Mansour® Bewertungen

3,6

Een bestelling gedaan en bij levering helaas iets fout gegaan bij de vervoerder. Mail gestuurd en vrij snel een duidelijke en goede oplossing gekregen. alles nu netjes binnen en ziet er net zo goed... Mehr ansehen

Ik ben super tevreden met me kleren van Mansour! Kwaliteit en pasvorm zijn perfect. 1 broek was helaas veel Te wijd, maar Hosang heeft me goed geholpen door de broek te vervangen met een shirt die ik... Mehr ansehen

1. Haute-Couture-Modehaus

Mansour® is a luxury streetwear fashion brand.

Akzeptabel

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 45 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

81 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Trustpilot überprüft die Bewertung gemäß unserem Verfahren für gemeldete Bewertungen.

Waardeloze klantenservice

Bestellen en leveren ging snel en prima. Maar retourneren is niet mogelijk.
Op een e-mail wordt niet gereageerd maar ondertussen wordt je wel doodgespamt met allemaal e-mails.
Waardeloze klantenservice!!!

26. August 2026

Hi Frans,

Vervelend dat je dat zo ervaart, omdat retourneren juist makkelijk en gratis is. Via ons website kan je jouw retour aanmelden en ontvang je een gratis label. Zorg er wel voor dat je het exacte ordernummer en email adres invoert.

Onze mail wordt dagelijks bijgewerkt, dus als je nog geen reactie hebt gehad, gaat er iets niet goed excuses, kan jij je mail adres delen? Dan zoeken wij het op.

de klantenservice.

Mooi product

Mooi product
Enkel jammer dat de gratis pet niet meegeleverd is

21. August 2026

Hi Stijn!

Dank voor je review!

De pet gaan we zeker voor je naleveren. Hoef je niks voor te doen.

1 shirt is niet aangekomen

1 shirt is niet aangekomen! Gemaild en geappt maar geen reactie… ???

14. August 2026

Hi Marco,

Vervelend dat je maar een deel van je order hebt ontvangen. Onze mail wordt echt dagelijks bijgewerkt, als je nog geen reactie hebt gehad gaat er iets mis, excuses! Kan je jouw mail adres met ons delen?

De klantenservice.

Top producten

Top kwaliteit kleding!

Hi John,

Dank voor je mooi review! Wordt gewaardeerd.

Van hoge kwaliteit

Wederom verrast door de kwaliteit van de zip hoodie. Van erg hoge kwaliteit!

19. August 2026

Hi Leonard,

Dank voor je mooie review en orders!

Prima kwaliteit shirt besteld

Prima kwaliteit shirt besteld. Snelle levering en prima contact daarover gekregen.
Niks op aan te merken

20. August 2026

Hi Sander,

Dank voor je mooie feedback!

de Klantenservice

Goede kwaliteit en een mooi t-shirt

Goede kwaliteit en een mooi t-shirt.
Pasvorm is precies goed, niet te strak niet te wijd, gewoon perfect.

18. August 2026

Hi Owen,

Dank voor je mooie feedback! Blij dat je het product zo goed vindt.

Top bedrijf

Top bedrijf, goede kleding en snel in contact.

Hi Rob,

Dank voor je mooie feedback!

de Klantenservice

Puntjes van aandacht, maar goed opgelost

Na een moeizame start, lastig contact te krijgen, is het uiteindelijk gelukt om in contact te komen. Door drukte had de bestelling vertraging. Men ziet in dat er bij dit soort gevallen beter gecommuniceerd moet worden. Bestelling nu ontvangen met iets extra’s ter compensatie.

25. August 2026

Zeer lange levertijd + slechte service

Bestelling geplaatst, duurde 2 weken om te ontvangen. Op website staat binnen 24u verzonden, maar duurt dus minimaal 2 weken. Vervolgens ook nog het verkeerde geleverd. In eerste instantie snel geholpen, daarna radiostilte. Vervolgens zelf opnieuw contact moeten leggen.

Tweede bestelling recent ontvangen, maar ook 2,5 week levertijd.

Kleding is prima, maar duurt allemaal lang en service is dramatisch.

14. August 2026

Retourneren

Bestelling gedaan en ontvangen. Deze geprobeerd retour te sturen, maar een retourlabel aanvragen lukte niet via het klantenportaal aangezien deze nog op onderweg stond. Vervolgens via e-mail en whatsapp twee weken lang geprobeerd in contact te komen met de klantenservice. Deze reageren nergens op.

3. August 2026