Trade4Green Bewertungen 101

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aan het begin had ik mijn twijfels, omdat ik al bij meerdere groepen heb gezeten en daar echt persoonlijkheid miste. Na een goed gesprek met Niels uiteindelijk toch gestart en dit is mijn beste k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via kennis terecht gekomen bij Trade 4 green. Had totaal geen kennis betreft het traden. Het leer programma is heel divers en heeft goede sessies betreft het traden maar ook wat er mentaal aan te... Mehr ansehen

1. Computerschule

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij Trade4Green – dé plek voor hoogwaardige educatie en begeleiding in forex trading. Wij geloven in het succesvol maken van jou als persoon om jouw financiële doelen te bereiken. Dit met deskundige educatie en persoonlijke begeleiding. Onze missie is simpel: een betrouwbare bron van educatie en begeleiding bieden in de trading wereld, met focus op transparantie, kwaliteit en resultaten...

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Stop trying other than trade4green

Stop trying. I did it for many years. Golden promises, but at the end it was nothing more than a fart. Lost my money on scammers. But I knew it was possible. And finally I found Trade4Green! Very sceptic in the beginning, but Niels did not push. He showed me and told me to follow the seminars and try with a demo account to find out myself. Finally I started a coaching traject to get controle over my emotions during trading and that turned out in a pretty stable profitable way of trading within 6 months. Great group of people. All faces in the same direction and 1 goal.

29. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aan het begin had ik mijn twijfels

Na een goed gesprek met Niels uiteindelijk toch gestart en dit is mijn beste keuze geweest van mijn trading carrière. We komen vaak samen met een aantal leden van de groep en de aanpak is echt op maat gemaakt!

Ondertussen zo'n $50K aan payouts gehad waarbij deze groep enorm heeft geholpen!

5. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik koos voor trade4green vanwege de…

Ik koos voor trade4green vanwege de 1-op-1 mentorship. De wekelijkse 1-op-1 meetings waren erg waardevol en persoonlijk. Daarnaast is er een fijne, hechte community om ervaringen te delen. Wat ik vooral tof vind, is dat er verder wordt gekeken dan alleen technische analyse en dat er ook veel aandacht is voor het psychologische gedeelte van traden

1. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topbegeleiding met persoonlijke aandacht en een sterke community

Ik ben heel blij dat ik voor Trade4Green heb gekozen om te leren traden: vooral door de eerlijke persoonlijke aandacht en begeleiding op maat. De trading cursus en strategie is duidelijk, maar wat het echt sterk maakt is dat er wordt gekeken naar jouw situatie en jouw leerproces in het traden. Met de 1-op-1 coaching krijg je gerichte hulp en concrete oplossingen waar je direct iets aan hebt.

Ook de community in Discord is super ondersteunend: altijd bereid om mee te denken en te helpen. Niels en de andere coaches zijn daar ook actief aanwezig. De georganiseerde uitjes en etentjes maken het bovendien gezellig en verbindend.

Kortom: veel persoonlijke aandacht, maatwerk en oprechte hulp. Een absolute aanrader om een winstgevende trader te worden! ⭐⭐⭐⭐⭐

27. Jänner 2026

Trade4Green is voor mij een eyopener

Trade4Green is voor mij een echte eyopener. Afgelopen jaren veel aan het prutsen geweest en van alles geprobeerd zonder echt goed gevoel erbij te hebben. Sinds 4 maanden bezig met de cursus van Trade4Green met de bijbehorende persoonlijke begeleiding. En nu eindelijk serieus met traden bezig. De strategie is zeer goed te volgen en de coaches zijn erg geduldig en behulpzaam. De uitleg is duidelijk, Trade4Green is erg transparant en open en voor mij betrouwbaar. Psychologie en mindset is een belangrijk onderdeel en komt goed naar voren. Daarnaast vind ik de webinars die geregeld worden gehouden zeer leerzaam en waardevol. Een community waarin ook naast het traden activiteiten worden ondernomen is zeker ook een toevoeging. Zelf nog niet actief mee gedaan, maar dat gaat in de toekomst vast gebeuren. Kortom, ik ben zeer tevreden.

10. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Insightful coaching that sharpens both strategy and mindset

I’m following a backtesting and coaching program with Trade4Green (Anthony), which has been extremely valuable for me. Anthony helps me become not only more technically precise, from adding structure to my backtests to refining my trade management rules, but also mentally stronger and more consistent.

His guidance is concrete, calm and always focused on growth. He asks the right critical questions, helps me gain better insights from my data and keeps me committed to my process rather than chasing quick results. Thanks to his sharp analytical feedback and methodical approach, I now understand more clearly what does and doesn’t work in my strategy and continue to build my trading experience with confidence.

Highly recommended for anyone who’s serious about developing sustainable profitability and deeper self-awareness in trading.

1. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nuchtere en persoonlijke traders coaching

Na wat omzwervingen in de trading wereld heeft T4G me richting en veel vertrouwen gegeven om een profitable trader te worden. Ik ben enorm geholpen met hun nuchtere en zeer plezierige aanpak, met betaalbare coaching, een overzichtelijke strategie die werkt en coaches die heel veel stappen extra zetten om jou te doen slagen als trader. Ik kan het iedereen aanraden.

Super tevreden

Super tevreden. Veel persoonlijke begeleiding, bij vragen snel antwoord en de strategie die ze je leren is simpel en duidelijk!

Erg dankbaar voor de progressie die ik de afgelopen weken heb gemaakt met hulp van jullie!

Overall positive experience.

If you really want to learn to trade, then this is the place to be. excellent support and a lot of personal guidance. Your coach is always ready to help and show you where you can improve. No unrealistic expectations but real down to earth advice.
And there's a very active, helpful community in Discord where also the coaches participate.

Alleen maar positief

Tot nu toe is het een hele positieve ervaring geweest. De strategie is goed te begrijpen. De coaches zijn actief, down to earth en ze staan altijd voor je klaar. Ik ben nu een kleine twee maanden bezig. Maar de progressie die ik heb gemaakt is enorm, vooral mentaal. Als je verder wil komen met traden, is dit de plek waar je een betrouwbare opleiding, coaching en community vind!

Antwort von Trade4Green

Super leuk om te lezen Anneke! Thanks voor de fijne samenwerking tot nu toe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very good experience and highly recommended. Totally worth the investment

A very serious training institute that, unlike its competitors, doesn't raise exaggerated expectations but is highly reliable and expert. With a calm and understanding approach, you'll be guided to become a professional trader who can indeed achieve a good income and the freedom you desire. You don't learn to trade profitably and consistently on your own in a few weeks; you need months with a dedicated coach. This inevitably requires a good mindset, and ample attention is paid to this.

Antwort von Trade4Green

Hi Leon, We appreciate the review and really nice to read that you have the strong long term driven mindset! This sets you apart from a lot of traders!

Het echte werk!

Trade 4 green is er voor jou om te leren, het persoonlijke contact met de coaches is echt fijn! Ik heb veel dingen geprobeerd in de trading markt. Maar gelukkig kwam ik Trade 4 Green tegen. Voor dat ik starte goed contact met Niels gehad om te kijken wat ik wil en voor mij goed is. Simpele strategie met goede coaching van Anthony! Nu in de 2e maand en echt stappen gemaakt in het begrijpen van de goud markt. Daarnaast zijn er veel webdinars voor extra inzichten en een community die elkaar helpt, heel fijn!

Antwort von Trade4Green

Super fijn dat je het gevoel hebt dat je goed op je plek zit! Ga zo door!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische lessen van de vakdeskundigen

Spijtig dat ik niet eerder ben begonnen, maar liever later dan nooit. Er zijn weinig lessen die je zoveel kunnen opleveren als de lessen bij Trade4Green. Iedereen kan leren traden. Ik raad het zeker aan!

3. November 2025

Antwort von Trade4Green

Liever laat dan nooit inderdaad! Goed bezig Cemre!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is precies de cursus die ik zocht

Dit is precies de cursus die ik zocht. Heldere strategie en een super begeleiding. Tot nu toe alleen maar positieve ervaring.

4. November 2025

Antwort von Trade4Green

En wat ga je er hard doorheen! Zoals coach Erwin zegt: Geef me maar meer van dit soort studenten dit wordt een top trader! (Die kan je in je zak steken :))

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

k ben echt heel tevreden over de…

k ben echt heel tevreden over de begeleiding tijdens de cursus. De uitleg is super duidelijk en ze nemen echt de tijd voor je, waardoor alles goed overkomt. Het cursusmateriaal is fijn: je krijgt losse video's en opdrachten die goed op elkaar aansluiten. Ze hebben een fijne communitie waar je tijdens het traden ook vragen kunt stellen.

6. Oktober 2025

Antwort von Trade4Green

Super leuk om te lezen Gabrielle! We gaan vele successen maken samen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gewoon een goed programma met een goede…

Gewoon een goed programma met een goede basis, zelf als je niets van traden kent zoals ik. Je wordt ongelooflijk goed begeleid door je coach. De discord is een leuke positieve community. En op zich vind ik het ook wel leuk dat ze regelmatig eens een samenkomst organiseren. Tot hiertoe enkel positieve ervaringen.

11. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr