Defect, lipsa suport, pierdere de timp
Materialul textil al scaunului este moale, partea de suruburi si filete las de dorit, gauri in textila pe langa locul suruburilor de la manere, acumulator ars in 5 minute de ansamblare, presupun ca a fost un produs defect din fabrica si resigilat (fara a fi vandut ca unul).
Raspunsul suportului producatorilor de scaune a fost ca barba care mentine greutatea spatelui cand te lasi pe spatar are o forma "non-euclidiana" si ca nu inteleg eu rezistenta metalelor si ca sa fac retur. Va atasaez dovezi si poze. Presupun ca cei care au mai luat au prins niste scaune nedeformate din fabrica lor din Zhejiang, China. Pentru suma ceruta, bratele scaunului, care teoretic se monteaza si se insurubeaza si strans la maxim se destrang daca sufli catre ele, sa nu mai spun sprijini, scartaitul apare in prima zi de asezare, presupun ca este datorita controlului calitatii.
Inafara de 4 zile pierdute, livrarea a fost foarte rapida (nu mi s-a mai intamplat sa comand la 18:00 seara si la 13:30 urmatoarea dimineata sa ajunga), asadar presupun ca este un resigilat (ca atare are defecte, dar aceasta nu este sezisat pe nicaieri). 3 zile de stat cu un scaun defect in casa iar cu banii mei platiti care i-am "investit" intr-un scaun care sa imi sprijine spatele ore la birou bine mersi in conturile emag/TopScaune. Reimpachetarea este si ea o distractie, si asteptarea dupa banii blocati la domni cand vor dori domniile sale sa restituie suma (cam la 10 zile dupa inregistrarea returului).