Tori.fi Bewertungen

403
TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Olen tehnyt tori-kauppaa useamman vuoden.Lähes 200 kauppaa 9,9 arvostelulla.Sitten maahanmuuttaja syyttää rasismista ja saan puolen vuoden porttikiellon.Vähän sama,kun brittipoliisit laittoi rautoihin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ei voi ostaa.Toistuvasti näkyy ongelmaa korjataan ja että ongelma on täällä päässä.0 tähteä olisi parempi.Olen käynnistänyt puhelimen ja päivittänyt sovelluksen monta kertaa uudelleen ; ei toimi.Asiak... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ostin torista toridiilillä elokuvia ja myyjä laittoi välittömästi oston jälkeen samat myyntiin tuplasti kalliimmalla ja kun lui toridiiliä niin myyjä voi peruuttaa kaupan niin pitkään kun on postituks... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mistä johtuu? Minulla on kauan ollut myynnissä seteleitä ja kolikoita otsikolla Setelit ja kolikot. Nyt teiltä tuli ilmoitus, että otsikko on väärä vaikka kyse on seteleistä ja kolikoista. Muutin tiet... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

(403)

77 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Tori.fi aiakaspalvelu peittää rikoksiä

Tori.fi tukee huijauksiä sillä että antaa poista ilmoitus niin ettei sitä enää pystyy jäljettamaan tavaran osalta eikä Torin asiakaspalvelu itse reagoi valitukseen, eli peittää hujauksiä tavallaan, Tori.fi on tuolla tavalla itse osallinen rikokseen.

22. Jänner 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Arvostelusysteemi ei toimi myyjän…

Arvostelusysteemi ei toimi myyjän kannalta. Ostaja voi arvostella miten vain, ja antaa huonon arvostelun, vaikka itse olet myyjänä laittanut selkeän kuvauksen tuotteesta ja ostaja ei ole sitä itse kunnolla lukenut. Tällaisessa tilanteessa arvostelun voi poistaa vain arvostelun antaja. Huono systeemi ja myyjän kannalta epäreilu.

27. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meni pilalle jo keväällä 2024 kun…

Meni pilalle jo keväällä 2024 kun aloitettiin uudistukset. Nyt puuttuu autot ja asunnot joita olin tarkkaillut useamman vuoden. Autoja tuli ostettua useampi vuosien aikana.
Toridiili on susi idea.
Toivottavasti alkavat ottaa nämä arvostelut tosissaan, ja muuttavat vähän takaisinpäin nuita sovelluksiaan.

31. Dezember 2024

Toridiili ei toimi.

Toridiilin maksutietojen välitys ei toimi. Minulla oli ostaja tuotteelle ja asiakas olisi halunnut sen maksaa. Mutta puutteellinen toridiili ei sallinut sitä. Olisi kannattanut viellä kehittää sovellusta ennen markkinoille lanseeraamista.

7. Dezember 2024

Torin toridiili täysi fiasko

Torin toridiili on totaalinen epäonnistuminen käyttäjän näkökulmasta. Torin helppi täysin onneton, ei minkäänlaista halua yrittää ratkaista ongelmaa, joka johtuu toridiilin virheellisestä toiminnasta. Kyseinen henkilö oli käsittänyt täysin väärin asiakaspalvelun käsitteen. Ei minkäänlaista vastuunottoa tai yritystä auttaa, vaan samojen valheellisen asioiden jankkausta. Muistutti kovasti Postin chattia...😂

18. November 2024

Worst customer service ever

So I send money to a seller via bank transfer, never heard back from the seller or got my gamw I paid for or my money back. I ask tori.fi customer service if they can check if the seller's account is active, literally only if the seller is login in or not. They refuse to disclose if the seller/thief is active on their platform. Shit customer service.

13. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koiran pentujen myynti tehty…

Koiran pentujen myynti tehty mahdottomaksi. Tori pyytää pennuista paperit, pentutarkastus todistukset, sirutus todistukset, valviran rekisteröinti todistukset, sirunumerot, pitopaikka tunnukset, vaikka vaatimaa määrää pentuja ei vuodessa olisi. Hyvä ettei kuvaa pennusta kravatti kaulassa tai kahvin keittimen päällä nurin perin. Ei toimiva systeemi enää. Eikä ilmoitus mene läpi vaikka kaiken toimittaisi ja olisi maksanutkin.

29. Oktober 2024

👎👎👎👎👎

Sama kuin monella muullakin.Ostin ennen uudistusta ERITTÄIN paljon levyjä ja paljon muutakin.Uudistuksen jälkeen en ole tehnyt ainuttakaan ostoa,enkä tee.Toivottavasti uudistuken luoja on uudistukseensa tyytyväinen💩

30. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ennen näitä nykyisiä muutoksia ,homma…

Ennen näitä nykyisiä muutoksia ,homma toimi tosi hyvin myin ja ostin Torin kautta milloin mitäkin jopa asunnon,ja auton.
Nykyisellään enää en osta enkä myy mitään Torissa, sen
monimutkaisuuden vuoksi . Veikkaan , että ,jos pian ei tule muutosta,niin koko touhu loppuu pian.

24. Oktober 2024

En suosittele kellekään!!…

Miten on mahdollista että jokainen tuote poistetaan ilmoituksen jätön jälkeen ja kysellään kuitteja tuotteista? Ne on käytettyjä tuotteita miten voi olla kuitit ihmisillä kaikesta jäljellä. Ei mahdollista käyttää enään. Ostajat ei löydä tuotteita ja tori mainostaa vain kurkkumopoja... Jokainen tuote selvitettävä erikseen sähköpostilla mistä saatu ja kuitit lähetettävä. Sen jälkeen saat ehkä 10 näyttö kertaa. Pilattu täysin

20. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Olen ollut torimyyjä/ostaja jo varmaan…

Olen ollut torimyyjä/ostaja jo varmaan semmoset seitsemän vuotta. Yhtäkkiä tänä syksynä tilini oli poistettu. Ilman selitystä. Olen muka rikkonut sääntöjä. Tämä tehtiin kesken toridiilikaupan. En siis tiedä miten on rahan saannin laita jos vien esineen postiin.

Asiakaspalvelu ei viitsi vastata useisiin päiviin.

Kaikenpäälle jouduin ITSE torihuijauksen kohteeksi jossa torihuijari esiintyi useilla tunnuksilla joka menee käräjille.se entinen tori jossa huijarit rellesti oli selkeämpi

Yksi viestiketju poistettiin ja palautettiin ilman mitään syytä.

Siispä, kysymys kuuluu, kannattaako tällaiseen lafkaan laittaa rahaa ilmoitusnostoihin vai ei? Jos ei tiedä miten käy tunnusten kanssa.

En tiedä edes miten olen sääntöjä rikkonut. Olen aina kaupat ja ostot vastuullisesti hoitanut.

Kaupankäyntini ostajien kanssa myös jäi kesken, kiitos torin. Olen kuluttanut paljon aikaa ilmoitusten kuvaamiseen ja ilmoitusten tekoon. Olen erittäin vihainen torin toimintaan.

Saan jutella jonkun chatbotin kanssa joka sanoo että tunnusta ei takaisin saa ja että tili poistetaan jos sääntöjä rikkoo. Ok. Alapa siinä kuvaamaan ne useat tuotteet takaisin ja avaa uusi tili tietämättä mitä tuo mielivaltainen pulju sille tekee. Miettien pitääkö toridiilituote viedä postiin vai ei kun tilikin on hävinnyt kuin pieru saharaan.

14. Oktober 2024

Tori.fi teki uusimman uudistuksen

Tori.fi teki uusimman uudistuksen. Lokakuun alusta alkaen ei ole enää autoilmoituksia eikä yms. ilmoituksia ollenkaan. Missäs nyt kulkuneuvot myydään ja ostetaan? Poistivat hölmöyksissään syöntihampaan ja syöksy alkaa.

1. Oktober 2024

Poistoon koko Tori.

Mitään ilmoitusta ei tullut sähköpostiin uusista tarjouksista ja viesteistä, joten kaupat menevät ohi. Jos ja kun postilla lähettää niin pitäisi viedä palvelupisteelle ihmisen käsiteltäväksi, mutta sehän ei onnistu nykypäivän Suomessa mitenkään etenkään autottomalta ihmiseltä kun pakettiautomaatteja on ainoastaan kävelyetäisyydellä.

Päätin poistaa tuotteet ja tunnukset, koska toridiilin tarjoukset ei ehdi saavuttaa ajoissa ja jos saavuttaakin niin ei sitä pakettia voi mihinkään viedä. Eräälle kuukauden odottaneelle kyselijälle oli pakko ilmoittaa, että ei tästä tuu paskaakaan.

30. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They remove adds and ask for receipt of…

They remove adds and ask for receipt of some freaking Parfum to prove that it's original. Obviously it is but how many people actually save receipt. And in same time they don't ask receipt of fragrance what is sell for over 150 EUR hahah and this was actually 45 ...make it make sense! So someone contact them and said that I sell fake and just by assuming they remove my add. They actually do it constantly. They tired same crap with gold what I sold previously. S*ittiest customer service in Finland.

28. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ToriDiili ja käyttäjien arvostelut…

ToriDiili ja käyttäjien arvostelut pilasivat Torin. Käyttäjät voivat antaa mitä vain pisteitä sinulle kaupan jälkeen ja et voi tehdä mitään jälkeenpäin, vaikka kuinka hyvin teki kaupat myyjän kanssa.

28. September 2024

Tori fi touhua

Tori.fi sulki minun ilmoituksen kun epäilevät etten myy omia tavaroitani.
Pitäisi ostokuitit toimittaa heille.
Luulen ettei ole laillista toimia noin.
Törkeää

24. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr