Jeg har nu handlet hos Tellerup et par gange da de ligger inde med nogle dansk oversatte hardback bøger som jeg ikke finder andre steder (fx Ready Player Two & Throne of Glass), og oplevelsen har... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Har i tidens løb købt mange bøger hos Tellerup fordi de har et godt udvalg af eventyr og fantasy. Og skulle der gave sneget sig en fejl ind ved leveringen er det ikke noget en enkelt mail hurtig har k... Mehr ansehen
Virkelig god oplevelse at handle på Tellerup.com. God kundeservice. Havde købt dagen inden udsalget startede og fik penge tilbage, da bøgerne faldt i pris dagen efter mit køb. Handler helt sikkert... Mehr ansehen
Fik bøger i julegave, som var købt hos Tellerup, men ønskede at returnere nogle af dem. Sendte en mail til deres kundeservice og fik hurtigt et svar samt en returlabel tilbage. Havde ønsket peng... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Tellerup A/S er en familieejet virksomhed fra 1972. Vi er bognørder der elsker at servicere andre bognørder. Har du spørgsmål til en ordre eller lign. kontakt os endelig på kundeservice@tellerup.dk, hvor du får svar indenfor få timer.
Kontaktinformationen
Juliesmindevej 29, 4180, Sorø, Dänemark
- 50 59 63 53
- kundeservice@tellerup.dk
- tellerup.com
Super god og hurtig service!💛
Super god og hurtig service!💛
Har bestilt mange gange fra dem og kun 1 gange har der været et lille problem… men så skrev jeg bare til deres kundeservice og de fik hurtig styr på det!😁
Super hurtig til at svare deres kunder! Kan kun anbefale!👍🏻🥰
Super kundeservice og hurtig svar👌🏻
Super kundeservice og hurtig svar👌🏻
Dagen efter mit bogkøb, gik bøgerne på tilbud.
Jeg mailede og spurgte efter eventuel rabat, og jeg fik nogle bonuspoint sat ind på min konto 👍🏻
Gode priser og stort udvalg.

Antwort von Tellerup A/S
Hurtig levering og god service hver gang
Så også gerne I kom tilbage på Google…
Så også gerne I kom tilbage på Google books. I har nogle gode serie jeg gerne vil i igang med digitalt da pladsen er knap til fysiske bøger

Antwort von Tellerup A/S
Kan det passe at i har forladt google…
Kan det passe at i har forladt google play bøger. Er endelig blevet færdig med Throne of Glass 5 og nu kan jeg ikke finde nogle af dem.
Køber mine bøger med google pay.

Antwort von Tellerup A/S
Stort udvalg af bøger til fantastiske priser!
Stort udvalg af bøger til fantastiske priser i forbindelse med udsalgskampagner. Her er der virkelig penge at spare! Jeg købte 45 bøger for 240 kroner!
Hurtig levering og fint indpakkede bøger.
Jeg handler gerne ved Tellerup!
Fantastisk god kundeservice og hurtigt…
Fantastisk god kundeservice og hurtigt levering. En fejl på en ordre blev løst langt over min forventning.
Kan kun anbefale at handle bøger der
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice og virkelig gode priser på bøger! Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber mine bøger her!
Altid godt udvalg og super god service
Altid godt udvalg og super god service. Jeg har bestilt mange gange på tellerup, og har absolut intet at klage over.
Service i topklasse
Jeg bestilte en t Shirt , men da den ankom ku jeg godt se jeg skulle have bestilt en større. T shirten blev sendt tilbage og pengene kom hurtig retur . Og jeg skyndte mig at bestille en ny t shirt og bøger til sønnen. Jeg handler helt sikkert igen . Virkelig virkelig god service og jeg fik super hurtigt svar på mail. Tak 👌👍
Elsker Tellerup!!
Elsker Tellerup!!
Vildt godt forlag! Fantastiske bøger og endnu bedre service!!
Har aldrig oplevet så god service nogen steder fra! Er der en skade på en bog man modtager, skal man bare skrive til dem, og de finder altid en god løsning. Uanset om fejlen er deres eller postvæsenet.
De er så søde og gode!!
Plus, når man køber en fysisk bog, får en ebogn med gratis, hvis der er lavet en ebog udgave os! Det er virkelig god service!!
Tellerup har mine varmeste anbefalinger!!
Super god service
Super god service, pakken kom 2 dage efter jeg bestilte.
Blusen fra Versinger er i god kvalitet, blød og lækker. Min søn er lykkelig over sin fødselsdagsgave.
Fremragende god service på det Forlag
Fremragende god service på det Forlag. Hvis man skriver, får man STRAKS svar, og bøgerne bliver leveret hurtigst muligt ( selvom det er Post Nord :) ) - alt fungere perfekt, og kan KUN anbefale Tellerup. Jeg har indtil videre lagt 4 ordre ind - og det bliver ikke de sidste.
Top service og en behagelig tone
Jeg bestilte en håndfuld bøger hos Telleup A/S. Der var en lille misforståelse omkring ordren, da transporten havde beskadiget to af dem. Tellerup ordnede sagen samme dag, og jeg sidder nu med en erstatning for de beskadiget bøger, og Tellerup beklagede hændelsen i en behagelig tone.
5+ ud af 5 mulige for god service og en berigelse af min bogreol.
Fantastisk kundeservice.
Super kundeservice, bøgerne er lette at finde og de står til gode priser.
Eneste 2 minuser hos Tellerup er 1 og klart det største: Tellerup sender kun gennem post nord, her må jeg sige jeg vil hellere modtage mine forsendelser gennem en pakkeshop fra GLS eller DAO hvor jeg selv må hente dem end at lade postnord håndtere dem.
Punkt 2 er mindre alvorligt selv om det da er et gene, flere at deres gamle bog klassikere iser fra Tamora pierce universet så som Løvindens Datter, De svages Beskytter og Vild Magi er enten helt udgåede eller der er kun mitter numrene i serierne på lager, mens løvindens sang som opfordre læserne til at kaste sig over de øvrige bøger altid kan skaffes.
Jeg ville ønske man prioriterede anderledes ikke mindst med tanke på den kamp der er mellem fans om at skaffe de nævnte serier i mangel på en leverandør, blev bøgerne samlet i bokse enten i nyt cover eller som vi kender dem og solgt til folk på den måde ville i sikre jer, 1 ikke at lige inde med de sidste stumper i en serie, og 2at mætte et hungrende marked bare et tip.
Jeg vil slutte med at sige Tak for hjælpen til Tellerup angående min forsvundne pakke og tak for handlen det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Super glad for mine nye bøger.
Super glad for mine nye bøger.
Tellerup har altid rigtig mange gode bøger og man kan købe sig helt fattig på deres side 😁
Fantastisk sted at handle
Fantastisk sted at handle! Service i top, super mange gode bøger! Kan meget varmt anbefales!
Bogforum
Jeg har i dag i forbindelse med Bogforum og nogle mistede bøger, fået den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet 😃 Jeg elsker at komme på forlagets stand på Bogforum og køber da også altid noget med hjem. Jeg handler også gerne på forlagets hjemmeside og har kun været tilfreds.
Efter denne oplevelse er Tellerup ny mit yndlings forlag 😍📚
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.