Otroligt bra kvalite på fickuret. Vi har urmakare i familjen. Fantastiskt vacker med synligt urverk och legering. Mottagaren har fått exceptionellt många kommentarer kring uret - såväl från gemene ma... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kostymen jag köpte av the garrison var riktigt välgjord och levererades väldigt snabbt. Av olika anledningar så behövde jag skicka tillbaka den. The garrison var väldigt förstående och trotts att ånge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag är mycket nöjd med leverans och att det gick snabbt.. Men däremot så passade inte den fina kostymen överhuvudtaget..Jag väger 88kg och är 188cm lång,beställde en stl.52 men det va för korta ar... Mehr ansehen
Kostym med mycket fin kvalité, välsydd och fina detaljer. Mycket nöjd med varan! Litet minus, när jag ville byta storlek så går det bara om varan finns ”i lager”, och inte om den finns för leverans... Mehr ansehen
Förutom vackra & tillbehör till ett överkomligt pris. Vårt mål är att ge dig en fantastisk shoppingupplevelse online. Genom att optimera vår leverans- och returprocess till fullo ser vi till att hela köpprocessen går smidigt. Har du fortfarande frågor? Då står vi alltid till din tjänst via chatt.
Spoorstraat 35b, 8271rg, Ijsselmuiden, Niederlande
Jag är mycket nöjd med leverans och att det gick snabbt..
Men däremot så passade inte den fina kostymen överhuvudtaget..Jag väger 88kg och är 188cm lång,beställde en stl.52 men det va för korta armar och även korta ben,samt lite för vid över midjan..Så tyvärr fick jag skicka tillbaka den även om det va med en tår i ögat..
Slipsen va perfekt,så den behöll jag.
Mattias
PS.Skulle kostymerna komma i 52Long så hade jag nog beställt en gång till..
Super service, easy, cheap and super quality. Fitted perfect!! I will buy more!
Very nice quality and the size guide matches reality, i recommend to order from The Garrison 👌
Mycket snabb leverans, och kostymen passade perfekt som ni föreslog i ert förslag.
Mycket nöjd
Tyvärr behöver man ge minst 1 stjärna för jag hade velat ge ingen stjärna alls.
Företaget säljer produkter som har utgått ur sortimentet. Frågan är varför företaget och leverantören inte pratar med varandra för att spärra produkter som har utgått från försäljning så som många andra seriösa leverantörer gör.
Kundtjänsten är obefintlig,den finns helt enkelt inte. Jag väntade i chatten i minst 1 timme än idag har jag inte fått svar.
Via ett första mejl kom det en ursäkt men ingen lösning i form av länkar till alternativ eller hur man får sina pengar tillbaka.
Jag kommer aldrig mer använda företaget.
Företaget har kritiserats tidigare för dålig produkter men än ännu sämre kundtjänst och än idag en lång tid efter kritiken och där thegarrison lovade bättring har det inte hänt något. Med tanke på att ingenting händer när något går snett och det är en hög risk att det går snett kommer jag aldrig mera handla där.

Antwort von CASTLESON SE
The communication during order and delivery was just fine. The size guide worked great as well and the suit I ordered will fit great after minor adjustments. I always adjust my suits at the tailor, so that’s not an issue.
The Mark Darcy Eton suit i bought met my expectations so I’m quite happy with my purchase.

Antwort von CASTLESON SE
Väldigt trevligt bemötande och fantastisk service!
Kostymen passade perfekt och kom på bara några dagar!
Kommer verkligen rekommendera detta företag vidare och definitivt använda det igen.

Antwort von CASTLESON SE
Good looking and very nice quality, but slim fit that i ordered is not slim fit, more like regular.

Antwort von CASTLESON SE
Fast delivery (although I got the suit to late because I ordered it to late).
Very nice siut indeed, I choose one size smaller than what was recommended at it fit perfect.

Antwort von CASTLESON SE
Fick hem kostymen men behövde returnera för att byta storlek. Under tiden försökte jag få kontakt med kundtjänst både genom chatt och mail flera gånger, helt utan några svar tillbaka på mina frågor.
Dessutom sprack sömmarna i västen efter första användningen. Fin kostym i sig, men kommer nog inte bli fler beställningar för min del.

Antwort von CASTLESON SE
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.