ToneControl.nl Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grote keuze aan koptelefoons in alle prijsklasse en verschillende types, ook met of zonder draad. Zeer goede service en snelle levering mogelijk. Voor de echte muziekliefhebbers en studio's, een zaa... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Was mijn 1e bestelling bij Tonecontrol , was ook niet bekend met hun. Ik wilde de mpc one G2 kopen , maar overal duurde het nog weken voor voorraad. Tonecontrol was 1 van de weinige die wel de mpc ke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Hi-Fi-Shop
  2. Musikinstrumentengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

DJ shop ► De goedkoopste online DJ winkel ► DJ gear zoals DJ mixers & controllers ► Ook voor studio & stage ► Pioneer DJ (zoals de nieuwe Pioneer XDJ-RX2), maar ook merken als Ableton, Native Instruments, Allen&Heath, Technics & Numark ► Altijd de laagste prijs.

Hervorragend

Alle Bewertungen

168 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Echt een topbedrijf

Echt een topbedrijf. Alles in huis en ze waren zelfs bereid even na sluitingstijd te wachten als ik het net niet zou redden door eventuele file. Super aardige en behulpzame mensen. Ik heb bij hun een Xone K3 controller gekocht en de dag erna 2 XLR splitter kabels gekocht.

16. Juli 2026

Grote keuze aan koptelefoons

Voor de echte muziekliefhebbers en studio's, een zaak waar je een grote keuze hebt aan materialen voor muziek en licht. TOP

15. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very helpful and very knowledgable…

Very helpful and very knowledgable staff. Really good showroom set up to try products out. I purchased a controller, speakers, headphone. Very pleased with the choice I made to visit this shop and to purchase from them.

11. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent customer service that goes above and beyond!

I recently purchased a Pioneer DJ DDJ-FLX10 from ToneControl, and I cannot recommend them highly enough.

Unfortunately, I discovered a hardware defect on my unit 18 days after picking it up—which was 4 days past their standard 14-day return period. I was a bit worried, but after I sent them a video proving the defect, their team was incredibly kind, understanding, and helpful.

Instead of hiding behind strict policy rules, they focused on solving my problem, accepted the defective controller, and let me get a brand-new one.

If you want peace of mind knowing a shop actually has your back after you buy, ToneControl is the place to go!

1. Juli 2026

Goeie deal

Prima prijs, netjes verpakt, snel reagerende klantenservice, vriendelijk.

9. Juli 2026

Antwort von ToneControl.nl

Dat is 4 x goed nieuws Lex, bedankt! Tot een volgende keer.

Mijn eerste bestelling bij ToneControl

Mijn eerste bestelling bij ToneControl
Super tevreden over zowel de levering van het product als het product zelf.

9. Juli 2026

Antwort von ToneControl.nl

Welkom bij ToneControl! Fijn dat je eerste ervaring zo goed was. Tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tone Control never disappoints!

Tone Control never disappoints!
Great service,smooth communication during the all process(pre-order),super friendly staff.
Thank you!
S.

Antwort von ToneControl.nl

Great to hear so, thank you!

Betere prijs

Betere prijs, en een zeer snelle levering.
Product kwam heel aan. En ik zal in de toekomst zeer zeker meer bestellen.

Antwort von ToneControl.nl

Bedankt Manu, veel plezier van je bestelling en tot een volgende.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

1e bestelling bij Tonecontrol

Was mijn 1e bestelling bij Tonecontrol , was ook niet bekend met hun. Ik wilde de mpc one G2 kopen , maar overal duurde het nog weken voor voorraad. Tonecontrol was 1 van de weinige die wel de mpc key 37 G2 hadden.
Ondanks een kleine miscomunicatie nadat ik had gebeld en besteld had , had ik het product de volgende avond in huis. Is dus een winkel die ik , volgende keer waneer ik iets wil bestellen ook online bezoek om te verglijken. En het zit in Nederland , het product was ook bij een grote Duitse winkel in voorraad , maar koop uiteraard liever hier.

Antwort von ToneControl.nl

Hi Dennis, mooi zo! We zijn benieuwd hoe we je volgende ervaring met ons tot een 5-sterren ervaring kunnen maken ;)

Never a disappointment

-Competitief geprijsd
-order process is helder
-zeer snelle levering.
-top service

Antwort von ToneControl.nl

Dat zijn allemaal mooie complimenten, bedankt Jeroen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer vriendelijke en snelle communicatie

Ondanks een fout van PostNL met de zending een vriendelijke goede communicatie en relatief snel rechtgezet!
Waarvoor heel hard bedankt!

Antwort von ToneControl.nl

Hartelijk dank voor je geduld Jef! Vervelend dat het misging bij PostNL, maar fijn te horen dat we het naar tevredenheid hebben opgelost. Veel plezier van je bestelling!

Recomand cu incredere

Recomand cu incredere, si preț bun și livrare rapidă. Mulțumesc!

Antwort von ToneControl.nl

Good to hear so! Thanks for the review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd netjes, correct en vakkundig

Ondanks dat ik een erg vervelende en ongeduldige klant was, lag de vertraging van levering 100% binnen het bezorgingsproces (PostNL). Desondanks hebben ze mij elke keer weer netjes, correct en vakkundig te woord gestaan. Fijn dat alles toch nog goed is gekomen!
Ik zal hier zeker weer bestellen, mocht dat nodig zijn.

Antwort von ToneControl.nl

Fijn te horen Louis. Het was een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Hopelijk loopt de volgende bestelling wel helemaal soepel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Binnen een dag alles binnen en…

Binnen een dag alles binnen en vriendelijk geholpen 👍🏻 Blij Mee

Antwort von ToneControl.nl

Wij zijn blij met het feit dat jij je ervaring deelt :) Veel plezier van je bestelling!

Top zaak

Vriendelijk netjes en zeer goede zaak 👍

2. September 2025

Bedankt Danny, zeer gewaardeerde feedback

Uitstekende service & Top kwaliteit

Uitstekende service & top kwaliteit producten. Zou iedereen ToneControl kunnen aanraden! Behoren tot de top in het segment.

11. Juni 2026

Dankjewel Bart!

Geweldig bedrijf aanrader

Geweldig bedrijf, goede communicatie en advies op maat. Klantenservice ook top reageert snel

1. Juni 2026

Antwort von ToneControl.nl

Fijn om terug te horen Johan! Bedankt en plezier van je bestelling.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr