Toff Zonneschermen Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi doek in taupe kleur, prachtige kwaliteit door vaklui vervangen. Snel geregeld en goede prijs.. dit terwijl de plaatselijke winkelier geen zin had om het doek te vervangen en mij een compleet arma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De communicatie verloopt heel goed, snel en duidelijk. Zowel via mail als telefonisch. Alles duidelijk, je komt niet voor verrassingen te staan. De uitvoerende werknemers werken keurig, stipt op tijd.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn zo blij met Toff dat we nog een scherm gekocht hebben. 2 mooie antraciete cassettes met antraciet wit gestreept doek voor de prijs waar we er elders 1 voor zouden hebben. Netjes gemonteerd do... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Allereerst een prima service. Handig zou zijn als je vooraf wat meer advies had gekregen. Alles digitaal is voor mensen op leeftijd niet echt handig. Verder erg tevreden

1. Garten

Vom Unternehmen geschrieben

Hoogwaardig gereviseerde zonneschermen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alle schermen zijn voorzien van een nieuw doek. Ook los nieuwe doeken op maat gemaakt te bestellen. Daarnaast kan je gebruik maken van onze monteerservice als je bij ons een zonnescherm of zonneschermdoek bestelt. Door bij ons een zonnescherm te kopen draag je bij aan een circulaire duurzame economie!

Hervorragend

Alle Bewertungen

64 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Een fleurig scherm!

Wij zijn blij met ons gezellige mooie zonnescherm boven ons terras! De twee monteurs kwamen netjes zoals afgesproken en hadden het snel gemonteerd en erg netjes afgewerkt! De hoogte nog afgesteld en het scherm schoongemaakt. En natuurlijk de leuke complimenten over onze tuin 😄 bedankt!

Beste Fenna,

Hartelijk dank voor de mooie recensie! We zijn heel erg trots op onze monteurs en geven hun zeker deze recensie door! Geniet van het zonnescherm, het maakt je tuin nog mooier😁!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn oude zonneschermdoek was aan…

Mijn oude zonneschermdoek was aan vervanging toe, en kwam op de site van Toff. Daar werd ik zeer goed en snel geholpen. En vandaag is het nieuwe doek door twee vakmannen vervangen.
Ben zeer tevreden en blij met het resultaat.

Beste Mevrouw J van der Wal,

Hartelijk dank voor de mooie recensie! We geven ons team deze mooie recensie zeker door! Geniet van het zonneschermdoek!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze waren vandaag bij me geweest in…

Ze waren vandaag bij me geweest in brabant. In 1 woord perfect echt perfect. De monteurs zeer vriendelijk een dikke 10. Ik ga het doorgeven aan mijn buren en aan mijn kennisen. Ik ben ontzettend tevreden

Beste M. Lionahr,

Hartelijk dank voor de mooie recensie! En super dank dat u een goed woordje voor ons doet bij de buren! We zijn heel erg trots op onze monteurs en geven hun zeker deze recensie door! Geniet van het zonnescherm!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi zonnescherm, aardige monteurs, snelle plaatsing

Zeer prettige ervaring gehad met de monteurs. Ze waren vriendelijk en hadden het zonnescherm snel opgehangen. Daarna nog even een korte en duidelijke uitleg kregen en hadden alles netjes achtergelaten.

We zijn erg blij met de het zonnescherm, nu nog hopen dat de zon een keertje wilt schijnen.

26. April 2024

Beste Klant,

Hartelijk dank voor de mooie recensie! We zijn heel erg trots op onze monteurs en geven hun zeker deze recensie door! Geniet van het zonnescherm! We hopen dat je er deze zomer flink van zult genieten.

Uitstekend contact ivm…

Uitstekend contact ivm offerte,plaatsing super verlopen,niet nonsens vakmannen,erg blij mee.

26. April 2024

Beste Marielle,

Hartelijk dank voor de mooie recensie! We zijn heel erg trots op onze vakmannen en de rest van het team en geven iedereen zeker deze recensie door!

Een professioneel bedrijf

Een professioneel bedrijf met vakkundig personeel. De communicatie verliep soepel via de email.
Het scherm is snel geleverd. De mannen zijn vakkundig, werken heel netjes en zijn vriendelijk.
We zijn heel tevreden. Een echte aanrader.

22. April 2024

Beste Familie Bosman,

Hartelijk dank voor de mooie recensie! We zijn heel erg trots op onze monteurs en geven hun zeker deze recensie door! Heel veel plezier met het gereviseerde zonnescherm.

Top bedrijf

Vriendelijk, werken netjes en harde werkers.

21. April 2024

Beste Cat,

Snelle communicatie

Snelle communicatie. Keurig product en fijne mensen die komen monteren.

21. April 2024

Beste Marielle,

Geweldig

De heren hebben erg veel werk gehad om het oude scherm eraf te halen maar het is een geweldig team dat er alles aan heeft gedaan weer een mooi scherm op te hangen Dank jullie wel

20. April 2024

Beste klant,

Super dank voor de mooie recensie! We printen alle recensies uit voor ons team! En dit soort berichten motiveren ons extra om mensen blij te maken met onze gereviseerde zonneschermen en monteerservice! Geniet ervan. 😁

Team Toff Zoneschermen

Zeer tevreden

Advies en contact vooraf heel erg prettig en snelle communicatie. Vakmannen die scherm kwamen monteren waren zeer deskundig en professioneel. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

14. April 2024

Beste Fiona,

Hartelijk dank voor je mooie recensie! We wensen je veel plezier toe met het nieuw geplaatste zonnescherm.

Toff = Top

Toff = Top

Vandaag nieuw doek gemonteerd en wij zijn super tevreden👍 Monteurs kwamen op tijd en werken lekker door, zijn vriendelijk en deskundig. Het doek hangt er super in en straalt kwaliteit uit en dit tegen ‘n prettig prijs …Win /Win

13. April 2024

Beste Rene,
Hartelijk dank voor de complimenten! We geven het door aan de rest van ons team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goeie communicatie en vakwerk!

De mensen van Toff Zonneschermen communiceren snel en duidelijk; goed afspraak kunnen maken en installatie ging snel en goed. Heel blij mee! Het afstellen van zo’n scherm moet goed gebeuren en daar heeft de vakman tijd voor genomen en vakwerk geleverd! Top!

8. April 2024

Beste Eric,

Top!

Vanmorgen zonnescherm opgehangen, top monteurs, vriendelijk en nauwkeurig. Zonnescherm ziet er prachtig uit. Bedankt mannen

7. April 2024

Beste Marja,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag zoals afgesproken op tijd komen…

Vandaag zoals afgesproken op tijd komen de 2 monteurs voor gereden. Leggen van te voren goed en duidelijk uit hoe ze te werk gaan en beginnen aan de klus van 18m2 doek verwijderen en vervolgens het reinigen van het complete zonnescherm. Hierna wordt het nieuwe doek geplaatst en wordt nog netjes gevraagd of bij het uitzetten van het scherm de hoogte goed is, die ze eventueel bijstellen. Knap werkje van die 2 want binnen 1,5 uur zijn ze weer vertrokken en zitten wij met een nieuw antraciet kleurig zonnescherm en alles netjes opgepoetst en het verwijderde doek meegenomen en al, top bedrijf die ik iedereen kan aanbevelen. Bedankt heren en Toff Zonneschermen voor de juiste en snelle afwerking van dit project.

5. April 2024

Beste Frank,

Alles volgens afspraak gebeurd

Alles volgens afspraak gebeurd, goede communicatie en goed product
Zeker aan te bevelen

1. April 2024

Beste Peter,

Vakkundig en ervaren

Vakkundig en ervaren monteur! Zonnescherm ziet er perfect uit!

2. April 2024

Beste Rojda,
Hartelijk dank voor de complimenten! We geven het door aan de monteur. Geniet ervan!

toff bedrijf

Bedrijf werkt met korte lijntjes en wat erg fijn was dat het zonnescherm op korte termijn gemonteerd kon worden door vakbekwame monteurs die bovendien erg vriendelijk waren.

19. März 2024

Beste Carl,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn hartstikke blij met het nieuwe…

We zijn hartstikke blij met het nieuwe zonneschermdoek.
Gemonteerd door zeer deskundige aardige mensen.
Dank jullie wel.
Daan en Riekie

29. März 2024

Beste Daan en Riekie,

Top mannen

Mail contact liep top.
Snel reactie bij elke vraag.
Personeel die het zonnescherm op hingen waren heel vriendelijk en keurig.
Mijn vader was dol blij met de mannen ze ruimde alles netjes.
Top mannen.

20. Februar 2024

Beste Miranda,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie luifel voor een goede prijs, en vakkundig gemonteerd.

Mooie luifel voor een goede prijs, snel geleverd en goed en vakkundig gemonteerd.
Oude luifel netjes gedemonteerd en afgevoerd.
Zal deze firma zeker aanraden, ook goed op de hoogte gehouden per email een telefonisch.
Mis alleen een factuur van de luifel.

27. März 2024

Beste Andy,

Team Toff Zonneschermen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr