Betaalproces strak, service compleet afwezig
Hier is een scherpe maar geloofwaardige Trustpilot-review die jouw verhaal duidelijk overbrengt zonder overdreven of juridisch riskant te worden:
Ik zou dit bedrijf niet aanraden.
Voor mijn bestelling van drie deuren begon het al met de betalingsvoorwaarden. In eerste instantie moest ik 50% vooruit betalen, 40% na inmeten en zelfs 10% vóór montage. Dat laatste vond ik onacceptabel, waarna ze met een aangepaste regeling kwamen (20/30/40/10). De grootste betaling (40%) moest al voldaan worden zodra de productie startte – en dat gebeurde opvallend snel na het inmeten, waardoor je eigenlijk weinig grip meer hebt.
De planning werd vervolgens niet gehaald. Levering zou eind maart zijn, maar werd verschoven naar 22 april – en dan nog maar voor 2 van de 3 deuren. De derde deur staat nu pas gepland voor 8 mei.
Op 22 april kwamen ze eindelijk langs voor montage, maar toen bleek dat er verkeerd was ingemeten. De deuren konden dus niet geplaatst worden en gingen weer mee terug. Wat mij vervolgens het meest tegenvalt, is de complete radiostilte vanuit het bedrijf. Geen telefoontje, geen excuses, geen proactieve oplossing.
Zelf moest ik erachteraan bellen. Als je belt voor service krijg je een bandje en moet je inspreken of mailen, maar voor sales krijg je direct iemand aan de lijn. Na inspreken en mailen heb ik niets gehoord. Toen ik zelf weer belde, zou ik binnen een uur worden teruggebeld – dat is niet gebeurd.
Wat het extra frustrerend maakt: het betalingsproces is extreem strak georganiseerd. Facturen volgen razendsnel (zelfs op zaterdag), met korte betaaltermijnen en al na enkele dagen dreigmails over extra kosten. Die snelheid en scherpte zie ik helaas totaal niet terug in de service.
Wat ook opvalt: in de salesfase is alles vriendelijk en soepel. Mijn contactpersoon, Michel, kwam in eerste instantie uitermate prettig en betrouwbaar over. Maar zodra de opdracht was getekend, verdween ook daar de communicatie en moest ik overal zelf achteraan.
Kortom: zodra je hebt betaald, lijkt de prioriteit verdwenen. Slechte communicatie, fouten bij inmeten en geen enkele proactieve service. Voor mij een grote teleurstelling.