Olen tehnyt tori-kauppaa useamman vuoden.Lähes 200 kauppaa 9,9 arvostelulla.Sitten maahanmuuttaja syyttää rasismista ja saan puolen vuoden porttikiellon.Vähän sama,kun brittipoliisit laittoi rautoihin... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Ei voi ostaa.Toistuvasti näkyy ongelmaa korjataan ja että ongelma on täällä päässä.0 tähteä olisi parempi.Olen käynnistänyt puhelimen ja päivittänyt sovelluksen monta kertaa uudelleen ; ei toimi.Asiak... Mehr ansehen
ostin torista toridiilillä elokuvia ja myyjä laittoi välittömästi oston jälkeen samat myyntiin tuplasti kalliimmalla ja kun lui toridiiliä niin myyjä voi peruuttaa kaupan niin pitkään kun on postituks... Mehr ansehen
Mistä johtuu? Minulla on kauan ollut myynnissä seteleitä ja kolikoita otsikolla Setelit ja kolikot. Nyt teiltä tuli ilmoitus, että otsikko on väärä vaikka kyse on seteleistä ja kolikoista. Muutin tiet... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Ei hyvä monimutkaiseksi mennyt ja lama…
Ei hyvä monimutkaiseksi mennyt ja lama aikakautena tavara ei liiku.
Toridiili on loistava!!!
Toridiili on loistava!!!! Vihdoinkin keino millä erottaa huijarit oikeista myyjistä! Lisäksi Toridiilin avulla postittaminen Erittäin helppoa ja halpaa. Ainut huono puoli lisävakuutus, helposti särkyvää, yms pitää laittaa ennen postiin vientiä. Siitä voisi sivuilla olla muistutus ennen postituksen loppuun viemistä. Teen paljon kauppaa ostoja/ myyntejä jo 38 tänä vuonna. Tehkää kaikki kaupat toridiilin kautta! Suosittelen toria kaikille joko kaupat kasvotusten tai toridiilin kautta.
Esa Korhonen
Aivan kaikki pielessä ostajat vaatii…
Aivan kaikki pielessä ostajat vaatii käyttämään toridiiliä, tai kysellään mistä revitty hinta. Tuotteen hinta on selitetty tasan tarkkaan kuvauksessa.
VAROITUS MYYJILLE: ÄLÄ KÄYTÄ TORIDIILIÄ!
Myin arvokkaan ja hauraan paketin ToriDiilin kautta. Paketin pakkasin erittäin huolellisesti, kaksi kerrosta kuplamuovia paksun kartonkilaatikon sisään. Silti Posti vahingoitti pakettia, ja ToriDiili ei maksanut minulle mitään. 😡
Ostaja sai rahansa takaisin, mutta minä menetin koko summan. Posti heittelee paketteja kuin roskia ja syyttää myyjää, vaikka olisit tehnyt kaiken oikein.
Jos myyt arvokkaita tai hauraita tavaroita, älä käytä ToriDiiliä. Käytä mieluummin toimitustapaa, joka takaa myyjälle korvauksen vahingon sattuessa, tai järjestä nouto henkilökohtaisesti.
Tämä oli kallis ja kurja kokemus, ja haluan varoittaa muita tekemästä saman virheen.
Vasta eka kertaa myyn sen kautta
Vasta eka kertaa myyn sen kautta. Tuntuu että raha liikkuu hitaasti. Särkyviä esineitä en myisi toridiilin kautta. Pakettivaihtoja on vain neljä. Pitäisi olla myös kirjevaihtoehtoja. Epäilyttää tuo rahankäsittely välikäden kautta. Siis pitäisi antaa tilinumero 3:lle osapuolelle
Surkea
Ennen oli hyvä. Nykyään ei voi edes puhelinnumeroa laittaa myynti-ilmoitukseen. Pitäisi käyttää jotain valvottua viestijärjestelmää. Lisäksi tyrkyttävät kokoajan jotain omaa ToriDiili kuljetuspalvelua. Tekevät kaikkensa ettei kaupanteko ole vapaata. Enää torilla ei myöskään ole "oikeaa" asiakaspalvelua.
nykyinen tori.fi sivu sekava vanha oli parempi miksi täytyy hyvää toimivaa syteemiä
nykyinen tori.fi sivu sekava vanha oli paljon parempi
miksi toimivaa systeemiä pitää muuttaa
miten voi tehdä kauppaa jos ei puhelimella voi kommunikoida?
Ennen oli hyvä
Ennen oli hyvä. Uudistuksen jälkeen huono.
Nykyään ei ole vuokrataan osastoa.
Laitappas auto myyntiin. Ei ole enää sillekkään osastoa, ainoastaan auton varaosat lähimpänä.
Jos haluan selata koko keski-suomen tavaroita, niin pitää asettaa ensin osasto, vaikka haluan selata kaikkea.
Surkea asiakaspalvelu
Surkea asiakaspalvelu, josta ei saa todellakaan mitään ratkaisua normaalilla aikataululla. Ensin Chat-botti TOIVI joka ei ymmärrä oikeastaan mitään, niin ohjaa uuteen chattiin johon pitäisi uudestaan ja uudestaan kirjoittaa samat selvitykset kun toridiili-myyjä ei viitsinytkään lähettää jo maksettua tuotettaan. Ja turhaan seisottaa rahojaan viikkokausia toivoen saavansa ne takaisin vaikka itse toiminut rehellisesti ja oikein. P...A MARKKINAPAIKKA siis.
Olen tehnyt paljon onnistunutta kauppaa Torissa
Olen tehnyt paljon kauppaa Torissa. Useimmiten kaupat menevät hyvin ja molemmilla on hyvä mieli, niin ostajalla kuin myyjällä. Suurin ongelma on, jos ihmiset toimivat hassusti, mutta sitä ei voi laittaa alustan syyksi.
Ehkä hankalinta on ollut se, että joku osti tuotteen suoraan Toridiilinä, eikä laittanut siitä mitään viestiä. Silloin minulle kävi niin, etten saanut tietoa kaupasta. Torin mielestä siitä ei kuulu ilmoittaa minun sähköpostiini. Ostaja odotti päiviä, koska tapanani ei ole käydä Torissa joka päivä. Tämä ratkesi sillä, että otin käyttöön myös sovelluksen sen push viesti kertoo, jos jotain on tapahtunut Torissa.
Unable to authenticate
While trying to contact one of their advertisers they diverted me to this portal where they had all these foreign banks - none of which I have anything to with and to authenticate yourself they want you to use one of those and nothing else. I contacted their help desk about the issue then was given a bad link to follow.
Tori 👎🏻
Rehellinen myyjä, kun yrittää luoda ilmoitusta niin virhettä virheen perään ties mistä epäselvästä syystä ja päälle uhataan varoituksella, että seuraavasta "sääntöjen rikkomisesta" jäädytetään tili. Huijarit sen sijaan saavat tehtailla ilmoituksia kaikessa rauhassa ja Tori.fi pesee näistä totaalisesti kätensä.
Asiakaspalvelu on hidasta, törkeää ja ylimielistä. Ennen oli toimiva sivusto, nykyään ei ansaitse muuta kuin yhden tähden. Vähän voisitte tsempata.
Surkeaa palvelua
Asiakaspalvelu on surkea. Tukipyyntöihin vastaaminen kestää todella kauan, ja vastaukset ovat niukkoja ja epäselviä. Huijarit saavat aivan vapaasti ilmoitella tuotteista, joita he eivät edes omista, kun taas rehtien myyjien ilmoituksia poistetaan ilman mitään hyvää syytä. Petostapauksissa Tori pesee kätensä eikä yritä auttaa.
Asiakaspalvelu on ala-arvoista sekä…
Asiakaspalvelu on ala-arvoista sekä mahdollinen automaatti sotkee hurjasti. Nykyään todella huono kauppa alusta erityisesti juuri palveluntarjoan takia. Yritetään kaikin keinoin vaikeuttaa ihmisten välistä kauppaa "aina ilmainen" ei olekkaan kaikille ykdityisillekkään sama. Toisille yritetään myydä väkisin pakettia perusteettomasti.
ostin torin kautta iphonen (toridiilin…
ostin torin kautta iphonen (toridiilin kautta) josta oli akku vaihdettu itse, muka ammattitaitoisesti.
näyttö oli akun vaihdon jälkeen asennettu suoraan sanottuna päin helvettiä, näyttö alkoi mennä pimeäksi jo puhelinta tarkastaessa!
palautukseen tai osittaiseen hyvitykseen myyjä ei suostunut ja tori ratkaisi riitatilanteen myyjän hyväksi!
en todellakaan saanut hyvää kuvaa tästä palvelusta jossa ostajan puolia muka pidettäisiin!
Yksityisyyttä rikkova tunnistus vaadittu kaikessa
Sivustolle ei nähtävästi pysty nykyään edes luomaan ilmoitusta edes vanhasta rojusta, ilman että alistuu tori.fi:n "tunnistautumis" palveluun, joka vaatii tunnistautuessa pääsyn erittäin arkaluontoiseen informaatioon, jolle käytettyjen tavaroiden myyntisivustolle ei pitäisi olla mitään asiaa. En myöskään millään prosentilla luota sivuston kykyyn hallinnoida, tallentaa tai turvata kyseisen informaation hallussapito.
Sama seinä on tullut vastaan myös useassa ostoilmoituksessa, joihin olisin voinut vastata. No, eipä pystynyt.
Lähemmäs kymmenen vuotta ja kymmeniä kauppoja moitteetta tehneenä tuntuu kuin tori kohtelisi minua kuin mitäkin kapista kettua. Olisipa hyviä vaihtoehtoisia sivustoja.
Toridiili ja myyjän oharit
Torin ongelma on, että myyjä voi jättää tuotteen toimittamatta, vaikka kyseessä on toridiili. Ostajalla on rahat kiinni viikkokausia. Et voi tehdä edes negatiivista palautetta, jos myyjä on tehnyt oharit. Huuto.netissä tätä ongelmaa ei ole.
Iines ja Martta torin ylläpidosta…
Iines ja Martta torin ylläpidosta aiheuttivat sillä minulle 10.000 euron tappion että en saanut ilmoittaa rakentamiani tietokoneita minusta tehtailtiin valituksia tarkoituksella kun en suostunut naurettaviin hintapyyntöihin jota kiusaajat tekivät nyt toiminimenkin kautta sama jatkui uskon joukossa olleen myös vanhoja naapureita jotka ottivat elämäntehtäväkseen kiusata minua mutta yhtä kaikki en saa ilmoittaa enään torilla muissa paikoissa kyllä tori yp kiusaa tahallaan ihmisiä kokemuksia välillä 1.1.2019-24.12.2024,sekä jatkuen asiasta tein useammankin kerran rikos ilmoituksen mutta saamaton poliisi ei tutkinut
Tori.fi sivusto pakottaa käyttäjän…
Tori.fi sivusto pakottaa käyttäjän tekemään vahvan tunnistautumisen ja tyrkyttää toridiilin käyttöä väkisin. Jouduin lopettamaan torin käytön koska tori poistaa asialliset ilmoitukseni vedoten siihen että en ole tunnistautunut toriin. En edes pysty tekemään vahvaa tunnistautumista koska se on jo tehty jollekkin käyttäjälle?! Elikkä joku käyttää minun henkilötietoja siellä eikä tori tee asialle mitään. Olen ollut heihin yhteydessä asiasta mutta he eivät vastaa.
Pyytää tunnistautumista useita kertoja…
Pyytää tunnistautumista useita kertoja vaikka olisi sen juurl tehnyt. Jatkuvia ongelmia sivustolla ja virheilmoituksia virheilmoitusten perään. Kokeilin jopa aloittaa toridiilin muttei onnistunut. Ehkä on vaan hyvä, ettei onnistunut.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.