Mikkel tog telefonen en lørdag eftermiddag og kom akut og fiksede rør så vi kunne få vand igen. Hurtig og effektiv service. Timmerman vvs kan varmt anbefales.
Havde i et par måneder haft problemer med at mine radiatorer på 1. salen ikke blev varme (højst lidt fes-lunkne) uanset hvor højt jeg skruede op på termostaten. Ringede mandag morgen og selv samme... Mehr ansehen
Mikkel og Stephan leverer altså bare på alle parametre - herunder med en usædvanlig høj faglighed og forståelse for kundekontakt. Jeg følte mig godt orienteret og fik en forklaring i øjenhøjde. Og... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi udfører mange former for VVS-opgaver i Korsør, Skælskør, Slagelse og omegn. Vi laver vand-, varme- og afløbsinstallationer, fjernvarme- og naturgasinstallationer. Vi er gode til reparationer af vand- afløbsinstallationer samt WC'er og armaturer.
Norvangen 3D, Opgang A, 4220, Korsør, Dänemark
- kontakt@timmermanvvs.dk
- timmermanvvs.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Der blev lave et godt stykke arbejde…
Der blev lave et godt stykke arbejde ,er meget tilfreds
Et godt og seriøs Vvs firma der overholder aftaler
Vi har brugt Timmerman 2 gange nu.
Første gang var det udskiftning af Metro vandvarmer.
De kommer til tiden, og vi fik billeddokumentation.
Fra de pillede den gamle ned til den nye sad på væggen.
Vi havde et aftræk rør, som ikke var lovligt.
Det fik de også skiftet i samme omgang.
Anden gang har vi brugt dem til udskiftning af utæt brusearmatur.
De var der inden for en time.
Vil vi bruge dem igen, Ja vi skal bruge dem når vi går igang, med køkken og badeværelse.
Og vi vil meget gerne henvise dem til andre, der får brug for et godt og seriøs Vvs firma.
Så 5 stjerner herfra.
Fremragende service
Fremragende service - løser opgaverne til UG og gennemdokumenterer på en sober og letforståelig måde, der burde skrives lærebøger om.
Kundevenlighed af ypperste klasse.
God service og fleksibilitet
Virkelig god service og fleksibilitet fra Timmerman VVS. Akut behov for hjælp på en fredag ved større opgave, trådte ekstra mand til fra firmaet for at kunne køre opgaven i mål. Til tråds for overarbejde for begge for at nå helt i mål, var der stadig tid til at tilpasse i opgaven og uddele kompetent faglig sparring undervejs.
Altid en god oplevelse
Fin service og hurtig til at rykke ud
Professionel service til tiden
Kan klart anbefales :D
Kan klart anbefales :D
Top professionel betjening og udførsel samt materiale af god kvalitet.
Fin dialog og opgaveløsning
Fin dialog og opgaveløsning. Også god afrapportering efter afslutning af opgave.
Super kompetent og venlig service !
Brug altid Timmerman
Bruger altid Timmermann VVS, både Poul og Mikkel er utrolig servicemindede og dygtige til deres arbejde. Meget grundige og ydmyge.
Ærlighed og ordentlighed
Ærlighed og ordentlighed. Veludført arbejde. Fornuftige priser.
Timmerman I/S kom hurtigt og udbedrede…
Timmerman I/S kom hurtigt og udbedrede problemet.
Hurtig og professionel afhjælpning af…
Hurtig og professionel afhjælpning af problem med vores fjernvarme. Mikkel var super behagelig at have på besøg.
Det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut.
Vh. Bondesbjerg 3
Høj faglighed og god kundekontakt
Jeg følte mig godt orienteret og fik en forklaring i øjenhøjde. Og er helt tilfreds med prisen :-)
Vi har helt klart en ny fast VVS'er fremadrettet.
En gammeldags og omkostningstung…
En gammeldags og omkostningstung forretningsmodel, som ikke vil overleve, da den ikke er i kundernes interesse. Jeg tror ikke, at Mikkel er selvstændig blikkenslager i Korsør om få år.

Antwort von Timmerman VVS ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.