Na ontvangst van een herverpakt, incompleet, zonder controle een hekwerk ontvangen. Na melding hiervan via chat!?, volgde geen reactie. Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar ons wel duidelijk... Mehr ansehen
Goed en goedkoop gaan vaak niet samen, maar in dit geval wel. Veel reviews gelezen over fietsaanhangers en bij de viskar niets negatiefs kunnen vinden. Dat bleek ook te kloppen. Makkelijk assemble... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na meerdere pogingen om een defect onderdeel terug te sturen geen enkele reactie. Vervolgens heb ik hetzelfde product opnieuw besteld en wilde het defecte artikel terugsturen. Een retourlabel aangevra... Mehr ansehen
Wij hadden een bureau besteld. Helaas bleek deze kapot te zijn geleverd. Na contact te hebben opgenomen werd er gevraagd of we hem om wilden ruilen voor een nieuw exemplaar. Er werd ons netjes een ret... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
The Dutch Nest – Hoogwaardige Nederlandse Meubels & Home Living Bij The Dutch Nest vind je hoogwaardige meubels met echte Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om stijl, duurzaamheid en functionaliteit te combineren, zodat elk meubelstuk jouw interieur verrijkt. Wij zijn gespecialiseerd in home & living producten van topkwaliteit, met een assortiment dat varieert van tijdloze klassiekers tot moderne designs. Of je nu op zoek bent naar een warme, gezellige sfeer of een strak en stijlvol interieur, bij The Dutch Nest vind je meubels die perfect passen bij jouw woonstijl. Ontdek de uitstekende afwerking, hoogwaardige materialen en persoonlijke service—want jouw huis verdient alleen het beste
Niederlande
- thedutchnest.com
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Pergola
Helaas val de pergola tegen
Grote kieren tussen de lamellen ,zelfs met lichte regen word je nat
De site ziet er goed uit de artikelen…
De site ziet er goed uit de artikelen ook. Maar wat ik niet verwachtte is dat dit dus ook Vida XL is. En daar wilde ik nu niets van hebben.

Goede klantendienst
Kippenhok is niet van de beste kwaliteit
Helaas waren er enkele gespleten balkjes en was de handleiding niet altijd duidelijk.
Uiteindelijk netjes opgelost door de klantendienst, die heel snel reageert wel

Plantenrekken
Producten zijn heel vlug toegekomen zoals afgesproken.
Goeie kwaliteit en de plantenrekken waren eenvoudig in elkaar te steken.
Top!!!!!!

Antwort von Thedutchnest
Ik heb op 30 mei een bestelling gedaan…
Ik heb op 30 mei een bestelling gedaan en tot de dag van vandaag geen verzendbewijs, track and trace of product ontvangen. Voel me opgelicht

Antwort von Thedutchnest
Bestelling ging goed. Maar het volgen van de bestelling was niet goed
Bestelling geplaatst kreeg ik een orderbevestiging daarna niets meer gehoord. Kom je thuis staat er een pakket bij de deur dag later bericht je bestelling wordt bezorgd.

Antwort von Thedutchnest
Ik heb vandaag de tent uitgepakt
Ik heb vandaag de tent uitgepakt. Alleen netjes en zorgvuldig gedaan volgens de beschrijving. Alleen helaas als nog zie ik gaatjes het dakzijl. Graag contact voor een gepaste oplossing a.u.b.
Contact is er geweest. En het word netjes opgelost. Top

Product is kapot
Product is kapot. Geen contact mogelijk met klantenservice.

Antwort von Thedutchnest
Nog steeds niks ontvangen en ook geen…
Nog steeds niks ontvangen en ook geen contact te krijgen met de klantenservice

Antwort von Thedutchnest
Vraag over een artikel, zeer goed beantwoord
Ik had een vraag over een artikel bij Dutch Nest en die vraag werd meteen beantwoord en goed beantwoord.
Zeer vriendelijk en to the point.
Ze hebben ook nog een site gestuurd waar ik het artikel kon kopen nadat ik het niet meer op hun site zag staan.
Al met al een hele goede service.
Slechte kwaliteit meubels
Slechte kwaliteit meubels. Beschadigingen ongelijk voorgeboorde gaten. Doe ik nooit meer iets ongezien bestellen

Antwort von Thedutchnest
Leuke toilettafel krukje besteld voor…
Leuke toilettafel krukje besteld voor de kids. Superleuk! Bestelling plaatsen ging soepel, vlotte levering. Bedankt!
Snelle levering en netjes afgeleverd
Snelle levering en netjes afgeleverd !
Bestellen was simpel en snel!
"Nadat ik een probleem had gemeld
"Nadat ik een probleem had gemeld, werd er direct en professioneel op gereageerd door het bedrijf. Alles werd binnen zeer korte tijd opgelost. Mijn dank daarvoor! Topservice!"
Mvg
Raph
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.