TraumaPet NL Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een hele lange tijd oordruppels van een ander merk te hebben gebruikt voor mijn shih tzu,en zij iedere keer last had van vieze oortjes en vaak oorontsteking, ben ik online verder gaan zoeken. Je zi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super blij met de Traumapet vachtspray. Voor elke wandeling sprayen wij onze hond in(en ik mijn armen😊) en ondanks dat er veel teken zijn nog geen één op onze hond gevonden. Echt super spul, alle Tra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze golden retriever is erg gevoelig voor oorontsteking. Door op tijd te beginnen met druppelen als ze symptomen krijgt kan ik de oorontsteking vaak voorkomen en blijven de oortjes mooi schoon. Top s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enorm blij met de zeoliet voor mijn 19 jaar jonge kat ! Na veel medicatie nog dunnere ontlasting dan hij al 19 jaren heeft/ had ( dierenarts heeft nooit duidelijke oorzaak gevonden helaas) en m... Mehr ansehen

1. Geschäft für Heimtierbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

TraumaPet® producten worden sinds 2014 in Europa verkocht en hebben al duizenden viervoeters geholpen. Alle TraumaPet® producten bevatten NanoComplex®, een speciaal ontworpen formule die zilveren nanodeeltjes (colloïdaal zilver) bevat. Zilver is een edelmetaal met antibacteriële en herstellende eigenschappen.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

58 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De oordruppels zijn super!

De oordruppels zijn super!
Ruim 3jaar geleden kreeg ons hondje last van rode oren. Was ook opgezet vanbinnen. Dierenarts heeft diverse middelen voorgeschreven niks hielp. De oordruppels van Traumapet dus wel.
Na 1 dag gebruik al verschil. Gebruik het nu preventief.
Ik wil nu ook de oogdruppels proberen voor de waas op het oog van ons paard.
Ik lees er goede dingen over.
Ik zal mijn ervaring later delen.
Nu 3 jaar later nog steeds een tevreden baas en hond.

14. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oordruppels van trauma pet…

Binnen twee dagen was onze hond Tommie van zijn jeuk in zijn oren af. Binnen een paar dagen weer schone oren. Super enthousiast over de oordruppels. Ook de crème voor huid letsel werkt super! Ik blijf de artikelen van trauma pet gebruiken en kan het iedereen aanraden.

4. März 2025

Echt een aanrader!!!

Ruim 2 jaar geleden had mijn hondje problemen met oorontsteking. De DA had antibiotica voorgeschreven maar kort na de kuur was de ontsteking weer terug. Toen de oordruppels van TraumaPet besteld en ontsteking was binnen een paar dagen weg. In het begin druppelde ik preventief 1x per maand en ontsteking kwam niet meer terug.

Ben ook erg tevreden over de oogdruppels en shampoo. Heb een langharige hond en was in het begin een beetje sceptisch over de shampoo. Maar zijn vacht is mooi en glanzend en klit niet.

TraumaPet is echt een aanrader! Zeker als men natuurlijke producten wilt gebruiken.

2. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb de druppels ontvangen en geeft…

Ik heb de druppels ontvangen en geeft nu al goed resultaat onze Maine coon heeft heel veel last van onstoken ogen en had antibiotica gekregen maar dat hielp niet echt en nu met de druppels van TraumaPet Nederland zie ik al een verbetering

19. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oordruppels die echt werken!

Onze doodle Saar, heeft in haar eerste levensjaar meedere keren oorontsteking gehad met de nodige zalfjes en antibiotica van de dierenarts. We zijn traumapet druppels gaan gebruiken en Saar heeft geen last meer gehad van oorontsteking. Wij zijn heel blij met de druppels.

18. Februar 2025

Oordruppels traumapet

Ik gebruik de oordruppels van traumapet voor Tommy mijn toypoedeltje nog maar enkele dagen en ik merk duidelijk een verschil.
Hij krabt al veel minder en is hierdoor rustiger.
Poedels hebben veel haar ik hun oortjes dus zijn vrij gevoelig aan hun oren. Ik ga ze preventief blijven gebruiken.

7. Februar 2025

Oormijt bestreden !!!

Een week verder en onze sharpei 5 x behandeld met trauma pet en een geweldig resultaat. Lang bij de dierenarts gelopen met de nodige kosten en weinig resultaat. Onze hond schudde de hele dag en met oorreiniger werd dit niet minder. Zij schud nu 3 a 4 x per dag en dat is het. Tijdens het schoonmaken van de oorschelpen komt er eigenlijk ook geen vuil meer uit, wat eerder altijd wel het geval was. De oormijt lijkt bestreden en dat is heerlijk voor haar, Dank Trauma Pet

29. Jänner 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een cavalier King Charles…

Ik heb een cavalier King Charles spaniel met grote oren die had zo'n jeuk aan zijn oren en als ik 1 keer trauma let oordruppels gebruikt is het gelijk over echt waar
En iedere keer als ik nu denk hij heeft een beetje last gebruik ik het en is het weer weken weg

18. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oogdruppels van Traumapet gebruikt…

Oogdruppels van Traumapet gebruikt afgelopen week voor mijn kitten die ineens een oogje dicht had zitten. Ik had het gelukkig al in huis dus kon het direct geven. Na 3 x druppelen was zijn oogje weer open en is nu bijna een week later nog steeds helemaal goed. Heel blij mee!

16. Jänner 2025

Oordruppels

Bij onze stafford zijn we echt al heel lang bezig met zijn oren, onze hond heeft behoorlijk last van oormijt, deze valt helaas niet te bestrijden met de middelen van de dierenarts, uiteindelijk dit middel tegengekomen en het uitgeprobeerd. Inmiddels na 2 dagen 2x per dag druppelen al een heel groot verschil en schud hij niet meer met zn kop! Ik zou dit echt ieder baasje aanraden

16. Jänner 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oordruppeltjes voor hondje mama…

Oordruppeltjes voor hondje mama besteld. Na maanden sukkelen en meerdere malen dierenarts zonder enige verbetering ,toch de oordruppeltjes gewaagd. En ja.na 5 dagen al een heel groot verschil al 2x per dag in oortjes te doen. Oortjes waren er nogal erg aan toe. En na 8 dagen kompleet probleem weg. Echt een aanrader. Eergisteren terug een opstootje , 2 dagen oordruppeltjes en is terug ok.

9. Jänner 2025

Oordruppels

Mijn Amerikaanse Cocker had constant last van haar oren, dankzij deze oordruppels is het probleem volledig opgelost . Ook de vachtspray is een geweldig product , geen last van teken meer …. Ik ben heel tevreden !!!

9. Jänner 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden over de oordruppels

Heel tevreden over de oordruppels. Onze hond Dasha heeft anders elke maand een bezoek aan de dierenarts nodig door een oorontsteking en krabt ook haar oor in het bloed. En nu al 8 maanden mooie rustige oortjes Dankzij Jullie Oordruppels. Super tevreden

7. Jänner 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn hondje had last van oormijt en de…

Mijn hondje had last van oormijt en de stank die er van af kwam is door deze druppels helemaal verdwenen ik ga dit zeker ook in de toekomst blijven gebruiken het werkt goed ze schud niet meer met haar hoofd en krapte ook niet meer aan haar oren een echte aanrader

20. Dezember 2024

Geweldige producten

De oordruppels zijn geweldig eindelijk eens iets wat goed werkt bij mij teckel meisje haar oren waren vaak vies met gist infecties nu is dit afgelopen met deze druppels 1x per week druppelen en klaar. Nu ook de tandpasta en mondgel voor ons senior hondje geprobeerd zij had rood en ontstoken tandvlees na 3 dagen poetsen en smeren met de mondgel is alles weer helemaal goed. Deze producten zijn geweldig en spaart je een hoop dure DA kosten.

28. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tevreden, snel van de jeuk & stank af!

Origineel gekocht voor mijn frenchie, maar hij was helaas zeer verwachts overleden voor ik het uit kon testen. Al snel kwam er een minpin op mijn pad en worden de oordruppels nu bij haar gebruikt. En het werkt top! Ze heeft soms wat last van oorsmeer in het kanaal wat ze zelf niet krijgt. Dankzij deze oordruppels géén stank meer, en de jeuk verdwijnt snel. Makkelijk te doseren.

25. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr