Usselt skjult gebyr trick
Usselt skjult gebyr trick
Her en principiel sag - der er så ussel og hidtil uset, for hvad sådanne firmaer finder på, for at skaffe flere penge på de produkter de sælger!,
Det handler om et skjult gebyr på 86 kr. Det er ikke beløbet, men den luskede måde det foregår på.
Jeg er nået til betaling af mine flybiletter og har med omhu undgået 4-5 ekstra gebyr fælder. Jeg har dobbelt tjekket beløbet 100 gange inden jeg trykker betal. I højre side står beløbet 5724 kr. Jeg betaler med Masterkort, kreditkort. Hvad jeg ikke ser er, at det betalbare beløb nu ikke stemmer med beløbet ude i højre side. Det er ændret uden forklaring til 5810 kr.
Da jeg efterfølgende tjekker regningen, opdager jeg ændringen i beløbet og kører hele booking forløbet igennem igen, for at se, hvor det var jeg faldt i gebyrfælden. Jeg trykker Mastercard, debitkort og her får man sørme en rabat på 86 kroner, så man kommer ned på det beløb, som man oprindeligt skulle betale.
Så for at opnå den pris man får oplyst, skal man altså selv vide, der indlagt en rabat i prisen, hvis man vel og mærke vælger den rette betalingsform.
Forsøger så at finde et sted at kontakte ticket.dk. Men disse firmaer gør alt for at undgå, man kommer i kontakt med dem. Langt inde i FAQ finder jeg dog et sted, hvor man kan skrive. MEN da jeg har sagt nej tak til alle deres gebyrfælder, vil det koste mig 200 kroner før de overhovedet vil kigge på min besked.
Så altså, de snyder mig, og når jeg vil klage, vil det så koste mig 200 kroner for at komme i kontakt med dem. Det skal siges man kan ringe - ved ikke om man på samme måde bliver opkrævet 200 for et opkald. Jeg agter ikke at forsøge mig.
Så er der kun en mulighed tilbage - trustpilot og naturligvis det faktum, at det det er slut herfra med at bruge ticket.dk
Hermed advarsel til andre, som heller ikke gider finde sig i virksomheders usle gebyrmetoder
5. November 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung