Too Great To Cancel Bewertungen 194

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hotellet indfriede fuldt ud vores forventninger og vores suite lå perfekt . Nem adgang til alt. Selv om det er et hotel til mindre børn kunne vi nemt som pensionister finde et roligt hjørne og nyde vo... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

Too Great To Cancel sælger afbudsrejser. Det er aflyste pakkerejser, som er blevet dækket af en afbestillingsforsikring, og som simpelthen er for gode til at lade gå til spilde.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

10 stjerner ud 5. …

Vi har netop været på Lefkas og har rejst med Too Great Too Cancel for 3. gang og det vil vi helt sikkert blive ved med. Fantastisk service fra start til slut. Bestilling af billetter modtaget efter få minutter. Trygt og godt sted at “handle”, så alt har levet op til forventningerne.

28. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt forløb i bestillingsfasen. Rejsen fungerede som lovet

Fra bestilling af rejse til vi var på ferien og hjemrejsen fungerede alt perfekt.
Vi kommer helt sikkert til at købe flere rejser på denne måde

28. April 2026

Hej Bente.

Hvor er vi glade for at høre, at I oplevede forløbet med bestilling af rejsen som perfekt - det er præcist det, som vi forsøger at gøre så nemt som muligt.

Så tusinde tak for den flotte anmeldelse, og vi vil glæde os til at finde rejser til jer en anden gang.

mange gode tilbud

mange gode tilbud. nemt at bestille, og hurtigt svar fra rejsearrangør bag ved rejsen.

13. April 2026

Hej Allan.

Tusinde tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at du også synes der er mange gode tilbud og at det var nemt at købe en rejse.

Vi står gerne klar igen med flere gode tilbud, hvis I skulle have lyst igen til en rejse.

God service

Jeg var meget tilfreds med booking processen og Lars og Mia var klar til at svare på mine spørgsmål og klarede alle formaliteterne med rejseselskabet. God oplevelse med To Great to Cancel som vi gerne vil anbefale til andre som ønsker at spare penge på deres rejsebuget med en kvalitets rejse

30. März 2026

Hej Jeanette.

Mange tak for anmeldelsen, som vi værdsætter meget 😁 Vi står altid til rådighed, hvis der opstår spørgsmål, og vi er bare glade for at du var tilfreds med både vores hjælp og selve rejsen.

Du siger altid bare til - så står vi klar.

Kan varmt anbefales

Kort process at købe rejser og god kundeservice

30. März 2026

Antwort von Too Great To Cancel

Hej Orly. Tak for din flotte anmeldelse 😊 det værdsætter vi meget. Du ved, at vi altid står klar til at hjælpe med at finde endnu en rejse ☀️

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Var nemt at booke en rejse til en skarp pris, og informationen var klar og pålidelig. Kundeservicen var hurtig og hjælpsom, hvilket gav ekstra tryghed. Rejsen levede helt op til forventningerne, og alt fungerede som det skulle. Kan klart anbefales!

18. März 2026

Antwort von Too Great To Cancel

Hej Brian. Tusinde tak for anmeldelsen og de flotte ord - det værdsætter vi meget, og er glade for at høre, at rejsen levede op til forventningerne. Vi er klar til at hjælpe jer med endnu en rejse, hvis I finder én rejse, som lyder tiltrækkende.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, god og venlig vejledning pr tlf

23. März 2026

Antwort von Too Great To Cancel

Hej Lena. Dejligt at høre, at du synes, at det var nemt og hurtigt, og ikke mindst at høre, at du kunne lide vores vejledning 👍 Tak for den flotte anmeldelse.

Det tog noget lang tid

Det tog noget lang tid, før vi fik bekræftelsen på rejsen, men derudover har det hele fungeret fint.

23. März 2026

Antwort von Too Great To Cancel

Hej Søren. Tak for den flotte anmeldelse på trods, at det tog lidt tid inden, at I fik rejsebeviset. 👍Vi står klar til at hjælpe jer på ferie igen, hvis I finder en rejse, der lokker.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejligt at prøve noget nyt

Dejligt at prøve noget nyt

18. März 2026

Antwort von Too Great To Cancel

Hej Hans Jørgen. Dejligt at høre, at du var tilfreds med købet af rejsen. Vi hjælper gerne igen, hvis du atter vil prøve en rejse 😊

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr