TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht Bewertungen 40

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Even though I am happy with the products the booklet comes only in Dutch and there is no online version allowing easy translation to English or French. As a result I cannot use the included recipies.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik al jaren de karamel repen van TimFit en buiten dat ik ze heerlijk vindt (eigenlijk mijn ‘snoepmoment’ van de dag) helpen ze mij om m’n gewicht op peil te houden. Verder is de klantenservic... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mijn doel was 10 kilo af tevallen dat is bijna gehaald. Maar door gaan ik weet het. Ik heb pillen om extra vet te verbranden. Dat werkt niet, helaas. Mijn buik omvang is niet verminderd. En het is r... Mehr ansehen

1. Gesundheitsberater

Vom Unternehmen geschrieben

TimFit – Dé afslankformule van Nederland en België! TimFit is dé wetenschappelijk onderbouwde afslankformule waarmee je op een verantwoorde en effectieve manier jouw afslankdoelen bereikt. Met een TimFit Afslankpakket haal je alles in huis om succesvol af te vallen – zonder gedoe, maar mét resultaat! Afvallen is meer dan alleen minder eten; het is een combinatie van de juiste voeding, ondersteuning en een bewezen methode. Dankzij jarenlange ervaring hebben we bij TimFit alle essentiële factoren samengebracht in één complete afslankformule. Kies voor de slimme manier van afvallen en ontdek waarom duizenden tevreden klanten vertrouwen op TimFit! 💪🔥 #TimFit

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

40 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je krijgt direct antwoord als je met…

Je krijgt direct antwoord als je met een vraag zit
Lekkere producten
En belangrijk
Het werkt

20. November 2024

Antwort von TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht

Bedankt voor je positieve review! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en dat je het fijn vindt dat we snel antwoord geven op eventuele vragen. Onze klantenservice staat altijd paraat om te helpen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog ergens hulp bij nodig hebt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gestart.

Ik ben gestart maar tot nu toe nog geen resultaat. En zal het nog even volhouden.
Mocht ik na 3 weken geen resultaat hebben. Dan is het voormij niet de juiste manier om wat gewicht kwijt te raken.

14. Juli 2024

Antwort von TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht

Goed dat je bent gestart, en fijn dat je het een kans wilt geven. Soms heeft je lichaam even tijd nodig om te reageren, zeker in de eerste weken. Blijf goed volgen wat er wordt aangeraden en luister naar je lichaam. Mocht je na drie weken toch geen resultaat merken, denken we graag met je mee om te kijken of we iets kunnen aanpassen zodat het beter bij jou past.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Repen heerlijk, klantenservice geweldig!

Verder is de klantenservice echt geweldig! Ik krijg altijd direct een reactie, advies en bij ‘problemen’ worden ze direct opgelost of geregeld. Dikke 10 voor TimFit!

26. März 2024

Antwort von TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht

Wat ontzettend fijn om te horen dat onze karamel repen niet alleen lekker zijn, maar ook hebben geholpen om jouw gewicht op peil te houden. We zijn blij dat onze producten bijdragen aan jouw gezonde levensstijl.

Ook bedankt voor de complimenten over onze klantenservice, we streven er altijd naar om onze klanten snel en goed te helpen.

Bedankt voor het vertrouwen en de positieve feedback, we zullen ons best blijven doen om jou te ondersteunen in jouw gezonde lifestyle.

hallo

hallo, op 1 februari ben ik gestart met tim fit, op 15 maart was ik 6 kg kwijt en mijn streefgewicht bereikt. heb geen problemen gehad en ben nu 1 week met de stabilisatie bezig en val nog af. hopelijk lukt het deze keer om het gewicht te houden. bedankt aan marjan voor de tips en ondersteuning

23. März 2024

Antwort von TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht

wat geweldig om te horen dat je zo'n fantastisch resultaat hebt behaald met Tim Fit! Wij zijn ontzettend blij dat je je streefgewicht hebt bereikt en dat je nog steeds afvalt tijdens de stabilisatiefase. Marjan zal het zeker waarderen om te horen dat haar tips en ondersteuning zo goed hebben geholpen. Blijf zo doorgaan en wij hopen dat je je gewicht kunt behouden. Bedankt voor je positieve feedback en veel succes verder!

Good products, highly recommended

I had a question and was answered almost immediately via the website. I ordered based on this advice and have now been a very satisfied customer for 6 months. Many companies can take an example from this company's customer service.

18. Dezember 2023

Antwort von TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht

Thank you so much for sharing your positive experience with our customer service team. We are thrilled to hear that we were able to promptly assist you with your query and provide helpful advice.

It is truly rewarding to know that our recommendations led to a successful purchase and that you have been a satisfied customer for the past six months. We greatly appreciate your trust and support.

If you ever have any more questions or require further assistance, please do not hesitate to reach out to our team. We look forward to serving you again in the future.

Shakes smaken geweldig

Shakes smaken geweldig! Geen honger.. Goed vol te houden.. 9 kilo kwijt en 15cm buikomvang..

12. Dezember 2023

Antwort von TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht

Bedankt voor het delen van je geweldige ervaring met onze shakes! We zijn blij om te horen dat ze goed hebben gesmaakt en dat je geen honger hebt gehad.

Het is geweldig om te weten dat je erin geslaagd bent om 9 kilo te verliezen en 15 cm aan buikomvang kwijt te raken. We hopen dat je blijft genieten van onze shakes en dat je je gezonde levensstijl kunt voortzetten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben door het gebruik van TimFit 14kg…

Ik ben door het gebruik van TimFit 14kg afgevallen. Dit is goed vol te houden.

11. Dezember 2023

Beste LD Langeveld,

Wat een geweldig resultaat, 14 kilo eraf! Bedankt voor je mooie 5-sterren review. Super om te horen dat TimFit goed vol te houden is voor jou.

Geniet van je succes en mocht je ooit vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar!

Linda van TimFit

Positief over timfit

Ik heb timfit leren kennen tijdens de covi19, het was een geweldige shake voor mijn.
Ik ben toen mijn doel bereikt om wat kilo's te verliezen (ik ben met 90kilo beginnen in nu ben in 10 kilo's verloren nog 20 kilo's te gaan . Zonder te moeten forceren
Ik beveel Timfit van harte aan!

9. Dezember 2023

Antwort von TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht

Gefeliciteerd met het verliezen van 10 kilo's! Dat is een geweldige prestatie en we zijn verheugd dat je ons product hebt ervaren als een effectieve en moeiteloze manier om gewicht te verliezen...

Met nog 20 kilo's te gaan, willen we je aanmoedigen om vol te houden en ons te laten weten als we je op welke manier dan ook verder kunnen ondersteunen. Ons team van afslankcoaches staat altijd klaar om te helpen en advies te geven op jouw weg naar succes.

Linda

Eindelijk

Wat ben ik blij dat ik na alle mislukte pogingen TimFit heb gevonden. Eindelijk een shake die werkt en waar ik ook nog eens goed begeleid wordt door de TimFit coaches. Nu ben ik al 6 maanden op gewicht en kom ik niet meer. Bedankt TimFit! En in het bijzonder Marjan. Wat een geduldige lieve vrouw!

9. Dezember 2023

Antwort von TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring met TimFit! We zijn verheugd te horen dat onze shakes jou hebben geholpen om jouw gewichtsdoelen te bereiken en dat je tevreden bent over de begeleiding van onze TimFit coaches.

We willen graag benadrukken dat jouw tevredenheid en succes onze hoogste prioriteit zijn. Daarom willen we je bedanken voor het noemen van Marjan en de positieve woorden die je voor haar hebt. We doen ons best om ervoor te zorgen dat al onze coaches geduldig en professioneel te werk gaan, en het doet ons deugd om te horen dat Marjan aan jouw verwachtingen heeft voldaan.

Nogmaals bedankt voor het delen van jouw ervaringen met TimFit.

2 maanden gebruikt, doel bereikt

Totaal 2 maanden gebruikt en mijn doel is bereikt. Snel en gratis verzonden, goede productbeschrijving. Fijne begeleiding via whatsapp en telefoon.

14. August 2023

Beste Kelly,

Wat een fantastische review, bedankt voor je 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je je doel hebt bereikt in slechts twee maanden. We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering, de productinformatie en onze begeleiding via WhatsApp en telefoon.

Geniet van je resultaat en mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar!

Linda van TimFit

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TimFit.com shakes af te vallen

Twee dagen begonnen met TimFit, 2 slapeloze nachten gehad. Wat blijkt? Er zit cafeïne in die shakes. Dit heb ik aangegeven bij een zogenaamde ‘gediplomeerde’ vrouwelijke coach. Die geeft niet thuis. Producten kunnen niet omgeruild worden. Ik heb op de besloten FB groep ‘TimFit ervaringen’ gevraagd of iemand deze shakes van mij gratis wil ophalen. Word ik ineens geblokkeerd door dit bedrijf. Enkel en alleen omdat ik een eerlijke ervaring opschrijf. Ik vind het raar wanneer bedrijven enkel en alleen de positieve ervaringen laten staan en de minder positieve verwijderen. Wat mij betreft een niet te vertrouwen bedrijf wat zeker niet staat voor wat het zegt te staan.
Ze hebben via de mail aangegeven het aankoopbedrag te retourneren. Dit hebben zij nooit overgemaakt.

Oplichters!!! Koop hier niet van…een echte miskoop!! Wees gewaarschuwd.

Note: 4 december: een reactie van TimFit op mijn review van 13 juli. Wat een onzin. In plaats van contact met mij op te nemen zoals normale volwassenen dat doen, komen ze met een essay-reactie met een inhoud gebasseerd op leugens. Echt geen enkel woord is er van waar. Beetje jammer dit en zo niet nodig. Bah! Wat een negatief bedrijf is dit.
Fijne feestdagen mensen van TimFit en geniet van het geld wat jullie door oplichting verkregen hebben #TriesteBoelDaar!

Update:17 dec 2023: blijkbaar is iemand bij TimFit erg boos doordat ik mijn ervaring hier vermeld heb. Ze hebben hun vorige reactie verwijderd en roepen de lezers van deze review op om mij in twijfel te trekken. Bewijst weer van karakter. #Bleh!
Een professioneel bedrijf had ook professioneel gereageerd.

Update: TimFit blijft onderstaande reactie aanpassen en blijft liegen om mij maar in een kwaad daglicht te zetten. Niemand heeft contact met mij opgenomen, en ja ik ben uit de groep verwijderd, en nee 0,0 compensatie aangeboden. Hadden ze dat gedaan dan zou ik geen noodzaak gevoeld hebben om hier mijn ervaring te plaatsen. Ik had ook niet gerealiseerd dat het plaatsen van een review zoveel invloed zou hebben want TimFit blijft maar alles op alles doen zodat ik mijn review verwijder. Pas op mensen: dit zijn echt pure oplichters!!! Niet aan beginnen.

13. Juli 2023

Antwort von TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht

Bedankt voor je feedback. We vinden geen bestelling op jouw naam of e-mailadres, waardoor we vermoeden dat er geen aankoop bij ons heeft plaatsgevonden. Mocht je toch bij ons besteld hebben, neem dan gerust contact op met je ordernummer zodat we een oplossing kunnen bieden. Net als meer dan 10.000 TimFitters helpen we ook jou graag om je streefgewicht te bereiken én te behouden.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr