Terras laten reinigen Bewertungen 18

TrustScore 4.5 von 5

4,6

1. Hochdruck-Reinigungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Terras laten reinigen, dé expert op het gebied van hogedrukreiniging voor terrassen, tuinen en bedrijfsterreinen.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Top!

Zeer tevreden met het resultaat! Fijne communicatie. Realistische prijs. Heel secuur gewerkt. 5 sterren meer dan verdiend!

5. Mai 2025

Antwort von Terras laten reinigen

Beste Sarina, onwijs bedankt voor deze geweldige review! Het heeft een mooi resultaat opgeleverd, tot snel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snel een afspraak kunnen maken…

Super snel een afspraak kunnen maken voor het opknappen van onze tuin. Denkt graag mee met de klant en was zelfs bereid om op zijn vrije dag te komen!! Super vriendelijke man, werkt heel netjes en precies. Deze staat als vast contactpersoon in mijn lijst voor de volgende keren!

4. Mai 2025

Antwort von Terras laten reinigen

Beste klant, bedankt voor deze uitgebreide review! Fijn om te horen wat wij uw nieuwe vaste contactpersoon zijn, tot snel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

we zijn tevreden over het schoon maken…

we zijn tevreden over het schoon maken van ons straat werk
de medewerker was op tijd volgens afspraak
voor ons een aanrader

mvgr fam hamer uit apeldoorn

12. März 2025

Antwort von Terras laten reinigen

Beste Wim, wij bedanken u voor deze positieve 5-sterren review!

Keurig bedrijf en eigenaar

Keurig bedrijf en eigenaar! Afspraken maken correct, prijs marktconform en uitstekend werk geleverd!

12. April 2025

Antwort von Terras laten reinigen

Beste Stephan, bedankt voor de positieve review! U kunt weer genieten van uw tuin, fijne zomer gewenst!

Heel mooi schoon geworden

Heel mooi schoon geworden! Tegen een goede prijs. Erg aan te raden.

5. April 2025

Antwort von Terras laten reinigen

Beste Joppe, hartelijk bedankt voor deze positieve review! Wie weet tot snel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Chris heeft ons terras zorgvuldig en…

Chris heeft ons terras zorgvuldig en netjes met de hoge druk reiniger en anti-algenmiddel schoongemaakt. Met als resultaat een nieuw lijkend terras met onkruidvrije schone voegen. Communicatie verliep vlot, beleefd en to the point. Van meerdere aanbieders was zijn offerte het scherpste en gezien zijn inzet was een ruime fooi zeer op zijn plaats

29. März 2025

Antwort von Terras laten reinigen

Beste Jan Kleijn, het was mij een genoegen om uw terras te mogen reinigen! Het heeft een ontzettend mooi resultaat opgeleverd. Nogmaals bedankt voor de ruime fooi en tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Chris is een aanpakker en is inderdaad…

Chris is een aanpakker en is inderdaad een harde werker! Ik ben zeer tevreden met zijn geleverde diensten en raad hem bij iedereen aan die zijn terras wil laten reinigen!

22. März 2025

Antwort von Terras laten reinigen

Beste William, het heeft een mooi verschil opgeleverd! Geniet van uw tuin en bedankt voor deze toffe review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn ontzettend tevreden over de…

Wij zijn ontzettend tevreden over de professionele reiniging van ons terras! We waren positief verrast door het eindresultaat het ziet er weer als nieuw uit. Er werd heel netjes en nauwkeurig gewerkt, met oog voor detail. Echt een vakman die zijn werk serieus neemt. Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn terras weer in topconditie wil hebben!

22. Februar 2025

Antwort von Terras laten reinigen

Beste Chantal, bedankt voor deze zeer positieve recensie! We zijn blij om terug te lezen dat u zo blij bent met onze service, tot gauw!

Terrasreiniger

Deze man werkt netjes, secuur,. Tegels zijn weer als nieuw, de tarieven zijn zeer de moeite waard om het is een keer te proberen. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

13. Juli 2024

Antwort von Terras laten reinigen

Beste Maicel, ontzettend bedankt voor deze 5-sterren review. Wij bedanken u voor de mooie complimenten, geniet van uw terras!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik snap nu waarom iedereen zo positief…

Ik snap nu waarom iedereen zo positief over Terras laten reinigen is!! Nou, ik ben super tevreden met het werk dat is gedaan door Terras laten reinigen. Hij kwam aan en ging direct aan de slag. Werkt ERG secuur en vroeg om feedback voor waar het beter kon. Ik heb gezegd hij heeft voor altijd een job bij mij. Volgend seizoen verwacht ik hem weer!!!! Kortom, een aanrader.

15. Juni 2024

Antwort von Terras laten reinigen

Bedankt voor deze mooie review! Wij zijn blij dat u zo tevreden bent met ons. U kunt weer genieten van uw tuin deze zomer. Geniet ervan :)

Professioneel werk.

Mooi op afgesproken tijd aanwezig, en zeer vriendelijk en professioneel gewerkt
Dus een aanrader. Bedankt. .

8. Juni 2024

Antwort von Terras laten reinigen

Bedankt voor deze mooie review Hans! Dat wordt gewaardeerd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Harde werker en oog voor detail

Harde werker en oog voor detail. Chris is gewoon een rustige en goede gozert

3. Mai 2024

Antwort von Terras laten reinigen

Beste Chantal, bedankt voor de complimenten! We hopen u vaker van dienst te mogen zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hogedruk reiniging voor- en achterzijde woning

Onze gehele voortuin en patio aan achterzijde laten reinigen. Vooraf een offerte en een scherpe prijs aanbieding. De medewerker was snel en secuur. Erg tevreden met het resultaat.

Michelle Pakkert
Almere Haven

20. April 2024

Antwort von Terras laten reinigen

Hartelijk bedankt voor deze positieve review! Hopelijk mogen wij u vaker van dienst zijn, maar geniet voor nu vooral van uw zomerklare tuin en patio!

Aanrader

Doordat de baby op komst is, wilde ik graag snel mijn patio schoon hebben. Binnen 2 dagen was alles geregeld! Ik kan nu heerlijk genieten van mijn schone patio. Aardige gozer

2. Mai 2024

Antwort von Terras laten reinigen

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij staan altijd voor u klaar met onze goede en snelle service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden, alles mos vrij.

Er kwam een aardige man die meteen na een aanwijzing van mij , aan de slag ging .
Ik ben erg tevreden en alles , ook mijn stoelen , is weer klaar voor de zomer .

26. April 2024

Antwort von Terras laten reinigen

Bedankt voor uw mooie review, dat waarderen wij enorm!

Uiterst tevreden

Top gozer!
Snel en netjes gewerkt.

6. April 2024

Antwort von Terras laten reinigen

Beste Argilano, bedankt voor uw review! Wij waren blij dat wij u hebben kunnen helpen bij het zomerklaar maken van uw terras.

Professionele jongeman

Wauw, wauw en wauw. Jongeman met veel ambitie. Reele prijzen en komt ook snel opdagen! Professioneel en ook nog eens snel klaar. Wat een top service!

7. März 2024

Antwort von Terras laten reinigen

Hartelijk bedankt voor uw review!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr