De toetsen zijn net als het echte cbr examen. De vragen zijn interresant, er zitten soms echt doordenkertjes tussen. Bij fout gemaakte vragen krijgt men te zien wat het goede antwoord is en word er... Mehr ansehen
Na 2 andere online cursussen te hebben gevolgd en door weinig informatie zakte met 1 fout teveel (5-1-4). Ben ik hier terecht gekomen, boek gelezen, oefenexamens gedaan, zeker de 50 moeilijkste vragen... Mehr ansehen
Ik heb het pakket van 20 oefenexamens besteld, veel vragen kwamen terug op het examen en ben gelijk geslaagd, 2 fout! Zou deze site zeker aanraden.
Heb het pakket van online theorieboek+20 uur examentraining gekocht. Ben in 1 keer geslaagd. Het boek was fijn/makkelijk te lezen, en werkte goed op zowel de telefoons als op de laptop. Alle oefenvrag... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ja je leert er veel van
Keurige website
Keurige website waar je goede, realistische examens hebt. Werkt ook erg goed, zo kun je precies zien waarom iets fout is nadat je het examen gemaakt hebt. Een aanrader!
Geslaagd omder andere door deze examens
Heel makkelijk en overzichtelijk te…
Heel makkelijk en overzichtelijk te bestellen en in gebruik.
Misleidende informatie!
Mijn dochter heeft 20 examens gekocht, na examen 10 was haar tegoed op? Heeft ze nog eens extra 13,50 uitgegeven om de 10 nog niet gemaakte examen alsnog te kunnen oefenen. Schandalig! wat een oplichterij!!!
Duidelijke communicatie en…
Duidelijke communicatie en bevestigingsmails. Examens zijn super fijn en is net alsof je een cbr examen maakt. Super fijn!
Misleidend
De theorie examen vragen zijn totaal niet up to date en soms misleidend en verkeerd. Ook blijven dezelfde vragen steeds maar terugkomen. Totaal niet waar voor je geld. Je kan beter een online training ergens anders volgen dan deze examens doen. Veel slechte reviews hier worden verwijderd, dus ben benieuwd of deze er op blijft. Morgen het CBR examen, maar dit is geen goede training. €20 weggegooid.
Blijf weg!! Blijf ver weg!!
The website worked until I paid for my package. After logging in, barely anything was working. It took very long for even a page to load. None of the buttons work on the page.
Should've seen that they're not legit by the poor quality of their website.
Stay away!!
Slecht en misleidend
Ik had een pakket gekocht voor 20 uur. Ik heb 20 examens gemaakt op deze website, nadat ik alle oefenvragen eerst had beantwoord. 4 keer geslaagd en 16 keer gezakt. Bijna 20 uur verspild aan deze website.
Ontzettende afrader; gebruik deze website niet!
Ik heb het goedkoopste pakket gekocht van 10 examens voor €13. Ik ga er dan vanuit dat ik 10 X 50 nieuwe vragen krijg, dus in totaal 500 verschillende vragen. Uiteraard begrijp ik het dat een vraag terug komt, wanneer deze verkeerd beantwoord is. Zodoende wordt de klant gedwongen om dit vraagstuk nogmaals te bestuderen, lijkt mij een goed systeem. Inmiddels heb ik 6 van de 10 oefenexamens gehad en ik erger me kapot (!) aan de steeds terugkomende vragen, die ik eerder al goed heb beantwoord. Ik schat in dat ik bij het maken van het 6e examen tussen de 12 en 14 vragen al minstens 1 keer (of zelfs meerdere keren!) voorbij heb zien komen. Wat een flater! Ook zitten er verouderde vragen bij of worden de verkeerde antwoorden goedgekeurd. Ik raad het gebruik van deze diensten echt af!
Vertrouw deze site niet!
- Hun slechte reviews halen ze zelf weg, vertrouw dus ook niet op hun eigen reviews, deze zijn alléén positief!
Ik heb mij een week voorbereid met het duurste pakket dat TheorieExamenOefenen.nl op hun site aanbiedt voor het (motor) theorie examen. Ik heb een afgeronde WO opleiding, ben goed in leren en heb al hun stof zo optimaal mogelijk geleerd. Alle afgelopen oefen examens die ik via TheorieExamenOefenen.nl heb gemaakt (stuk of 15) had ik voldoende afgerond, waaronder zo nu en doen NUL fout. Volgens TheorieExamenOefenen.nl zou ik de stof tot in de puntjes kennen, aldus naar alle waarschijnlijkheid slagen.
Ondanks mijn voorbereidingen dmv. de stof die zij hebben aangeboden, ben ik gezakt. Ik heb mij nog nooit zo opgelicht gevoeld als door deze valse voorwendselen! Dit is puur valse reclame, de examen vragen zijn compleet anders (oa. vernieuwd) en de stof kan bij hun NIET voldoende geleerd worden. De examens van TheorieExamenOefenen.nl zijn -extreem- verouderd en er komen vragen op het CBR examen die je nergens in de theorie van TheorieExamenOefenen.nl kán leren!
Ik zou dit aan iedereen afraden, ik heb een fout gemaakt door op deze site te vertrouwen. Ik ging er vanuit dat ik, dmv. hun stof te leren, mijzelf voorbereid had op het "echte" examen, niks is minder waar!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.