Bij theCoatingshop.nl vindt u hoogwaardige coatings voor iedere situatie. Of het nu gaat om een badkamer, kelder of zwembad – wij hebben de juiste oplossing. Onze producten zijn geselecteerd op kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Twijfelt u welke coating het beste past bij uw project? Wij geven u persoonlijk advies, zodat u zeker weet dat u het juiste resultaat behaalt. Met de juiste coating én het juiste advies maakt u uw klus tot een succes. Ontdek ons assortiment en start vandaag nog met uw project!
Niederlande
- thecoatingshop.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Tweemaal gebeld met medewerker Bas
Tweemaal gebeld met medewerker Bas, hoefde mij nergens zorgen over te maken, maar mijn voorgevoel klopte, Bas voerde niets uit zodat mijn schilder voor niets langskwam omdat Bas de bestelling niet had uitgevoerd

Antwort von theCoatingshop.nl
De verrassende vriendelijke en meedenkende uitleg
De verrassende, vriendelijke, meedenkende uitleg bij telefonisch contact . Bedankt Bas !
Snelle afhandeling en bezorging .
snel en korrect
Very fast service and quick to resolve…
Very fast service and quick to resolve any issues.
Snel en keurig verpakt geleverd!
snelle levering en tot kwaliteit
Heel snel geleverd
Heel snel geleverd. Product nog niet geprobeerd, dus daar nog geen mening over.
Heel professioneel
Vlugge service!Top!
Gewoon een 10 voor.
4-5 keer geweest prima bedrijf vandaag…
4-5 keer geweest prima bedrijf vandaag wel een dingetje meegemaakt moest opeens een vrachtwagen voorbij aan degene die al stonden te wachten en volgens een medewerker had ik uit mijn eigen een stukje vooruit moeten rijden. 2 dingen daarover .. stonden volgens mij 3-4 auto’s voor en dat is wel een dingetje bij chauffeurs 2e als dat mij op een normale manier gevraagd word geen probleem maar kwam een medewerker naar buiten stormen en kan niet schrijven wat hij schreeuwde was niet normaal .. gelukkig kwam de man die alle auto’s binnenloods ook aan lopen en vroeg op een normale manier om dit te doen.. geen probleem gewoon normaal communiceren heet dat. Voor de rest prima maar wordt wel een beetje krap om te manoeuvreren op het terrein.
coating gaat los
2 emmers coating besteld voor ons terras, bijkeuken en toilet. Bij het terras laat alles los. Nu is een zooitje geworden. Staat op de website de coating is voor binnen en buiten. Maar echt niet geschikt voor buiten. Oplichters!