Toalettsitsar Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra nettbutikk, bra produkter og bra service. Nettbutikken leder deg til rett toalettsete. Jeg har prøvd mange som ikke har passet, men her fikk jeg det som passer perfekt. Tilfeldig vis ble det komp... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. E-Commerce-Dienst
  2. Bäderstudio

Vom Unternehmen geschrieben

Toalettsitsar.com vill göra det enkelt för dig som konsument att hitta rätt toalettsits. Vi har valt ut de mest efterfrågade modellerna och skapat en lättöverskådlig köpguide, så att du som kund enkelt kan hitta rätt toalettsits för just din toalett. Vi har kategoriserat våra toalettsitsar enligt konceptet BRA-BÄTTRE-BÄST, för att underlätta för dig att hitta den sits som bäst passar dina behov. Idag har vi verksamhet i fyra länder: Sverige, Danmark, Norge och Finland, och vi har lager både i Sverige och Danmark. Hittar du inte din toalettmodell i köpguiden? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en passande sits samma dag. Det viktigaste för oss på Toalettsitsar.com, förutom att erbjuda högkvalitativa toalettsitsar som passar din toalett, är vår tillgänglighet. Vi hjälper våra kunder inom en timme, både före, under och efter köpet. Sverige: Toalettsitsar.com Norge: Toalettsetebutikken.com Danmark: Toiletsæder.com Finland: WC-istuimenkannet.fi Kontaktuppgifter kundservice@toalettsitsar.com +46 (0) 10 641 00 77 KPO Trade AB Järva skjutbaneväg 62 170 62, Solna

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

63 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans. Ena sitsen var trasig vid leverans. Fantastiskt kundservice där de skickade en ny sits direkt och jag kunde kassera den trasiga sitsen själv utan att behöva returnera. Högsta betyg rakt igenom.

10. Juli 2026

Antwort von Toalettsitsar

Tack för din recension! Det är tråkigt att ena sitsen var trasig, men roligt att höra att du fick snabb hjälp från vår kundservice och att det löste sig smidigt för dig :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vid leverans var toalettsitsen trasig

Vid leverans var toalettsitsen trasig. Mailade och fick svar redan samma dag. Ny vara skickas. Inget krångel.
Snabbt svar och mycket god service!

7. Juli 2026

Antwort von Toalettsitsar

Tack för din recension! Det är tråkigt att den första sitsen var trasig, men roligt att höra att du fick snabb hjälp och utan krångel :)

Otroligt bra service.

Otroligt bra service.
Vår sits gick tyvärr sönder men vi fick en ny levererad inom ett par dagar. Snabb och trevlig respons från kundservice!

3. Juli 2026

Antwort von Toalettsitsar

Tack för din recension! Roligt att höra att du fick snabb och trevlig hjälp från vår kundservice, och att den nya toasitsen kom fram så snabbt trots det tråkiga som hände med den första.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra bemötande och service

Mycket bra bemötande och service. Kalle hjälpte mig med min reservdelsfråga. Köpt två toalettsitsar senaste åren och är mycket nöjd.

3. Juli 2026

Antwort von Toalettsitsar

Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med vår service och dina köp av toalettsitsar under de senaste åren.

Reklamation

Behövde göra en reklamation på en felaktig produkt. Gick otroligt smidigt, inga diskussioner och behöver heller inte skicka tillbaka den trasiga delen. Utmärkt service!

30. Juni 2026

Antwort von Toalettsitsar

Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att din reklamation gick smidigt och att du är nöjd med vår service, även om det var tråkigt att produkten var felaktig från början.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ett bättre och generösare…

Ett bättre och generösare förhållningssätt till kunden hade varit bra.
Inte så stelbent och oinkännande. Att hitta rätt sits i denna djungel av sitsar av olika märken är inte lätt. Jag hade önskat en mer förstående attityd.

29. Juni 2026

Hej Eva,

Tack för din recension. Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med kostnaden för returen. Vid felbeställningar står vi tyvärr inte för returfrakten.

För att undvika att man själv råkar beställa fel toalettsits har vi en kundtjänst som har öppet mellan klockan 09 och 20 alla vardagar och 09 till 16 på helger. Om man känner sig minsta osäker inför ett köp är man alltid varmt välkommen att kontakta oss först, så hjälper vi till att hitta rätt toalettsits direkt och svarar alltid samma dag.

Vi är dock glada att vi kunde hjälpa dig att identifiera din toalettmodell, så att du nu har fått rätt toalettsits hemskickad. Hoppas att du kommer att bli nöjd med din nya toalettsits.

Önskar dig en fin dag!

Toalettsetene passet perfekt!

Toalettsetene som først ble levert passet ikke helt til vårt porselen, så jeg kontaktet kundeservice. Kalle på kundeservice har vært tett på saken og har kommet med forslag/tips underveis. Til slutt ble konklusjonen og bytte til et annet sete. Nye seter ble mottatt og montert. Passet perfekt! Stor takk til Kalle på kundeservice!

25. Juni 2026

Antwort von Toalettsitsar

Tusen takk for den fine omtalen! Det gleder oss stort å høre at kundeservice ga deg så god hjelp og oppfølging, og at de nye toalettsetene passer perfekt. Vi skal bringe de hyggelige ordene videre til de det gjelder. Ha en riktig fin dag!

Superbra service

Superbra service, snabb leverans och lättmontrad toalettsits med bra kvalité. Rekommenderar detta företag när du behöver byta.

24. Juni 2026

Antwort von Toalettsitsar

Stort tack för din fina rekommendation! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vår service, den snabba leveransen och kvaliteten på din nya toalettsits.

Fantastisk service!!

Fantastisk service!!! Vi kände att sitsen inte blev helt rätt och fick då kontakt med Kalle på kundtjänst som ringde upp direkt. Han guidade oss i vilka val vi hade. På mindre än två arbetsdagar hade vi en ny sits! Klockren service och Kalle är supersnabb på att svara! Tveka inte på att beställa härifrån, gör det bara. Dom är bäst!

23. Juni 2026

Antwort von Toalettsitsar

Vi blir glada av att höra att ni fick snabb och klockren hjälp med att hitta rätt sits. Tack för att ni rekommenderar oss!

Outstanding

Outstanding! Vilken kundservice, vem kunde tro att det kunde vara så roligt att handla toalettsitsar?

24. Juni 2026

Antwort von Toalettsitsar

Det gör oss glada att höra att du uppskattade vår kundservice :)

God kundeservice

God kundeservice. Produktet kom dessverre med transportskader, men saken ble håndtert raskt og profesjonelt. Jeg fikk rask respons og en god løsning. Veldig fornøyd med kundebehandlingen.

12. Juni 2026

Antwort von Toalettsitsar

Tusen takk for tilbakemeldingen! Det var veldig synd at produktet ble skadet i transporten, men vi er utrolig glade for at vi kunne løse saken raskt og profesjonelt for deg. Tusen takk for de fine ordene om vår kundeservice, det betyr mye for oss!

Bra nettbutikk

Bra nettbutikk, bra produkter og bra service.
Nettbutikken leder deg til rett toalettsete. Jeg har prøvd mange som ikke har passet, men her fikk jeg det som passer perfekt. Tilfeldig vis ble det komplikasjoner med leveringen, som ingen kunne noe for, men butikken ordnet opp på eksemplarisk vis. Anbefales.

21. Mai 2026

Antwort von Toalettsitsar

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Det er utrolig hyggelig å høre at systemet vårt hjalp deg med å finne en toalettsete som passer perfekt etter at du har prøvd mange andre. Vi er også glade for at vi fikk løst leveranseproblemene på en god måte for deg. Tusen takk for din anbefaling og for at du delte din opplevelse!

Kan verkligen rekommendera…

Kan verkligen rekommendera toalettsitsar. Så bra bemötande och snabb service. 10poäng av 10 😃

28. April 2026

Antwort von Toalettsitsar

Tack för din recension och rekommendationen :)

Fick inte dit sitsen på ett bra vis

Fick inte dit sitsen på ett bra vis
Men servisen vad toppen hela vägen till att vi hade en ny att sätta på plats
Mycket bra service

14. April 2026

Antwort von Toalettsitsar

Tack för din recension. Kul att höra att du är nöjd med din nya toasits och servicen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk raskt svar på e-postene

Fikk raskt svar på e-postene, kyndig veiledning for å velge riktig sete. Gikk kort tid før det ble levert på døren, helt topp service med andre ord:-)

1. April 2026

Antwort von Toalettsitsar

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig fint å høre at du fikk rask hjelp og god veiledning til å velge riktig toalettsete. Vi er også glade for at leveringen gikk raskt og at du er fornøyd med servicen vår.

Fantastisk service

Sende mail i forkant for å bekrefte rett toalettsete. Fikk svar ila noen få minutter og bestilte fortløpende. Varen kom etter 40 timer og alt passet perfekt.
Topp service!

26. März 2026

Antwort von Toalettsitsar

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er utrolig hyggelig å høre at vi kunne hjelpe deg med å finne rett toalettsete så raskt, og at både leveringstiden og passformen sto til forventningene.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr