De pyjama die ik online bestelde was jammergenoeg niet meer op voorraad. Ik ben snel gecontracteerd geweest en kreeg andere mogelijkheden aangeboden. Tevreden met de snelle service. De pyjama's voor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super snelle levering en het gepersonaliseerde kaartje is echt wel fijn. Eerste keer hier besteld, maar ik bestel zeker weer.
Unternehmen hat geantwortet
Onze postbode markeerde mijn pakket als geleverd, maar dat was het niet. Nog dezelfde avond contacteerde Zizai mij en gingen ze er mee achteraan. Het is helemaal goed gekomen.
Unternehmen hat geantwortet
Mijn bestelling was prachtig verpakt met een persoonlijke boodschap. Heel aangenaam om zo’n pakket te ontvangen. En het truitje werd nu mijn most favorite one
Vom Unternehmen geschrieben
Schonekeerstraat 183, 8930, Lauwe, Belgien
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Heel vriendelijke en behulpzame bediening. Mooie kledij. Veel keuze.

Antwort von Trendwalk - Zizai
Online een aankoop gedaan.
Snelle levering en een heel fijn persoonlijk kaartje erbij.
Een aanrader!

Antwort von Trendwalk - Zizai
Super online shop ervaring, snelle verzending (wel ietsje hoge verzendkosten, maar gratis vanaf besteding van 120 euro) naar Nederland en bij ontvangst een attent schattig handgeschreven kaartje!

Antwort von Trendwalk - Zizai
Pakketje is meer dan 1 week onderweg geweest, verder prima verpakt en netjes ontvangen

Antwort von Trendwalk - Zizai
Vriendelijke en erg behulpzame dame die mij assisteerde met de aankoop van de mantel. Wist mij ook advies te geven over de kledingstijl passend bij de mantel.

Antwort von Trendwalk - Zizai
Vlotte levering en artikels voldoen aan verwachting, komen overeen met afbeeldingen in webshop
Vriendelijk kaartje bij de levering 😊

Antwort von Trendwalk - Zizai
En het truitje werd nu mijn most favorite one

Antwort von Trendwalk - Zizai
Kaartje dat bij de bestelling was toegevoegd geeft een persoonlijke touch.

Pakje vlot geleverd
Voldeed niet aan het juiste formaat
Pakje teruggestuurd
Geld nog steeds niet teruggestort

Antwort von Trendwalk - Zizai
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.