Toysstore Bewertungen 33

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu engang har Toysstore hjulpet. Jeg søgte et sæt som man kun kan købe for insiderpoint hos Lego. Toysstore havde det ikke på hylderne - men efter 3 dage skrev han at han havde skaffet sættet.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlede på deres hjemmeside et par gange og trods en lille bummert fra pakke afdelingen den ene gang, så fik kundeservice hurtigt fundet en løsning Klar anbefaling herfra.

1. Spielwarengeschäft
  2. Kinderspielzeuggeschäft
  3. Spielwaren- und Spielehersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks største Pick a Brick‑udvalg hos Toysstore Toysstore på Møllevej 21 i Rønnede Danmarks største udvalg af Pick a Brick LEGO®-klodser. Her kan du frit udforske et kæmpe sortiment af klodser i alle størrelser, farver og former, hvilket gør butikken til et sandt paradis for LEGO-fans. Uanset om du søger sjældne detaljer, ønsker at erstatte en mistet klods, eller bare vil lade fantasien løbe løbsk, giver udvalget uendelige bygge‑muligheder. toysstore.dk Fordele i butikken Titusindvis af klodser samlet ét sted – nemt sorteret, så du hurtigt kan finde præcis det, du mangler toysstore.dk Personlig rådgivning fra passionerede medarbejdere, som hjælper dig med at finde de rigtige dele til dit projekt toysstore.dk Mulighed for at røre ved klodserne og se dem i virkeligheden – en taktil og inspirerende oplevelse, som online-shopping ikke kan matche Pick a Brick i Toysstore Toysstore kombinerer det største fysiske udvalg af Pick a Brick-klodser i Danmark med venlig, kyndig kundeservice, der gør det nemt at finde og vælge præcis de LEGO-detaljer, du ønsker. Det er et mekka for både hobbybyggere og kreative sjæle – perfekt til at bygge særlige projekter eller blot lade sig inspirere af mulighederne!

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu engang har Toysstore hjulpet.

Endnu engang har Toysstore hjulpet.

Tusind tak for den service i leverer.

12. Februar 2026

Virkelig god service

Virkelig god service

Jeg ringede for at høre om det var muligt at få leveret et produkt fra dag til dag. Manden i røret var meget beklagende og virkede oprigtig ked af det, da han sagde, at det ikke kunne lade sig gøre i dag, da han sad til et arrangement udenbys, men at han normalvis gerne havde været behjælpelig med at få sendt ordren af sted, så jeg kunne have modtaget produktet i morgen. Det var tydeligt at mærke at det ikke var dovenskab eller manglen på vilje, men at han oprigtigt ønskede sine kunder det bedste.

Jeg kommer derfor til at overveje at handle hos dem næste gang jeg skal bruge noget der er en del af deres sortiment.

12. Februar 2026

Fremragende service.

Fremragende service.
Skulle købe en julekalender til mit barn og var sent ude. Jeg ringede de 28. Nov om formiddagen for at spørge om de kunne nå at sende den så den kunne være hos mig inden den 1. Dec.
Ingen problem, pakken blev indleveret og afsted kort efter og jeg havde den i hænderne 24 timer efter og det til trods for at jeg kontaktede dem på black friday.

29. November 2025

Rigtig god oplevelse ;)

Det er nogle Rigtig gode oplevelser jeg har haft med at handle her. Som lego fan er jeg meget imponeret over deres store lego udvalg, det føles helt som om at være et lille barn igen der står og kigger på en lego reol med lego for gulv til loft. rigtig godt Kenneth som jeg har snakket mange gange med

4. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi bestilte julegaver til de små i…

Vi bestilte julegaver til de små i familien 19. december, og har verken modtaget T&T eller pakken, og nu er det altså den 27. december. Vi har skrevet mail til jer og forsøgt at ringe, men ingen svar. Er det her ren svindel eller hvad? Vi bestilte gaver fra andre danske legetøjskæder helt til 22. december, og modtog alt inden juleaften - så det her er totalt dårlig service.
Beder om svar. Mvh Bente Hansen

18. Dezember 2022

Reddede julen

Webshop med en fysisk butik som åbnes efter aftale (og ikke faste tidspunkter). De havde en sjælden Lego-æske som jeg kunne hente 22. december. Kenneth og hans butik dukker måske ikke op når du søger efter priser på Google, men det kan betale sig lige at kigge forbi hjemmesiden og evt. sende en mail.

21. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super Nice butik (kæmpe udvalg af…

Super Nice butik (kæmpe udvalg af Lego)..Altid gode tilbud og lækkert at butikken er åben efter aftale 😁

22. Dezember 2022

Antwort von Toysstore

Hej Frankie - mange tak for dine pæne ord her :o) Ja vi åbner gerne når det passer kunderne - Dejligt at kunne hjælpe, håber I får nogle gode byg her i julen :o)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

mega lækker service og super god…

mega lækker service og super god oplevelse at handle hos dem

22. Dezember 2022

Antwort von Toysstore

Hej David, rigtig mange tak for dit feedback, super dejligt at kunne hjælpe dig :o) Du er altid velkommen igen, og vi vil gøre alt for at du igen får en god oplevelse - Rigtig glædelig jul

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde bestilt Redstone Battle og så…

Havde bestilt Redstone Battle og så billedet af produktet der lignede den Lego pakke jeg var efter. Da det landede var det et Lego kopi produkt og jeg kan ikke finde noget som helst information om forhandleren eller hvad der er i produktet :-(.
Så retter jeg lige da jeg ikke kan kommentere i jeres svar: Charlotte Petersen havde bestilt en pakke fra Toysmegastore i troen på at det var et engelsk firma (pga. .co.uk) og troværdigheden derfor var høj.

28. Juli 2022

Antwort von Toysstore

Kære Mette Thaarup - Toysmegastore ER IKKE OS !! DU BEDES VENLIGST RETTE DIN VREDE DET RIGTIGE STED HEN SE HER:

:o) :o) :o) VI er Toysstore.dk - Mange tak for din anmeldelse her, der er dog et lille problem, det er at vi har ikke sendt noget til dig, så du bør lave anmeldelsen på rette firma, i stedet for os som ikke har solgt dig noget. Der kan oplyses, at vi sælger ikke nogen former for kopi produkter, så INGEN KOPI LEGO herfra. Ser frem til at høre fra dig. God aften. Mange hilsner Toysstore

Kan varmt anbefales

Vi ringede søndag og fik en flink mand i røret, som hentede vores Lego pakker og sende dem dagen efter super service og det er ikke sidste gang vi handler der fra .... kan varmt anbefales

28. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode, billige varer og superb kundeservice

Har handlet i Toysstore flere gange og er aldrig blevet skuffet. Havde opgivet at få en specialæske Star Wars Lego til min søn til jul, men da alle de "store" butikker havde opgivet, hjalp en meget venlig og imødekommende indehaver af Toysstore mig og fik bestilt specialæsken hjem og til en lavere pris end jeg havde set på nettet. God kommunikation og service hele vejen, som sædvanlig. Jeg undrer mig over de kunder (omend meget få), der har haft en dårlig oplevelse. Min egen erfaring er, at der bliver ringet tilbage hvis der er nogen form for spørgsmål og mine varer er blevet leveret til tiden. Hver gang. Kan kun anbefale butikken. Ville give 10* hvis man kunne...

28. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mormor og morfar bestilte lego til…

Mormor og morfar bestilte lego til deres barnebarn 26 januar og der stod lev 7 dage.
De måtte opgive og få et svar om hvornår pakken kom så faren (mig) måtte overtage. Næsten umulig og få fat på ejeren af butikken da jeg endelig gør det får man en lang smøre om at han ville sælge 10 styk hvis han kunne og den skulle bestilles hjem fra en anden butik der havde lukket pga Corona... Bare varm luft... men han vil vende hurtigt tilbage med en levering. Vi er nu start marts.... Høre aldrig noget. Får selv
fat i ham 24 marts og jeg er sur indrømmet og beder ham slette en ordre der jo aldrig kommer alligevel.
Mit råd til andre... Bestil ikke noget fra denne butik!
Og hvis du gør så hold det hemmeligt for jeres børn så de ikke bliver skuffet når varen aldrig kommer.

25. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fed butik og god service

Fed butik.
Legetøjsbutik som i gamle dage.
Jeg har handlet både i butikken og på nettet og har altid været tilfreds med priser og især den fremragende service.
Kæmpe anbefaling herfra.

20. März 2021

Værste oplevelse

Værste oplevelse.
Jeg er målløs. Bestilte i fredags en lego æske til min søns fødselsdag. Der var ved bestilling angivet leveringstid på 1-7 da varen var på lager. På ordrebekræftelsen var angivet 2-3 dage. Igår kontakter jeg butikken pr e-mail for at høre, hvornår den cirka afsendes. Og får det mest flabede svar tilbage. Varen er ikke på lager, hvilket også var angivet. Det var så ikke tilfældet, men kan se det efterfølgende er blevet ændret. Får at vide de kan skaffe lego æsken om cirka 14 dage, men så er prisen højere pga told 😳
Det er simphelthen så lavt, at lyve overfor kunden, og påstå varen hele tiden har været angivet som ikke på lager. Især fordi det modsatte står sort på hvidt på min ordrebekræftelse. Da jeg påpeger det får jeg at vide, at jeg sikkert er fra en konkurrent som ikke kan det samme som dem 😳 Jeg er målløs. Jeg prøvede bare, at købe en fødselsdagsgave til min søn.

3. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr