Thuisbatterij Team Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Solarenergieunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Thuisbatterij Team is een gespecialiseerd Nederlands bedrijf dat zich volledig richt op energieopslag voor woningen. Wij helpen huishoudens om slimmer om te gaan met hun opgewekte en verbruikte stroom door middel van thuisbatterijen, vaak in combinatie met zonnepanelen en dynamische energiecontracten. De energiemarkt verandert snel. Salderen wordt afgebouwd, terugleververgoedingen staan onder druk en stroomprijzen schommelen steeds vaker per uur. Wij geloven dat energieopslag de sleutel is tot meer controle, lagere energiekosten en een toekomstbestendige woning. Daarom begeleiden wij klanten van eerste advies tot en met installatie en nazorg. Onze aanpak is persoonlijk en transparant. Geen standaardoplossingen, maar een eerlijk advies op basis van het daadwerkelijke energieverbruik, het type woning en de wensen van de klant. We werken met betrouwbare merken en gecertificeerde installateurs en leggen altijd duidelijk uit wat wel en niet haalbaar is. Zo weten klanten vooraf waar ze aan toe zijn. Thuisbatterij Team staat voor duidelijkheid, vakmanschap en vertrouwen. We nemen de tijd om vragen te beantwoorden, denken mee over slimme toepassingen zoals dynamisch laden en ontladen, en blijven ook na installatie bereikbaar voor ondersteuning. Of het nu gaat om het verlagen van energiekosten, het verhogen van eigen verbruik of het voorbereiden op de toekomst van energie: Thuisbatterij Team helpt je om de juiste keuzes te maken.

Hervorragend

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betrouwbare partij voor thuisbatterijen.

De juiste prijs, prettige mensen en een goede nazorg. Een betrouwbare partij voor thuisbatterijen.

25. August 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Thuisbatterij Team

Dank je wel voor je mooie review, Tim!

Heel fijn om te lezen dat je niet alleen tevreden bent over de installatie en prijs, maar ook over onze mensen en de nazorg. Dat laatste vinden we minstens zo belangrijk als het plaatsen van de thuisbatterij zelf.

Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met het systeem. En mocht er in de toekomst nog iets zijn, dan weet je ons te vinden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

door een goed gesprek de juiste keuze…

door een goed gesprek de juiste keuze kunnen maken

11. August 2026

Beste Karlheinz,

Dank je wel voor je mooie vijfsterrenreview! Fijn om te lezen dat het gesprek je heeft geholpen om met een goed gevoel de juiste keuze te maken.

Juist bij een thuisbatterij vinden we het belangrijk om eerst goed naar de situatie en wensen te kijken, zodat het advies ook echt past en niet alleen draait om het verkopen van een systeem.

Bedankt voor je vertrouwen in Thuisbatterij Team!

Uitgevoerd volgens afspraak

Uitgevoerd volgens afspraak, zeer aangename medewerkers die ondanks de warmte die dag met overgave hebben gewerkt en die elk probleempje hebben opgelost, en vervolgens niet op klok keken om het werk uit te voeren.
Aftersales zeer goed!

4. August 2026

Beste Jaap,

Dank je wel voor deze mooie review! Erg leuk om te lezen dat je onze monteurs zo hebt ervaren. Het was inderdaad een behoorlijk warme dag, dus des te mooier dat je hun inzet zo hebt gewaardeerd.

We vinden het belangrijk dat een installatie niet alleen netjes wordt uitgevoerd, maar dat eventuele uitdagingen onderweg ook gewoon worden opgelost en we pas klaar zijn als alles goed werkt. Fijn om te horen dat je dat ook zo hebt ervaren.

En natuurlijk zijn we er na de installatie ook nog voor je, dus je compliment over onze aftersales waarderen we enorm.

Bedankt voor je vertrouwen en heel veel plezier met je thuisbatterij!

ThuisbatterijTeam

We zijn goed geïnformeerd en de installatie was netjes. We wilden een specifiek merk en type en dat konden zij respecteren en leveren! Top dus

6. August 2026

Beste Dennis,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je je goed geïnformeerd voelde en tevreden bent over de nette installatie.

Ook goed dat je aangeeft dat jullie zelf al een duidelijke voorkeur hadden voor een specifiek merk en type. We vinden het belangrijk om daarin mee te denken en niet automatisch iets anders te adviseren als de gekozen oplossing gewoon goed bij de situatie past.

Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier met jullie thuisbatterij!

Goede contact /communicate

Goede contact /communicate
Duidelijk uitleg goede prijs/ kwalitijt
Zeker aan te radar

11. August 2026

Beste Ben,

Hartelijk dank voor je mooie vijfsterrenreview! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het contact, de duidelijke uitleg en de prijs-kwaliteitverhouding.

Bedankt ook voor je aanbeveling en het vertrouwen in Thuisbatterij Team!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Werken netjes en afspraak is afspraak.

Duidelijke voorlichting. Scherpe prijs, betalen pas als alles gereed is. Werken netjes en zoals is afgesproken.

5. August 2026

Beste Bas,

Hartelijk dank voor je mooie vijfsterrenreview. Fijn om te horen dat je onze voorlichting als duidelijk hebt ervaren en tevreden bent over de prijs, de afspraken en de nette uitvoering.

Afspraak is afspraak, en het is goed om te lezen dat je dit ook zo hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen in Thuisbatterij Team!

goed geholpen

goed geholpen . fijn bedrijf

5. August 2026

Beste Albert,

Hartelijk dank voor je mooie vijfsterrenreview! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en onze dienstverlening als prettig hebt ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen in Thuisbatterij Team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.
Bij de installatie waren er 2 verkeerde aansluitsnoer geleverd maar de volgende dag werden de juiste snoeren keurig geleverd.
Hele goede ondersteuning van Nino bij het inregelen van de omvormer.
Nogmaals dank daarvoor

3. August 2026

Beste Ruud,

Hartelijk dank voor je mooie en eerlijke review. Excuses nogmaals voor de twee verkeerd geleverde aansluitsnoeren. Fijn dat we dit de volgende dag snel voor je konden oplossen.

Ook goed om te horen dat Nino je zo goed heeft kunnen ondersteunen bij het inregelen van de omvormer. We geven je compliment graag aan hem door.

Veel plezier met het systeem en bedankt voor je vertrouwen in Thuisbatterij Team!

Team Thuisbatterij Team

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr