Ikke verdens bedste service og lige en obs i forhold til deling. Jeg føler jeg måtte presse ind i et privat liv for at få dem til at svare på min mail op til flere gange, desværre. Jeg havde læst... Mehr ansehen
Vi har efter barnedåb modtaget 2 ens sæt bøger fra tjugga. Vi vil gerne bytte dem og får under ombytningen 25% på vores ordre. Fantastisk univers - med fantastisk kundeservice. Håber I udvikler me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hver gang vi handler hos Tjugga.dk er der altid en dejlig hurtig levering, produkter i en kvalitet, hvor man kan mærke at de er blevet ekstra kræset om og alt i alt lever produkterne op til forventnin... Mehr ansehen
Jeg er så ovenud imponeret af Emilie og hendes team. Det hele er så gennemført, detaljeret, lækkert og fantastisk kvalitet. Vi har både bamser, malerbøger, muleposer og plakater fra Tjugga universet;... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Webshoppen Tjugga.dk
Kronborg 2B, 3000, Helsingør, Dänemark
- dmj@tjugga.dk
- tjugga.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super-god service og effektiv leveting
Fantastisk univers for børn og deres forældre
Fantastisk bøger ,fortællinger og det skønneste tilbehør til børneværelser ❤️
Tak for god service!
Hurtig levering, lækker kvalitet og super fint med to rigtig smukke postkort / billeder som nu pynter på mine to niecers værelser❤️
Gode produkter og lidt ekstra
Gode produkter, lidt ekstra i kassen og fin leveringstid
Fejlagtig beskrivelse af varer ingen reaktion på mine mails
Bestilte en æske farveblyanter med 144 stk. I beskrivelsen på hjemmesiden, stod der at der var 144 forskellige farver. Men æsken indeholdt 12 forskellige farver - men 12 stk af hver.
Havde også bestilt 18 Junior farveblyanter, men fik leveret 18 almindelige farveblyanter. Tjugga har endnu ikke reageret på min henvendelse
Jeg elsker hendes tasker hun er mega…
Jeg elsker hendes tasker hun er mega sød jeg snakker meget med hende når jeg er derovre
Fantastisk univers
En slatten dukke til en høj pris😳
Tilfreds med varen og levering
Tilfreds med varen og levering. Men da jeg kontaktede virksomheden for at få en faktura, blev der ikke svaret tilbage på min henvendelse.
Jeg skulle bruge en faktura til regnskab, hvor det ikke var nok med en ordrebekræftelse. ØV
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice :)
Helt utrolig god løsning på problemet :)

Antwort von Tjugga
Bogen levede fuldt op til min…
Bogen levede fuldt op til min forventning - fin fortælling og god kvalitet!
Kundeservice svarer ikke
Jeg har bestilt malebog og 2 sæt med tusser men modtog kun 1 sæt tusser. Hentede pakken d. 19.06. Har forsøgt at skrive til kundeservice 2 gange de sidste 2 uger men får ikke noget svar? Bliver ved med at få beskeder om at anmelde min oplevelse så nu skriver jeg her i håb om snarligt svar.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.