Banner for Das beste 🥇 EU Online Casino 2026 🏆

Das beste 🥇 EU Online Casino 2026 🏆 Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Il prelievo è arrivato alla fine, ma aspettare così tanto è stato davvero frustrante. Le ricompense giornaliere erano migliori prima e mi mancano le vecchie offerte gratuite. ��

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

62 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Referanseprogrammet på dette casinoet…

Referanseprogrammet på dette casinoet funker faktisk skikkelig bra. Jeg fikk med meg noen venninner for et par måneder siden, og nå tikker det inn faste bonuser jevnlig som jeg kan spille for. Det er helt deilig å se at det ikke bare er tomme ord, for bonusene har faktisk gjort at jeg har tjent litt ekstra penger. Noen ganger føles det som en liten gavepakke hver uke, og jeg blir så glad når meldingen dukker opp. Jeg anbefaler alle å prøve det ut.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det beste med dette casinoet er at du…

Det beste med dette casinoet er at du slipper verifisering helt når du skal ta ut gevinstene. Det er sinnssykt praktisk, bare send inn forespørselen så er pengene på kontoen innen et par timer. Jeg har testet det flere ganger nå og det funker hver gang uten mas. Man slipper alt det irriterende dokument-styret som andre steder krever. Det gjør at jeg spiller mye mer avslappet her, det er en skikkelig befrielse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The mobile version of this online…

The mobile version of this online casino is brilliant altogether. Everything runs smoothly on the phone with no lag or fuss, making it dead handy for a quick spin on the bus or in the evening on the couch. I love how convenient it is to just pick up where I left off whenever I fancy. It's a proper joy and saves me from being stuck at the desk all the time. Honestly, it makes the whole experience way more relaxing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mobilversjonen på dette casinoet er…

Mobilversjonen på dette casinoet er helt rå, alt går knirkefritt på telefonen uten noen lag eller venting. Det er superpraktisk å spille litt på farten eller slenge seg ned i sofaen på kvelden og bare kose seg med noen runder. Jeg digger at jeg kan ta en rask spinnøkt mens jeg venter på bussen eller bare chillere hjemme. Det føles så deilig å ha et casino som funker sømløst i lomma.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uttak med crypto på dette casinoet er…

Uttak med crypto på dette casinoet er helt supert. Det går unna på rekordtid uten at de stiller unødvendige spørsmål eller krever masse dokumenter. Jeg sendte en forespørsel for et par timer siden og pengene var allerede i walleten min. Det er så deilig å slippe alt maset man ofte møter andre steder. Virkelig en gamechanger for meg, føles nesten for godt til å være sant.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Everything on this online casino is in…

Everything on this online casino is in Russian, from the site itself to the support chat and even the rules. It felt dead odd at first since I don't speak a word of it but I've got used to it now and it doesn't bother me much. The support lads are sound enough even with the language barrier and sort you out fairly quick. Sometimes it makes the whole thing feel a bit exotic which is actually a laugh. I'm still raking in decent wins so I'm not complaining one bit.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

My first deposit on this online casino…

My first deposit on this online casino went without a single hitch. The bonus was credited right away so I didn't even have to wait around. I jumped straight onto a few slots with it and managed to turn that into a decent win before the match was even over. It felt brilliant getting some proper returns from the welcome offer. Absolutely made my evening.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det beste med dette casinoet er at man…

Det beste med dette casinoet er at man slipper verifisering helt når man skal ta ut penger, det er sinnssykt praktisk. Jeg sender bare forespørselen og så dukker pengene opp på kontoen min innen et par timer uten noe mas. Det sparer meg for masse tid og stress sammenlignet med andre steder. Av og til føles det nesten for godt til å være sant, men det funker hver gang. Supert at de har gjort det så enkelt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jumping into the live dealer games on…

Jumping into the live dealer games on this online casino is a proper treat. The whole setup makes the atmosphere feel just like a real casino with the chatter and everything going on. The dealers are always so pleasant and chatty in a way that keeps you smiling. It's a separate pleasure altogether, especially when you're in the mood for something more personal. Honestly, it adds a lovely buzz that I didn't expect from an online spot.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lojalitetsprogrammet her er helt rått

Lojalitetsprogrammet her er helt rått, nivåene gir faktisk skikkelige fordeler som vokser jo høyere du kommer. Det motiverer meg skikkelig til å holde meg til dette casinoet istedenfor å hoppe rundt. Jeg digger at jeg får bedre bonuser og raskere uttak etter hvert som jeg klatrer. Noen ganger føler jeg meg som en ekte VIP bare ved å spille litt ekstra. Det er deilig å vite at innsatsen min lønner seg på sikt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

W tym kasynie online jest masa różnych…

W tym kasynie online jest masa różnych gier, od slotów po ruletkę i blackjacka, więc zawsze da się znaleźć coś pasującego do nastroju. Raz mam ochotę na szybkie zakręcenie slotami, a innym razem siadam do klasycznego blackjacka na spokojnie. Fajnie, że nie nudzi się tak łatwo, bo wybór jest naprawdę spory. Czasem po prostu wrzucam ruletkę i lecę na emocje, a czasem chilluję przy automatach. Mega mi to pasuje.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det beste med dette casinoet er at du…

Det beste med dette casinoet er at du slipper all verifisering når du skal ta ut penger, det er sinnssykt praktisk. Jeg sender bare inn forespørselen og pengene dukker opp på kontoen min innen et par timer, uten mas. Det sparer meg for masse stress sammenligna med andre steder. Litt deilig å bare kunne kose seg med gevinsten uten å vente i dagevis. Jeg blir helt glad hver gang det går så smooth.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var helt rått å dra inn 3200 euro…

Det var helt rått å dra inn 3200 euro på dette casinoet, jeg satt bare og lo høyt da gevinsten landet på kontoen. Først betalte jeg ned en del gammel studiegjeld som har hengt over meg i årevis, så bestilte jeg en skikkelig fin sommerferie til Spania med familien. Nå har jeg også råd til noen nye klær og en fresh laptop jeg har drømt om lenge. Det føles helt uvirkelig å endelig kunne puste litt lettere økonomisk, jeg er så takknemlig. Planen er å fikse opp kjøkkenet hjemme med resten av gevinsten, det trengs skikkelig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

My friends were dead skeptical when I…

My friends were dead skeptical when I first mentioned this online casino and they thought I'd never get my winnings out. After they saw the withdrawal land nicely in my account they all signed up themselves and started playing. It was brilliant watching them come around like that. Now we're all having a laugh comparing our spins and bonuses. Feels proper satisfying to prove them wrong in the end.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cashbacken på dette casinoet er en…

Cashbacken på dette casinoet er en skikkelig redning når flaksen svikter. Selv om spillet går i dass og alt ser mørkt ut, får du likevel en del av innsatsen tilbake, og det redder kvelden ordentlig. Det føles så godt å vite at man ikke taper alt, det gir en ekstra trygghet. Jeg blir helt glad hver gang beløpet tikker inn på kontoen. Noen ganger tenker jeg at uten denne ordningen hadde jeg gitt opp for lenge siden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har testet flere casinoer før

Jeg har testet flere casinoer før, men dette er det eneste som alltid betaler ut gevinstene mine uten å finne på unnskyldninger. Når jeg ber om uttak så går det rett gjennom, ingen mas om dokumenter eller plutselige ventetider. Det føles så deilig å vite at de er ærlige og ikke prøver å holde igjen pengene mine. Litt av en befrielse etter alle de andre stedene som bare krangler. Nå spiller jeg her med ro i sjelen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helgepromosjonene på dette casinoet har…

Helgepromosjonene på dette casinoet har blitt en skikkelig fin tradisjon for meg. Bonusene er mye mer generøse på fredag og lørdag, og det er alltid ekstra motiverende å logge inn da. Jeg setter pris på at de gir litt mer tilbake akkurat i helgene, det føles som en ordentlig boost. Noen ganger blir det skikkelig koselig å spinne litt ekstra med de gode tilbudene. Det er rett og slett deilig å ha noe å se frem til i helgen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I really like how this online casino…

I really like how this online casino keeps adding new slots all the time so there's always something fresh to have a go at. It stops the whole thing from getting stale and makes me want to log in more often just to see what's popped up. Sometimes I get a proper buzz when a new game has brilliant graphics and fun features I've not seen before. One night I tried three brand new ones in a row and actually came out ahead which felt brilliant. The variety keeps me coming back week after week.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utvalget av spill her er helt topp

Utvalget av spill her er helt topp, enten jeg er i humør for slots, roulette eller blackjack så er det alltid noe som passer stemningen min. Noen kvelder vil jeg bare chille med enkle automater, andre ganger blir det mer seriøst med blackjack-bordet. Det er deilig å ha så mye variasjon så man slipper å kjede seg. Jeg blir nesten alltid sittende lenger enn planlagt fordi det alltid finnes noe nytt å prøve.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kompisene mine var først ganske…

Kompisene mine var først ganske skeptiske og trodde det var et sånt casino som aldri betaler ut. Men etter at de så at jeg fikk ut gevinsten min uten problemer, meldte flere av dem seg på selv. Nå spiller de jevnlig her og sier de angrer på at de ventet så lenge. Det er deilig å kunne vise frem at det faktisk funker skikkelig. Hjertet mitt hoppet litt ekstra da jeg så at vennene mine også fikk tillit til dette stedet.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr