Vom Unternehmen geschrieben
Topgordijnen.nl - De specialist in op maat gemaakte gordijnen,vitrages en raambekleding. Bezoek ons!
Niederlande
- Info@topgordijnen.nl
- topgordijnen.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vriendelijk en goeie service
Ik ben heel blij met mijn gordijnen!
Ik ben heel blij met mijn gordijnen! Kwaliteit voelt echt goed en ik ging uit van 5 weken levertijd, zoals op de site vermeld staat, dus was erg blij toen ik hoorde dat ze er na 4 weken al waren.
Ik ben niet heel handig, dus kwam er niet meteen uit met het ophangen, maar na contact met de klantenservice ben ik helemaal goed heholpen!
TOP spul
TOP spul! Ik ben super blij met de gordijnen die ik besteld heb. Ze doen hun naam eer aan. Ik zou in de toekomst ook zeker weer kiezen om mijn gordijnen bij jullie te bestellen!
Heel tevreden over mijn ervaring
Heel tevreden over mijn ervaring! De gordijnen zijn van mooie kwaliteit, stevig en netjes afgewerkt. Ze passen perfect in mijn interieur en geven meteen een warme uitstraling.
Ook de service was top: het team werkte professioneel, vriendelijk en efficiënt. Alles werd duidelijk uitgelegd en vlot afgehandeld.
Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar goede gordijnen én een betrouwbare service!
Zeer tevreden over Topgordijnen.nl
Zeer tevreden over Topgordijnen.nl! De gordijnen werden snel geleverd en de klantenservice was goed bereikbaar bij vragen. Het was ook erg handig dat we eerst stofvoorbeelden thuis konden ontvangen om rustig te bekijken. De inmeetservice is daarnaast uitstekend verlopen; een vriendelijke man die alles netjes heeft opgemeten. Zeker een aanrader!
Slaapkamer gordijnen perfect geregeld van A tot Z
Voor onze slaapkamer hebben wij gordijnen besteld bij Topgordijnen.nl en daar zijn we ontzettend tevreden over. We zijn begonnen met het aanvragen van gratis kleurstalen, wat wij heel prettig vonden. Zo konden we thuis rustig bekijken en voelen welke stof en kleur het beste bij onze slaapkamer paste, en hoe het eruitzag bij verschillend licht.
Nadat we onze keuze hadden gemaakt, hebben we gebruikgemaakt van de inmeetservice. Dat gaf ons veel zekerheid dat alles straks perfect zou passen. De monteur die langskwam was erg vriendelijk, nam de tijd en dacht goed met ons mee. Dat hebben we als heel fijn ervaren.
Vervolgens hebben we de gordijnen besteld en ervoor gekozen om tegen meerprijs een gordijnrails op maat mee te bestellen. Dit is ideaal, omdat alles hierdoor perfect op elkaar aansluit en je niet zelf op zoek hoeft naar een passende rails.
Daarnaast hebben we ook gekozen voor de extra optie om de gordijnen professioneel te laten ophangen. Dat zorgde voor zo min mogelijk stress en gemak: alles werd netjes geregeld en we konden direct genieten van onze mooie, op maat gemaakte gordijnen in de slaapkamer.
De kwaliteit van de gordijnen is uitstekend en de afwerking is erg netjes. Alles klopt tot in de details. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en zouden Topgordijnen.nl zeker aanbevelen aan anderen.
Ik heb onlangs gordijnen besteld bij…
Ik heb onlangs gordijnen besteld bij topgordijnen.nl en ben echt heel tevreden. De website is duidelijk en makkelijk in gebruik, je vindt snel wat je zoekt en er is ook veel keuze.
De kwaliteit van de gordijnen is echt goed, zeker voor die prijs. Alles was mooi afgewerkt en kwam overeen met wat ik online had gezien. De levering ging ook vlot en alles was netjes verpakt. Bij mij was één gordijn iets te lang, maar dat werd meteen goed opgelost door de klantenservice. Ze reageerden snel en hebben het zonder gedoe in orde gebracht, wat ik echt wel apprecieer. Al bij al een heel positieve ervaring. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen en raad het zeker aan. Keep up the good work 👍
Mooie stoffen bij deze winkel.
Mooie stoffen bij deze winkel.
Ze reageren snel op berichten.
Binnen een paar dagen had ik al een paar monsters ontvangen
Onze gordijnen hangen super mooi
Onze gordijnen hangen super mooi. Top kwaliteit en super geholpen! Aanrader!
Prima service en goede kwaliteit!
TOPgordijnen
Na de bestelling zeer vlug al een montage afspraak. De monteur was op tijd en heeft onze gordijnen vlug en professioneel geplaatst. Heel fijne ervaring, ziet er TOP uit!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.