Unternehmen hat geantwortet
Lof voor Travelnauts. De samenstelling van de reis en de app met reisinformatie vond ik geweldig goed. De reis heeft en onlosmakelijke indruk op ons gemaakt. Echter de routes tussen de lodges ware... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Travelnauts is specialist in bijzondere gezinsreizen, dichtbij én ver weg. We stellen elke reis volledig samen op basis van de wensen van jullie gezin. Onze gezinsreizenexperts kennen de leukste plekjes, delen verrassende tips en selecteren de fijnste kindvriendelijke verblijven. Zo maken we het voor ouders mogelijk om volledig ontzorgd samen met hun kinderen bijzondere bestemmingen, natuur en andere culturen te ontdekken. Samen reizen is samen genieten én herinneringen maken. Op zoek naar een unieke gezinsreis? Vertel ons jullie wensen en ontvang persoonlijk advies en een reisvoorstel op maat.
Weerdestein 116B, 1083GH, Amsterdam, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Travelnauts heeft voor onze 2 gezinnen van 4 een fantastische reis naar Colombia samengesteld, helemaal volgens onze wensen. Alles was tot in de puntjes geregeld en de communicatie tijdens de voorbereidingen verliep heel vlot. Ze hebben oog voor detail en de verrassingen voor, tijdens en na de reis, zorgden voor een extra aangename en persoonlijke touch. De travelnauts-app met alle nodige reisinfo en documenten was heel handig en gebruiksvriendelijk. Wij zouden Travelnauts aan iedereen aanraden!
Schitterende reis, perfect programma, alles was tot in detail geregeld.
Wij gaan Travelnauts nog gebruiken voor dit soort reizen!
Ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk zijn wij met de kinderen en kleinkinderen op safari in Zuid-Afrika geweest. Omdat onze jongste kleinzoon te jong is voor het bezoeken van de nationale parken (hij is 5 jaar) heeft Travelnauts een afwisselende reis voor ons samengesteld van privé parken waar we wel met zijn allen naar toe konden. Wij hebben hierdoor een fantastische vakantie beleefd waar wij met het hele gezin nog lang met veel plezier aan zullen terugdenken.

Antwort von Travelnauts
We zijn net terug van een fantastische rondreis door Zuid-Afrika. Er is goed geluisterd naar onze wensen en ideeën, hieruit is een mooie reis samengesteld. Met mooie accommodaties of super locaties. Alles was tot in de puntjes geregeld, waardoor genieten makkelijk was! Sjaak, heel erg bedankt voor het goede meedenken en luisteren!

Antwort von Travelnauts
De logistiek van onze reis door Thailand is enorm goed verlopen. Bij aankomst en elke verplaatsing in Thailand zijn we heel goed ontvangen door de chauffeur en de hotels. ook als er last-minute een wijziging nodig was zijn we heel goed geholpen door de lokale agenten. De hotels waren dik in orde en wij hebben enorm genoten van onze reis.

Antwort von Travelnauts
Vakantie Thailand is met zorg, kennis & aandacht samengesteld. Prachtige vakantie gehad, vol afwisseling! En met een perfect reistempo! Ik zou Travelnauts iedereen aanraden!

Antwort von Travelnauts
Prachtige reis met onze kinderen gemaakt naar Zuid-Afrika. Travelnauts heeft super meegedacht en geadviseerd, in ons geval Sjaak. Een reis die van begin tot eind top geregeld was en voor ons mede hierdoor onvergetelijk.

Antwort von Travelnauts
Fantastische reis naar Thailand! Alle transfers top geregeld en goed gecommuniceerd. Hele mooie hotels! Achteraf was een extra dagje Bangkok niet verkeerd geweest...

Antwort von Travelnauts
Vooraf een aantal keer contact over wensen en mogelijkheden voor deze reis, hierdoor hebben we een goede reis kunnen samenstellen. Tijdens de reis merkten we een goede diversiteit in overnachtingsplekken en ookin activiteiten om te doen. Ook fijn om soms iets langer ergens te zijn en zo wat rust in te bouwen. Hotels waren ook goed. Fijn om een app te hebben met het complete programma, inclusief opties, die ook offline beschikbaar was. Ook leuk om die vooraf met de kinderen al te bekijken. We zijn erg tevreden en hebben echt een prachtige en onvergetelijke reis gemaakt met ons gezin.
Als we dan toch een puntje van aandacht kunnen noemen;
1 locatie had achteraf gezien beter afgeraden kunnen worden. Vanwege het seizoen was hier weinig te doen, waar we op andere plekken activiteiten hebben geskipt.
En in de autoverhuur: in ons reisprogramma stond dat de auto bij het hotel werd afgeleverd. Later bleek dat hier extra kosten aan verbonden zaten, daar hebben wij eerder overheen gelezen, maar we hebben ook geen optie gehoord om de auto zelf op te halen.Ook werkte de wifi in de auto niet, daar kwamen we helaas pas later achter (de batterij vh apparaat was leeg, dus konden m niet testen). Dit is meer feedback voor de autoverhuur, en achteraf ook geen wifi nodig gehad voor de route.

Antwort von Travelnauts
Travelnauts heeft ons in de voorbereiding van onze familiereis naar Namibië fantastisch geholpen.
De locaties waar we hebben geslapen, waren stuk voor stuk geweldig. Iedere locatie had de eigen bijzondere kwaliteit!
Ook Namibië is een prachtig land. Veel afwisselende landschappen. Prachtig!
De enige (achteraf kleine) smet was het ontbreken van de wel afgesproken satelliettelefoons.

Antwort von Travelnauts
Geweldige reisorganisatie, alles top geregeld. Denken goed mee en regelen zelfs activiteiten die normaal niet in hun programma zitten. Zeer vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben. We hebben nu twee keer een reis geboekt en zijn nu aan het kijken voor de volgende.

Antwort von Travelnauts
Het was een fantastische reis. Er is geluisterd naar onze wensen, zeer betrokken en behulpzame medewerkers.

Antwort von Travelnauts
Geweldige 17-daagse rondreis door Namibië met onze zoon van 8, hele fijne begeleiding ter plekke, super mooie en luxe overnachtingsplekken en super leuke en bijzondere activiteiten!

Antwort von Travelnauts
We zijn volledig ontzorgd door Travelnauts, zowel voor aanvang van onze reis (meedenken en omboeken van tickets vanwege de situatie in het Midden Oosten) als tijdens de vakantie in Thailand. Hele fijne accomodaties, transfers perfect geregeld en bijzonder leuke excursies! Aanrader voor iedereen die met een gezin een verre reis wil maken!

Antwort von Travelnauts
We had a great trip to Thailand! A great experience for the whole family including kids. We will book again.

Antwort von Travelnauts
Het was echt een fantastische ervaring dankzij de reisorganisatie en daardoor hebben we een perfecte vakantie gehad die van A tot Z was verzorgd. We hebben alles kunnen zien wat we willen. Met een goed advies vanuit de reisorganisatie hebben we de mooiste plekken gezien van Thailand. Het reistempo was goed en hebben we ook elke keer een aantal dagen goed kunnen relaxen op onze bestemming. Zo leer je Thailand echt kennen. We gaan zeker nog een keer boeken met Travelnauts.

Antwort von Travelnauts
Travelnauts heeft wederom een geweldige reis samengesteld voor mijn gezin. Dit keer een rondreis door Thailand. De communicatie verliep perfect zowel voorafgaans als tijdens de vakantie, geweldige service. Vanwege de onrust in het Midden-Oosten hebben we uiteindelijk met hulp van Travelnauts onze vliegtickets omgeboekt; zij hebben alles hiervoor geregeld. Eenmaal op vakantie was alles perfect geregeld en georganiseerd waardoor ik/we volledig ontzorgd waren en we maximaal konden genieten.
Enorm bedankt !!!

Antwort von Travelnauts
Eerlijk en betrouwbaar advies ontvangen voorafgaand aan de reis. Zeer prettig contact met de optie om tussendoor snel te schakelen. Ondanks de korte voorbereidingstijd kwam een mooi voorstel onze kant op en na ons akkoord waren alle accommodaties en activiteiten snel bevestigend. We hebben vervolgens een fantastische reis door Canada gemaakt. Alles was goed geregeld. Onze meiden van 8 en 10 hebben het ook geweldig gevonden. We zouden zo weer met Travelnauts een gezinsreis boeken. We zijn prettig ontzorgd.

Antwort von Travelnauts
Voor de reis hebben we heel fijn contact gehad over onze wensen. En tijdens de reis is gebleken dat hier heel goed naar geluisterd is.
Veel afwisseling in omgeving, prachtige accomodaties en heel leuke ingeplande activiteiten! We hebben echt een topvakantie gehad!

Antwort von Travelnauts
Met Travelnauts onze ideeën besproken wat we wilden zien en doen tijdens onze rondreis door Mexico. Daar kwam al een prachtig reisplan uit. Hier en daar nog wat finetuning op basis van onze wensen en zo kregen we een mooi en duidelijk reisschema voorgeschoteld incl. Handige app waar alles in stond. Dagschema, vliegschema, tips voor onderweg en handige lijstjes. Onze laatste locatie sloot tijdelijk net voor we vertrokken en Travelnauts zorgde gelijk voor een een prachtig alternatief, incl. Upgrade!

Antwort von Travelnauts
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.