Proffsigt kundbemötande
Svarar snabbt och företaget bemöter kund med stort fokus på att lösa eventuella problem/reklamationer på deras produkter.Jag som kund kan bara mycket nöjd rekommendera Thermex!
Köpte en fläkt, Integro 51 2021 när vi bytte ut hela köket. Felanmälde i oktober 2021 att fläkten droppar fett ned i maten vid tillagningen. Deras ursäkt har hela tiden varit att det är fel på fläktkanalen och övrig installation, inkl kallrasskydd etc. Detta är kontrollerat och inte felaktigt. Dessutom så har det fungerat jättebra med vår tidigare fläkt sedan huset byggdes av oss 2005.
Har mailat och bråkat med dem i 4 år utan att få hjälp. För några månader sedan öppnade jag upp fläkten och hittade att fläktmotorn INTE var ihopskruvad. Det var en rejäl glipa i fläktmotorn där fett droppade från. Jag tog bilder på allting och skruvade ihop fläktmotorn så gott jag kunde på egen hand. Skickade bilder till Thermex, men de fortsätter att vägra att erkänna att detta skulle vara orsaken och ta på sig felet. Inget fett har droppat ned sedan jag skruvade ihop fläkten. Vem har rätt? Att behöva hålla på så här i 4 år och fortfarande inte få support eller hjälp är för mig en katastrof.
Detta är den absolut sämst support jag någonsin fått på ett produktköp. Kan verkligen INTE rekommendera Thermex till någon och kommer aldrig mer köpa en produkt av dem.
Vår köksfläkt från Thermex gick sönder, anmälde det som ett garantiärende på deras hemsida. Två dagar senare ringer en trevlig kvinna och berättar att dom skickar in ny fläkt till oss. Inga krångligheter, inga problem, bara lösningar!
Hela ärendet hanterades med bravur från början till slut.
Kundservice med högsta kvalité!
Azienda del tutto inaffidabile. Circa 4 anni fa ho comprato uno scaldabagno elettrico, molto caro, ma a garanzia 5 anni. Si è guastata la resistenza elettrica, ma i centri di assistenza non riparano il mio scaldabagno perché la casa madre non invia i ricambi.
Ho contattato per email e per pec la casa
madre thermex Italia, ma non ho ricevuto risposta.
Rimanete alla larga dai prodotti Thermex, non prestano nessuna garanzia ai loro prodotti.
Dopo 3 mesi di attesa mi sono determinato a telefonare alla thermex. Stavolta ho ricevuto la risposta. La parte elettrica non gode della garanzia di 5 anni. Sic!
I vår villa har vi en köksfläkt Thermex Rondo som installerades 2007 d v s 16 år gammal. Elektronikenheten slutade gradvis fungera under hösten. Var rädd att vi skulle behöva byta hela fläktarrangemanget. Med dåliga erfarenheter av kundservicen hos tyskt premiummärke av vitvaror så hade jag inte höga förväntningar när jag ringde Thermex-kontor i Göteborg. Kom direkt fram och en person svarade efter en signal (inte efter 10 min med psykiskt nedbrytande musikloop)!
Väldigt snabbt förklarade hon att det fanns två elektroniksatser som passar, varav den ena innebar att vi kunde konvertera från halogen till LED-lampor. Toppen! När jag lagt på hade jag redan ett mail med all info och priser för de två alternativen. Tyvärr krånglade det med mitt kort när jag la beställningen så första betalningen nekades från min bank. Efter ett nytt försök med annat kort gick det bra. Nästa morgon har jag ett mail från Thermex där de undrade om jag verkligen ville ha två likadana ordrar! Trots meddelandet från min bank så hade första beställningen gått igenom och beloppet var reserverat på mitt konto. Jag svarade att jag bara skulle ha en. Thermex såg till att det ena reserverade beloppet släpptes och sedan fick jag ett leveransdatum. Leveransen kom två dagar tidigare än angivet datum - perfekt för oss!
För mig var detta ett exempel på suverän kundservice i en tid när många vitvaru- och hemelektronikvarumärken lyckats digitalisera bort förmågan att ge en positiv kundupplevelse (även efter att man köpt själva huvudprodukten). Att man också slipper byta hela köksfläkten, utan kan modernisera den, trots att den är 16 år, är för mig ett tecken på att man förstår både hållbar utveckling (vi har bara en planet) och att en kund som är nöjd med en produkt gärna vill ha den länge. Dessutom hade det kostat oss minst 30.000 om vi tvingats byta ut hela fläktarrangemanget. Nu blev kostnaden ca 80% lägre.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.