Beställde 2 racketar, fick orderbekräftelse sent. Ringde flera gånger och frågade om min beställning innan någon svarade. När någon svarade efter 3 eller fyra försök så hade ni inte uppfattat att det... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag beställde ett padelrack till sonen som inte fanns i sortimentet då något hänt med lageruppdateringen. Snabbt och smidigt fick jag ett annat, dyrare, padelrack för samma pris. Björn var hur go som... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bra och tydlig information. Allt enligt förväntan. Det enda som kunde förbättras var leveranstiden. 5 dagar är betydligt mer än genomsnittet nuförtiden, och jag tror 1-2 dagar längre än annonserat av... Mehr ansehen
Leveransen av mina skor var sena inför en viktig träning, så jag ringde och förklarade situationen. De kompenserade mig med ett par skor i en högre prisklass som fanns i lager för att hämta direkt. Tr... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- tennisshopen.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 4 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Snabb hantering
Lite för lång leveranstid
Lite för lång leveranstid, i övrigt bra bemötande. (Lär av apotea, där snackar vi snabb leverans!!)
Under all kritik!
Under all kritik!
De skiter i att skicka produkter som kunden har beställt, sedan efter säger de att de har glömt och ska skicka de senare när man pratar med dem i telefon har de ändå inte skickat produkter. De skyller på omständigheterna som sjukdom och dylikt.
De lovar att skicka och säger sedan att de glömmer.
Väntat på min paket närmare 4 veckor totalt har fortfarande inte fått något mail om någon leveransbekräftelse eller att paketet gått iväg.
Beställ på egen risk!
Bästa bollarna på marknaden
Bästa bollarna på marknaden. Snabb leverans.
Alltid så trevligt att få en liten…
Alltid så trevligt att få en liten hälsning med leveransen!!
Återkopplingen gällande skor som var…
Återkopplingen gällande skor som var slut i lager telefonsamtal och sms. Intresse för att kunden skulle bli nöjd.
Har väntat länge, inget svar om skorna är påväg.
Har väntat i 7 dagar, mailat och ringt - inget svar.
Det står att det kan ta upp till 4-7 dagar, men inte fått någonting om att de är påväg.
Hade varit bra med kommunikation.
Utebliven leverans och ingen information
Utebliven leverans efter 2 månader. Mail svarar de inte på alls. Kundtjänsten säger i telefon att ”det kommer snart” men jag får ingen mer återkoppling. Stora svårigheter att reklamera köpet (inga pengar tillbaka än).
Höll ej leveransdatum och kunde inte meddela när skorna skulle levereras
Skorna beställdes till en speciell resa. Skulle levereras 4-7 dagar. Efter 9 vardagar nås jag av ett leveransbesked om att skorna är på väg. De är inte framme. Jag har efterfrågat leveransdag på mejl samt försökt ringa men inte fått något svar. Fick springa ut på stan och köpa skor istället.
Står 1-3 dagars leveranstid
Står 1-3 dagars leveranstid. Vid 2 beställningar har det tagit 1-2 veckor att få grejerna
Har fortfarande inte fått varorna
Har fortfarande inte fått varorna. Beställde för 2,5 veckor sedan.
Leverans saknas
Denna gång har jag inte fått någon leverans bara att order är mottagen . Nu har det gått en vecka och jag har mailat om status men inget svar. Jag har också försökt att nå dom på telefon men inget svar.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.