Toff Zonneschermen Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi doek in taupe kleur, prachtige kwaliteit door vaklui vervangen. Snel geregeld en goede prijs.. dit terwijl de plaatselijke winkelier geen zin had om het doek te vervangen en mij een compleet arma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De communicatie verloopt heel goed, snel en duidelijk. Zowel via mail als telefonisch. Alles duidelijk, je komt niet voor verrassingen te staan. De uitvoerende werknemers werken keurig, stipt op tijd.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn zo blij met Toff dat we nog een scherm gekocht hebben. 2 mooie antraciete cassettes met antraciet wit gestreept doek voor de prijs waar we er elders 1 voor zouden hebben. Netjes gemonteerd do... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

7 augustus een mooi zonnescherm laten plaatsen via Toff Zonneschermen. Alles keurig geregeld. Bedrijf was op tijd op de afspraak, het zijn hele vriendelijke en vakbekwame mensen en alles werkt perfect... Mehr ansehen

1. Garten

Vom Unternehmen geschrieben

Hoogwaardig gereviseerde zonneschermen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alle schermen zijn voorzien van een nieuw doek. Ook los nieuwe doeken op maat gemaakt te bestellen. Daarnaast kan je gebruik maken van onze monteerservice als je bij ons een zonnescherm of zonneschermdoek bestelt. Door bij ons een zonnescherm te kopen draag je bij aan een circulaire duurzame economie!

Hervorragend

Alle Bewertungen

64 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top zonnescherm!

Ik ben zeer tevreden met het zonnenscherm dat ik heb aangeschaft. De communicatie met de verkoper was uitstekend. De vakmannen waren erg vriendelijke en denken mee!

De prijs was ook heel aantrekkelijk, wat het een slimme aankoop maakte. Het zonnescherm is bovendien prachtig afgewerkt en past perfect bij mijn buitenruimte.

Al met al ben ik erg blij met mijn keuze en kan ik het zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een kwalitatief goed zonnescherm!

22. Februar 2025
Toff Zonneschermen-Logo

Antwort von Toff Zonneschermen

Beste Igor,

Hartelijk dank voor de prachtige recensie! Heel veel plezier met het scherm!

Met zonnige groet,
Team Toff Zonneschermen

Top bedrijf

Top bedrijf, eerlijke prijs en vakkundig geplaatste zonnescherm. Denken ook met je mee en passen hun diensten aan de behoeften van de klant, top!

21. Februar 2025

Prima service

Prima service
Zeer snel geleverd mooi scherm en zeer vriendelijke mannen die het kwamen monteren
Zal het zeker aanbevelen bij vrienden
Top heel erg blij mee

4. Februar 2025

Aanrader

De monteurs hebben het zonnescherm snel en vakkundig gemonteerd en ze vroegen zelfs of er huisdieren waren die niet mochten ontsnappen voordat ze de deur open zetten. De prijs is ook zeer redelijk.

18. Jänner 2025

💯 Kwaliteit, vakmanschap, mooie deal

Ik ben ontzettend blij met mijn tweedehands zonnescherm dat dankzij Toff Zonneschermen een tweede leven heeft gekregen. 🌞 Het vernieuwde doek ziet er prachtig uit en geeft het geheel een frisse, moderne uitstraling. 🎨👌

Het hele proces verliep soepel: het team was keurig op tijd, werkte snel en nauwkeurig, en stelde zich heel klantvriendelijk op. Wat ik ook erg waardeerde, was dat ze mijn wensen meenamen bij het afstellen.

En dan de prijs! Voor de kwaliteit en service die ik heb gekregen, is dit echt een geweldige deal. 💯 Toff Zonneschermen combineert vakmanschap, klantgerichtheid én een betaalbare oplossing. Absoluut een aanrader! 🏡✨

4. Jänner 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na het plaatsen van mijn zonnedoek was…

Na het plaatsen van mijn zonnedoek was ik uiterst tevreden
Nadat daarna zich wat problemen voordeden met het doek en het scherm
Zijn we in gesprek gegaan met elkaar
En zijn we tot een goed compromis gekomen
Ook al gaat 99%altijd goed soms gaat het ook een enkele keer mis
Maar Toff zonnescherm is uiterst professioneel gebleven heeft goed gehandeld en beiden partijen hebben het goed afgesloten
Daarom ook een 👍waardering voor Toff zonneschermen
Linda

25. Juli 2024

Zonnescherm

De plaatsing van het zonnescherm is vakkundig gedaan en met een mooi eindresultaat en ook niet duur.
We zijn tevreden.
Echt een aanrader!

13. Juli 2024

We zijn zeer tevreden

We zijn zeer tevreden. Al hoewel we pech hadden met ons scherm. Zijn we zeer tevreden over de service, het geduld en oplossingsgerichtheid van het bedrijf. Hartelijk dank!

8. Juli 2024

De zon schijnt met Toff

Wat zijn wij blij met ons nieuwe 2e hands zonnescherm. Dat zouden meer mensen moeten doen. De communicatie was prettig en vlot en de monteurs waren professioneel, aardig en gezellig. Superjob, veel dank. Laat de zon maar schijnen.

3. Juli 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooi zonnescherm

Gisteren bij ons in Middelburg een zonnescherm geplaatst, wat zijn we er blij mee! De monteurs super vriendelijk en op tijd.
Mocht je op zoek zijn naar een zonnescherm voor een mooie prijs, twijfel dan niet langer en ga voor een toff zonnescherm!

Helaas deze moeten bewerken. Een week na plaatsing kwamen wij erachter dat het doek niet goed sluit in de cassette. De service achteraf is helaas ronduit slecht, want ik kreeg als reactie op mijn mail hierover terug: kijk maar even op YouTube hoe je hem kan stellen. Erg jammer!

22. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr