Ticket+Travel | Powered by Eventtrips Bewertungen 253

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tickets waren mooi op tijd, goede zitplaatsen op de baan (red bull tribune). Enige punt wat beter kan, is de organisatie rondom de camping plekken, het toewijzen ervan, dat ging redelijk chaotisch.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alle afspraken zijn waargemaakt en alles liep op rolletjes. De begeleiding was prima, transfers geregeld, aan alles werd gedacht. Communicatie was helder dus de reiziger werd helemaal ontzorgd! Hot... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Afsluiten, communicatie en nakomen afspraken door tickettravel.nl is goed. Wat echt beter moet is de reisleiding. Bij de reis naar F1 Spanje werd door de reisleider eigenlijk alleen hetgeen al op papi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Legitieme kaartjes, kwamen ruim op tijd van te voren binnen. Super goede plekken recht tegenover de pitstraat en dichtbij de baan (tribune T). Goed contact met bedrijf gehad, hield ons telkens op de h... Mehr ansehen

1. Tickethändler
  2. Anbieter von Sportreisen
  3. Reiseanbieter
  4. Reisebüro
  5. Reise-Aggregator

Vom Unternehmen geschrieben

Ticket+Travel - een label van EventTrips - is dé aanbieder van toegangskaarten en reizen naar alle Formule 1-races. Beleef de koningsklasse van de autosport vanaf het circuit. Ons aanbod is zeer breed: van losse F1-tickets tot compleet verzorgde reizen per bus of vliegtuig, en exclusieve VIP-arrangementen. Neem voor vragen contact op met onze ervaren klantenservice. EventTrips is sinds 2004 specialist in het aanbieden van reizen naar sportwedstrijden en lid van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Vanaf het begin van 2021 maakt het label Ticket+Travel onderdeel uit van EventTrips. We kijken ernaar uit om u als onze klant te verwelkomen en uw volgende reis naar uw favoriete race onvergetelijk te maken.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

253 Bewertungen

Niet lid van garantiefonds

Niet lid van garantiefonds. Advocaat zal dit melden bij ACM

28. März 2024

Beste Eric,

Ik zie dat je denkt dat wij geen lid zijn van een garantiefonds. Die informatie is echter niet correct. Wij zijn officieel aangesloten bij de SGR. Voor jouw gemak heb ik hierbij de link toegevoegd:

F1 Grand Prix SPA België

Het kaartje dat ik van jullie via de mail kreeg was keurig op tijd in mijn mailbox dat is goed geregeld voor dat mijn vakantie is begonnen naar F1 Grand Prix Spa in België en van de F1 heb ik ervan genoten van de race maar voor mij betreft zou ik de F3 kunnen overslaan en (vooral op zondag!)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen weekend naar F1 race in…

Afgelopen weekend naar F1 race in Zandvoort geweest, enorm genoten. De plekken die we hadden waren Top!

28. August 2023

Antwort von Ticket+Travel | Powered by Eventtrips

Klinkt geweldig! F1 races zijn altijd een spectaculaire ervaring, vooral op locaties zoals Zandvoort. Blij om te horen dat je hebt genoten en dat je goede plekken had. 🏁🏎️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Geen 5 sterren maar 3,5 maar dat kan ik…

Geen 5 sterren maar 3,5 maar dat kan ik niet scoren, dus 4 sterren. Bij bestellen van de kaarten kon ik niet de plaats kiezen waar ik zou willen zitten. Enige wat ik wist was de tribune. Waar ik uiteindelijk kwam te zitten wist ik pas 1 week voor de race. Toen wist ik ook pas dat we bij elkaar zaten. Wij waren met 5 man en zaten op 2 rijen wel bij elkaar, dus uiteindelijk prima, maar waarom kun je dat niet van te voren bepalen. Je krijgt de tickets via e-mail. Ik zou liever naast de mail ticket ook een stevige fysieke kaart met nekband krijgen, zoals vroeger. Kaartje kostte bijna 900€, me dunkt een fysiek kaartje moet er dan wel af kunnen!

27. August 2023

Antwort von Ticket+Travel | Powered by Eventtrips

Bedankt voor je feedback en beoordeling!

We waarderen je opmerkingen en begrijpen je standpunt betreffende de zitplaatskeuze en het ontvangen van fysieke kaarten. Uit je bericht begrijp ik dat we van tevoren wellicht beter hadden kunnen communiceren dat jullie bij elkaar zouden zitten. We willen benadrukken dat we altijd kunnen garanderen dat iedereen in dezelfde boeking bij elkaar kan zitten.

Wat betreft de fysieke kaartjes, het spijt ons te horen dat Zandvoort alleen e-tickets verzendt en geen hardcopy kaartjes meer maakt. We blijven echter werken aan het verbeteren van onze diensten en nemen je feedback ter harte.

We hopen dat je ondanks deze punten toch hebt genoten van je ervaring bij ons.

Spa goed geregeld

Kaarten voor Hotel v/d Valk en busvervoer naar circuit Spa waren prima geregeld. Top dat er koffie heen en (voor vertrek bus terug) broodje bal en drankje te koop waren. Toilet in de bus ook fijn :). Op zaterdag liep de sprintrace erg uit door het weer en werd er prima gecommuniceerd (via SMS)dat we langer konden blijven. Ook naar het hotel dat we laat waren en de keuken nog even open bleef. Wij hadden helaas door recent gips een rolstoel mee en hier werd ondanks volle bagageruimte plek voor gemaakt.
Wat ons betreft zouden we de F3 kunnen overslaan en (vooral op zondag!) iets later vertrekken, maar ik las hier onder al dat dit voor anderen juist belangrijk is.

Beste Ben,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden was met de regelingen en dat je genoten hebt van de reis. We waarderen je suggesties en zullen ze in gedachten houden. Het maken van keuzes voor ons programma kan inderdaad uitdagend zijn. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een geweldige ervaring.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hotel prima voor elkaar (vd valk) en…

Hotel prima voor elkaar (vd valk) en tickets ruim op tijd binnen . Echter wat mij zwaar tegenviel is t wachten van de bus op laatkomers waardoor je onnodig laat aankomt op t circuit en de zaterdag de formule 3 miste en zondag door te rennen net aan haalde … tijd is tijd en laat dat aub een harde tijd zijn zodat de laatkomers op tijd moeten zijn en anders maar een taxi bellen .

Beste Simon,

Bedankt voor je feedback. We zijn blij dat het hotel en de tickets goed waren. We nemen je opmerking over het wachten op laatkomers ter harte en zullen ons best doen om de timing strakker te houden. Jouw suggestie is waardevol voor ons verbeterproces.

Kaarten besteld voor Spa 2023

Kaarten besteld voor Spa 2023. De keuze voor de tribuneplaatsen was makkelijk te maken met de overzichtelijke schema's. Bestellen was simpel en zo gepiept. De bevestiging en verdere informatie was snel en helder. De kaarten waren ruim op tijd beschikbaar en de tenaamstelling was door de duidelijke uitleg ook een makkie. Prima dus!

Beste Peter,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat het bestelproces en de informatie duidelijk waren en dat je tevreden was met de tijdige ontvangst van de kaarten. We hopen dat je een geweldige tijd hebt gehad in Spa 2023!

makkelijk trips boeken naar f1

wij zijn met de hele familie naar de f1 geweest in België.
het hotel en bus vervoer was top geregeld, duidelijk uitgelegd waneer de bussen zouden vertrekken en goed hotel uitgezocht.

28. Juli 2023

Antwort von Ticket+Travel | Powered by Eventtrips

Wat geweldig om te horen dat jullie genoten hebben van de F1-ervaring in België! We zijn blij dat het hotel en het busvervoer goed geregeld waren en dat jullie duidelijke informatie hebben gekregen over vertrektijden. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring! 🏎️🌟

Helemaal Top!

Alles was top geregeld, echt een aanrader! Ik had nog wat wijzigingen achteraf en die werden ook goed en snel behandeld, top!

29. Juli 2023

Beste Christian,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat alles naar wens was en dat we je wijzigingen snel hebben kunnen afhandelen. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Duidelijk en transparant

Nadat ik tickets voor de F1 in Hongarije had aangeschaft kreeg ik snel een bestel en betaal bevestiging. Ruimschoots voor vertrek kregen we de kaarten binnen.

3. Juli 2023

Antwort von Ticket+Travel | Powered by Eventtrips

Goed om te horen! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop en de service die we bieden.

Groetjes,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ticket & travel is an very reliable…

Ticket & travel is an very reliable organization. They respond by Emails on questions correct and quickly.

2. Juli 2023

Dear Janny,

Thank you for your feedback! We're glad to hear that Ticket & Travel is a very reliable organization. We strive to respond to emails quickly and accurately.

Great experience.

Great experience.
Unforgettable weekend

2. Juli 2023

Dear Kees,

Thank you for your great review! It sounds like an unforgettable weekend.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alle afspraken zijn waargemaakt!

Hotel had een prima ligging, vlakbij het strand; het eten was prima, alleen enige minpuntje: rumoerig, vanwege een discotheek op loopafstand.
De zitplaats op de tribune was uitstekend en de race prachtig, met overwinning voor Max ;))
Ik had het niet willen missen!

1. Juni 2023

Beste Ronald,

Bedankt voor je positieve feedback!

We zijn blij om te horen dat we aan al je verwachtingen hebben voldaan en dat je reis vlekkeloos verliep. We doen ons best om onze klanten volledig te ontzorgen en zijn blij dat de communicatie helder was.

Het spijt ons dat het hotel 's nachts wat rumoerig was vanwege de nabijgelegen discotheek, maar we zijn blij dat je desondanks van de locatie en het eten hebt genoten.

En natuurlijk, gefeliciteerd met de overwinning van Max in de race! We zijn blij dat je ervan hebt genoten. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tickets waren ruim op tijd...

Tickets waren ruim op tijd (digitaal) binnen. Helaas bleek op het moment dat we op het circuit waren dat er alleen frisdrank en 0.0 bier geschonken werd. In de 30 jaar dat we races bezoeken hebben we dit nog nooit meegemaakt. Niet dat we voor een zuipfestival naar de Formule 1 gingen, maar een biertje of 3 tijdens de race vinden we toch heel lekker. Hadden we dit geweten dan hadden we een andere race uitgezocht om te gaan bezoeken

Beste Thure,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je teleurstelling over de beschikbaarheid van dranken op het circuit. We hopen dat je ondanks dit aspect toch een plezierige tijd hebt gehad op het evenement. Als je volgend jaar een ander circuit wilt bezoeken, staan we klaar om je te helpen bij het maken van een keuze.

Tickets voor gp Barcelona

Tickets voor gp Barcelona, op tijd via e-mail ontvangen. Telefonisch bereikbaar voor vragen. Prima service, gaan we zeker een volgende keer weer gebruiken.

5. Juni 2023

Beste Wendy,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je de tickets op tijd hebt ontvangen en dat onze telefonische ondersteuning behulpzaam was. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

F1 Barcelona.

F1 Barcelona.
Visit with 5 persons.
Easy order thru website
Tickets where delivered on time (mail)
perfect service. also good information after pursues.

I will order again with Ticket Travel

Dear Koen,

Thank you for taking the time to share your positive review of your experience with F1 Barcelona and Ticket Travel. We are delighted to hear that your visit with five persons was enjoyable and hassle-free.

We take pride in providing a seamless ordering process through our website, and we're glad it met your expectations. Ensuring timely delivery of tickets is one of our top priorities.

It's great to know that you found our service to be perfect, and the additional information provided after your purchase was helpful. We strive to offer comprehensive support and assistance to our customers throughout their journey.

We greatly appreciate your trust in Ticket Travel and are thrilled to hear that you would choose us again for future orders. Should you have any further inquiries or require our services in the future, please don't hesitate to reach out. We look forward to assisting you again.

Kind regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima georganiseerde Formule 1 reis…

Prima georganiseerde Formule 1 reis waarin vrij kon worden gekozen: type tickets voor tribune plaatsen, aantal hotelovernachtingen inclusief ontbijt met diner, prettige communicatie met medewerkers

Beste Armand,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je Formule 1 reis prima georganiseerd was en dat je de vrijheid had om je eigen keuzes te maken. We streven ernaar om open communicatie en goede service te bieden aan al onze klanten. Mocht je in de toekomst weer een reis plannen, dan staan we graag voor je klaar.

Duidelijk

Duidelijk, overzichtelijk en snel mijn tickets gekregen.

2. Juni 2023

Beste Faisca,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je de service als duidelijk, overzichtelijk en snel hebt ervaren. We waarderen je vertrouwen in ons en staan altijd klaar om je te helpen met eventuele toekomstige boekingen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De tickets mooi op tijd binnen.

De tickets mooi op tijd binnen.
Inclusief parkerticket.
Was prima...

5. Juni 2023

Beste Ronald,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je je tickets op tijd hebt ontvangen en dat het inclusief parkeerticket was. We streven ernaar om een prima ervaring te bieden aan al onze klanten. Als je in de toekomst weer tickets nodig hebt, helpen we je graag weer verder.

Team Tickettravel

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr