Virkelig god service samt søde medarbejdere. Fik lavet en tatovering af Daniel som tog mig med igennem hele rejsen, lyttede til hvad jeg ønskede samt kom med sit egne erfaringer og meninger til det. U... Mehr ansehen
Absolutely peak. Jeg fik lavet to nostril piercinger af Emilia og en i navlen. De er piercet ordentligt og meget flotte. Hun søger også for at alt går okay under piercingen. Extra som ikke har noget... Mehr ansehen
Vildt god service, uanset hvilken medarbejder du møder! Det var min anden gang hos timeless art og jeg skulle have lavet to piercinger af deres nye piercer, Hiko. Super flink, god til at fortælle om p... Mehr ansehen
Hele familien var på besøg hos Timeless Art. Det har virkeligt været en god oplevelse. Teamet (Søren, Jesper og Ellen) er nærværende og engageret ud over det sædvanlige. Vi skulle have lavet alt li... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi udfører alle stilarter indenfor tatovering | Hver tatovør hos os er kompetent og professionel | Vi er blandt de bedste tatovører i Danmark |
Algade 34, 4000, Roskilde, Dänemark
- timelessart.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk service
Har fået 4 tatoveringer her
Har fået 4 tatoveringer her, og intet anden end god oplevelse og pænt stykke arbejde
God betjening
God betjening. Venlige mennesker. Hvis man skal have re-touch på tatovering, er det meget behjælpelige.
Super oplevelse. Igen :-)
Endnu en gang får Jim påført min arm en super flot tatovering 🙏 Tak endnu en gang :-)
Godt sted at for lavet en tatovering
Et rigtigt hyggeligt sted at få en ny tatovering. Er meget imødekommende og hjælpsomme. Et sted jeg helt klart vil anbefale til andre.
Fik en spontan ide om en lille…
Fik en spontan ide om en lille tattovering, og ringede til Timeless art og fik en tid 1,5 time senere. Rigtig sød tatovør som lyttede til mine ønsker! 😃👍🏼👍🏼
Rigtig glad for min nye tattoo lavet af…
Rigtig glad for min nye tattoo lavet af Pedro. Tre summerfugle med pink farve, der fader ud. Virkelig god service, god tatovør og godt lavet.
Havde den bedste oplevelse hos Alex
Havde den bedste oplevelse hos Alex Cappellini, som udførte et perfekt stykke arbjede. Tusind tak!
Så tilfreds!
Super god service og flotte, flotte tatoveringer min bror og jeg fik! Præcis som vi ville have dem. Kan helt klart anbefale Timeless Art!
God oplevelse hele vejen igennem
Rigtig godt arbejde, og jeg er så tilfreds med tatoveringerne, jeg fik - både det simple og det mere detaljerede. Samtidig virkelig god service og fed personlighed hos tatovøren. Generelt en god oplevelse hele vejen igennem.
Super god anbefaling herfra
Super god anbefaling herfra , mine varmeste anbefalinger . Især til Luna som jeg klart besøger igen 😍
Kæmpe anbefaling af Katrine
Kæmpe anbefaling af Katrine! Det var min første tatovering og det var helt hyggeligt :) og så er den blevet så fin!
Virkeligt erfarne og dygtige mennesker
Virkeligt erfarne og dygtige mennesker man arbejder med i Timeless Art. Jeg har aldrig haft problemer med dem, og har altid været 100% tilfreds.
Det er min foretrukne tattoo shop.
Første tattoo og kan varmt anbefale…
Første tattoo og kan varmt anbefale Timeless art som den første tatovør. Dejlige mennesker og flot design.
Kreative og dygtige mennesker som der ved hvad de snakker om
Konge sted
Min bror og jeg blev tatoveret af Luna. Virkelig dygtig og fuld af gode ideer til design. Desuden en god service og rare personligheder.
Det er min anden gang og kommer helt sikkert igen
Super cool place with pro advice
Super cool place with pro advice , superb quality
Louise blev tatoveret af Pedro og følte…
Louise blev tatoveret af Pedro og følte at hun blev godt vejledt. Han er meget rolig og god til at vise muligheder
Så lækkert sted er så glad og brugt…
Så lækkert sted er så glad og brugt hver gang
Super glad og tilfreds
Har været inde og få lavet en lille tattoo, her i dag d. 5/10 til deres knæk cancer Walk in. Jeg er super glad og tilfreds med min lille tattoo, og tænker klart at min næste bliver lavet der.
God første tatoverings oplevelse
God oplevelse med min første tatovering
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.