpjes. Jelle heeft vooraf mijn thuissituatie bekeken. In mijn geval ongeveer 6 weken tot installatie, vervolgens netjes in 4 uur geïnstalleerd en daarna nog een zorgvuldige uitleg van het systeem en de app ontvangen. Ik ben zeer tevreden, thanks Jelle!

3. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerlijke informatie zonder opdringerigheid.

Stop met zoeken naar andere leveranciers van thuisbatterijen en neem contact op met Tegen De Stroom In. Ik vond hen toevallig op internet. Info op hun site wekte mijn aandacht omdat het verhaal helder werd verteld. Gelijk telefonisch contact gelegd of zij ook verder van huis werkten. Bleek geen probleem. Afspraak gemaakt voor verdere info door Jelle. Het gesprek met hem is een verademing Geen opdringerig aansmeerverhaal maar open en eerlijke voorlichting. De situatie werd bekeken, er werden wat foto's van de situatie gemaakt en de mogelijkheden werden besproken. Ik had er een goed gevoel bij en heb om een offerte gevraagd. Dat is overigens een helder verhaal dat je ook op hun site vindt. De order werd verstrekt en deze week werd de installatie vakkundig en snel gemonteerd uitgelegd en in gebruik genomen. Bij vragen is een mail voldoende om snel antwoord te krijgen. Ik kan dit bedrijf echt aanraden.

23. September 2025

Zeer tevreden met thuisbatterij

Op de markt van de thuisbatterijen is dit naar mijn ervaring een zeer serieuze aanbieder. Na wat speurwerk op internet ben ik bij TDSI terecht gekomen en ben erg tevreden, zowel in de voorbereiding, de uitvoering en nu het gebruik.

Na het invullen van het contactformulier op de website werd ik nog op dezelfde middag teruggebeld. Jelle kon gelijk de week erop bij mij thuis langskomen om de installatie te bespreken en toe te lichten. Dit gesprek verliep zeer prettig en deskundig! Kort daarna had ik ook de offerte binnen met alle afspraken duidelijk op papier. Wat ook meehelpt is de White Paper van TDSI met alle technische details - een aanrader!

Na bevestiging van de offerte konden ze al binnen 6 weken de installatieafspraak inplannen wat voor mijn eigen krappe planning belangrijk was. De installatie werd door een deskundig partnerbedrijf uitgevoerd. Ook hier ben ik zeer tevreden mee. Degelijk werk, prettige mensen, zorgvuldig uitgevoerd en na afloop alles netjes achtergelaten. De installatie werd gelijk in bedrijf genomen en de werking toegelicht en gedemonstreerd (bijvoorbeeld de omschakeling naar off-grid werking). Dezelfde namiddag was de batterij al aan het opladen met ’s avonds de eerste teruglevering aan het net.

De gebruikersinterface is gebruiksvriendelijk en met veel opties om het gebruik naar eigen wens in te stellen (of alles automatisch te laten doen). Na installatie is er ook ondersteuning om de btw-teruggave aan te vragen. Dit proces loopt nog, maar is met deze hulp goed te doen.

Al met al zeer tevreden! Alles volgens afspraak, prettige omgang en communicatie, goed werk.

18. August 2025

perfecte service

Wij hebben onlangs gekozen voor 30Kw thuisbatterijen en zijn zeer tevreden. Vanaf het eerste contact viel ons de duidelijke en eerlijke communicatie op, iets wat in de huidige energiemarkt helaas niet vanzelfsprekend is. Na uitgebreid onderzoek kwamen zij voor ons als beste partij naar voren, mede omdat er geen verborgen afdrachten of verplichtingen aan vastzitten.

De installatie verliep zeer soepel en professioneel. Alles is vanaf nu eenvoudig te regelen via een duidelijke app, die tijdens de installatie stap voor stap werd uitgelegd en ingesteld naar onze persoonlijke wensen. Een extra pluspunt was dat onze verouderde meterkast direct werd vervangen, zodat alles perfect op elkaar aansluit.

Kortom: transparant, betrouwbaar en klantgericht. Precies wat we zochten bij een investering als deze.

8. August 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Thuis batterij installatie

Lang getwijfeld , maar na een duidelijke uitleg de batterij laten installeren alles volgens afspraak keurig aangesloten, alles opgeruimd en de monteurs gingen pas weg toen de installatie werkte…. Ga zo door!

9. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, plaatsing en kwaliteit

Heel tevreden met de thuisbatterij en oplossing van Tegen De Stroom In. Duidelijk advies en goede service gedurende het gehele traject. Snelle levering en een professionele plaatsing, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van de klant en ook kwaliteit hoog in het vaandel staat. 100% een aanrader, als je overweegt om een thuisbatterij aan te schaffen. Prijs-kwaliteit verhouding is ook erg goed.

Chris

19. März 2025
Tegen De Stroom In-Logo

Antwort von Tegen De Stroom In

Hi Chris,

Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen om de batterij door ons te laten installeren! We wensen je veel plezier, rendement en onafhankelijkheid met je batterijsysteem.

Energieke groet,

Jelle

Wallbox (laadpaal) geinstalleerd

Na een prettig en duidelijk gesprek bij ons thuis hebben we besloten om een wallbox (laadpaal) aan te schaffen. Gisteren is de installateur langs geweest: alles is keurig geïnstalleerd, we kregen duidelijke uitleg en alles werd netjes achtergelaten. De auto staat inmiddels aan de lader! Bedankt voor de goede service!

7. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden over mijn thuisbatterij…

Heel tevreden over mijn thuisbatterij van Tegen de Stroom In. Duidelijk advies, geen poespas, en het systeem werkt perfect. Ik merk direct het verschil op mijn energierekening. Betrouwbaar en professioneel, wat mijn betreft een absolute aanrader

28. März 2025
Tegen De Stroom In-Logo

Antwort von Tegen De Stroom In

Hi Leandro,

Wat fijn om te horen! Bedankt voor de complimenten en het vertrouwen dat we onze producten bij je mochten installeren. Heel veel plezier met je thuisbatterij!

Energieke groet,
Jelle

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr