Super faktisk service. Købte et sofabord i tirsdags og i dag fredag er det leveret. Vi havde kun set billeder af det over nettet, og skrevet frem og tilbage med virksomheden via mail. Sofabordet... Mehr ansehen
Vi har lige købt et nyt sommerhus i Skagen og stod overfor en skillevej ml. de traditionelle Spiseborde/Kaffeborde og et helt nyt udtryk. Vi har hvide vægge og akustik, og vi har troldtekt på al... Mehr ansehen
Købte et "stjernestel" bordben til vore runde bord, som ankom rimeligt hurtigt, pakket ind som skulle det sendes rundt om jorden. 🫠 Kvaliteten er ok, ikke helt i toppen, men til prisen er det faktis... Mehr ansehen
En fin og unik oplevelse. Vi har købt 2 spiseborde og et sofabord. De var rigtig gode til at fremvise, fortælle om muligheder og det var tydeligt at de var professionelle i deres tilgang og havd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Træverden – Håndlavede møbler i højeste kvalitet Træverden skaber unikke møbler med fokus på håndværk, bæredygtighed og tidløst design. Vi anvender nøje udvalgt massivt træ og epoxy for at sikre lang holdbarhed og æstetik i særklasse. Hos os får du skræddersyede løsninger og personlig service, så dit hjem får det perfekte præg.
Lundvej 54, 1.sal, 8800, Viborg, Dänemark
- info@traeverden.dk
- traeverden.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
En helt igennem god service
En helt igennem god service, både ved fremvisning og da aftalen blev indgået.
Alt er overholdt til perfektion. Ved levering af vore massive træbord var der tre meget høflige personer, som ville sikre, at alt var som det skulle være mht. placering mm.
Så alt i alt en god service og en forretning jeg varmt kan anbefales at handle med.
Jan Kristensen
Holstebro

Antwort von Træverden
Gode produkter og venlig service
Gode produkter og venlig service. Sofabordet blev beskadiget under fragt. Der var ingen problemer i at sende det retur, og jeg blev opdateret løbende om reparationen. Har nu et smukt sofabord!!!

Antwort von Træverden
Vi bestilte et bord over nettet
Vi bestilte et bord over nettet, dagen efter blev jeg ringet op og der var blevet sendt en mail til mig, fik besked på at mandag ville jeg blive kontaktet igen ang levering, hvilket jeg blev, i dag blev bordet leveret og er super flot, faktisk pænere end på nettet og super god kvalitet. Der har været super god service helle vejen igennem fra både Corina og dem som leverede bordet, så alt i alt en kæmpe tak herfra

Antwort von Træverden
Leveret på den dag det blev lovet og…
Leveret på den dag det blev lovet og blev opbåret og stilt indeni i min lejlighed og varen så ud som den skulle 👍

Antwort von Træverden
Det var en god oplevelse både bestillingen og leveringen.
Selvom det var en tilbudsvarer jeg har købt.
Derfor mine bedste anbefalinger herfra.
Hilsen Gert
Aalborg

Nemt og hurtigt med levering til døren
Nemt og hurtigt med levering til døren

Så serviceminded
Ikke nok med at vi har fået de flotteste borde. Hele oplevelsen med at komme på besøg i showroomet, selv vælge bord pladen, røre ved træet. Det var fedt og vi fik svar på vores mange spørgsmål. Vi fik rigtig god service, og fik leveret begge borde med indbæring.
Vi er mega glade for dem, og vores gæster har alle som en sagt wauv.
God service, gode produkter overkommelige priser

Antwort von Træverden
vi har lige fået leveret vores nye…
vi har lige fået leveret vores nye plankebord i Amerikansk valnød fra Træverden.dk
Rigtig flot bord, og flotte bordben. Venlig og behagelig service fra start til slut.
Jeg kan varmt anbefale Træverden.dk
Mvh :-)

Antwort von Træverden
Rigtig flotte produkter og virkelig god…
Rigtig flotte produkter og virkelig god service med levering og montering

Fantastisk rådgivning
Fantastisk rådgivning, og utrolig god service.
da jeg var i tvivl om stole kunne være under bordet, tog Carina et par billeder fra showroomet og sendte til mig, dernæst afleverede de det personligt hos mig.

Kompetent service
Professionel, venlig og kompetent service, selvom mit special bestilte bord var lidt forsinket, fik vi stillet midlertidigt bord til rådighed, blev orienteret med fotos, video og opdateringer løbende.
Som kunde er man med til at godkende hele vejen. 👍👌

Ros hele vejen rundt⭐️💯
Vi har kun ros om både firma, kvalitet og service. Vi har købt et flot plankebord, hvor vi fik mulighed for at vælge et specielt understel til, som vi gerne ville have. Levering skete indenfor få dage, vejledning om pleje blev sendt på et link. Alt i alt en super oplevelse!

Antwort von Træverden
Jeg kan kun medgive mine bedste…
Jeg kan kun medgive mine bedste anbefalinger. Jeg er nok ikke den nemmeste kunde at have med at gøre, da jeg altid har en meget klar ide med det jeg køber. Bordet er blevet tilpasset efter mine behov og jeg har fået fantastisk vejledning til at tage de bedste valg for mig. Meget hurtige svar, fantastisk service hele vejen igennem. Jeg har fået et meget smukt bord ud af det, som passer til mit hjem. Jeg har følt mig i uhyre trygge og kompetente hænder gennem hele forløbet. Jeg kan kun medgive mine bedste anbefalinger.

Rigtig fine plankeborde
Har købt to plankeborde og er rigtig godt tilfreds. Nogle smukke borde

Antwort von Træverden
Meget flot service og bord
Rigtig fin service i forbindelse med levering af bordet. Bordet er exceptionelt smukt behandlet og er meget smukt generelt. Det er et kunststykke til stuen.
Flot!

Antwort von Træverden
Vi har købt vores sofa og spisebord hos…
Vi har købt vores sofa og spisebord hos dem og service er helt i top samt levering. Alt spiller bare 100 procent. Der er styr på tingene.
Tak for jer.

Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling herfra! Da jeg synes bordet var lidt for højt, bestilte træverden nye ben til mig uden beregning.
Bordet er mega smukt og virkelig pænt behandlet

Antwort von Træverden
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.