Telegiganten fik liv i min Samsung Galaxy S10 igen, efter den havde fået vand ind gennem en revne i kameraglasset. Reparationen blev udført på under 24 timer, og prisen på 499 kr. var mere end rimelig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min søn havde - ved meget hårdhændet behandling - ødelagt skærmen på sin Ipad og telefon. Besøgte forretningen på hovedgaden i Tåstrup kl. ca. 15. Præcis diagnose samt prisoverslag. Blev kontaktet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk kundeservice Havde bestilt en mobil til levering, men fortrød og ville gerne afhente i stedet. Jeg ringede og talte med Telegiganten, som undersøgte sagen hurtigt og gav mig i ja. Da vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Som gentagne kunde, kan jeg KUN anbefale Telegiganten på det varmeste, hvad enten det drejer sig om telefon service, om ekspedienten, den hurtige leveringstid, samt viljen til at hjælpe med de spørgsm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Siden 2002 har Telegiganten været at finde i Storkøbenhavn som en veletableret forhandler af nye og brugte mobiltelefoner samt reparationer af mobiler og computere. Efterspørgslen er enorm, og derfor tilbydes resten af Danmark også et kæmpe udvalg af nyt og brugt elektronik samt reparationer via Telegiganten.dk.
Taastrup Hovedgade 66, 2630, Taastrup , Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Bestilte en iPhone. Den kom frem inden for en uge, ingen problemer. Grunden til mindre priser er, at de er købt i udlandet og indeholder ikke danske instruktioner. Hvis ikke dette er et problem, så er det perfekt.

Antwort von Telegiganten.dk
God kundeservice, har stort set altid varerne på lager som jeg har brug for (mobiltelefoner og tilbehør) og ellers skaffer de det hurtigt hjem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service.
På dagen var den markedets billigste, men 2 dage efter, kunne den købes i power til 5299kr. hvilket ikke er tilfredsstillenden

Antwort von Telegiganten.dk
Telegiganten.dk kan kun få min bedst anbefaling, handler gik hurtig og varen leveret få dage efter bestillingen.
God pris og venlig og imødekommende ekspedient.
Dejlig hurtig betjening. Jeg kan kun anbefale Telegiganten
Hurtig ekspedition. Købte en telefon og så var det super dejligt, at der blev foreslået forskellige covers, der passede til modellen.
Kan varmt anbefale firmaet
Meget fair priser.
Super let hjemmeside at finde rundt på og bestille på.
Hurtig afsendelse af varen og forsendelsen ankom dagen efter.
Kan klar anbefales.
Rigtig god behandling da jeg ringer, fordi den telefon jeg havde bestilt var i restordre.
Vi blev enige om en anden telefon, som jeg så kunne hente i min lokale Brugs dagen efter.
Jeg kan kun varmt anbefale Telegiganten.dk
Super god og hurtig service. Bestilte nogle høretelefoner mandag aften, fik dem onsdag. Prisen var billigst på nettet.
Køb af ny mobil, som hurtigt blev leveret, så det kan anbefales at handle her!
Har netop købt en Samsung A40. Der var virkelig god service i forretningen. Men da jeg kommer hjem og skal starte mobiltelefonen op. Så er alt på spansk. Ikke et sprog jeg forstår. Ved at lovgivningen siger at der skal være en dansk instruktion med i købet.

Antwort von Telegiganten.dk
Super hurtig levering. Ved en fejl var bestilt cover ikke medsendt sammen med mobil, men efter kontakt blev det leveret næste dag.
Super top-service. Jeg havde bestil telefon og cover. Desværre var jeg ikke så opmærksom og havde bestilt et cover, der ikke passede til telefonen. En venlig og servicemindet medarbejder ringede mig op og spurgte om det var en fejl og ja, det var det jo. Hvor er det bare dejligt, at de gør sig umage med at få glade kunder.
Forøvrigt..også hurtig levering

Antwort von Telegiganten.dk
Jeg bestilte en mobiltelefon onsdag formiddag og havde den med posten næste morgen. Super tilfreds :)
Bestilte 3 chromecast kl 17, og allerede idag (dagen efter) modtager jeg dem kl 10!!
Så super hurtig levering :) :)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.