Trevligborg
Das sagen Bewerter
Varning för detta bluff-företag! Totalt oseriöst! Varan stämmer inte med bilden alls och man ska trots det betala returfrakt till Kina. Klart bättre att beställa från Temu eller Shein då dom har avsev... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Riktigt dåligt
Riktigt dåligt! missvisande marknadsföring och extremt dålig material. Dum var jag som inte kollade upp på TRUSTPILOT innan jag beställde.
Varning 🚨
Man får skräp direkt från Kina som är sämre än Temu. Ser snyggt ut på bilderna men är i själva verket horribelt i kvalitet och utseende. Varning varning 🚨
Beställ INTE härifrån!
Beställ INTE härifrån!! Scamföretag produkterna är skräp grejer från kina. Kolla alltid trustpilot eller liknande innan du beställer överhuvudtaget på nätet. Finns många scamföretag därute.
Varning!
Skickade efter en ”kvalitetsstickad tröja” från en annan ”butik”. Samma tröja dyker upp hos Trevligborg. Den är totalt värdelös. Fel storlek, fel materiel. Plasttröja med tryckt stickningsmönster, ingen varudeklaration. Kunde inte tas emot i retur av ”personliga skäl”. Tack vare Klarna har jag inte betalt och kommer inte att göra det. Passa er noga för dessa bluff företag. Kolla alltid resentioner före beställning.
Bedrageri
Bedrageri! Köp ingenting. Jag beställde 3 likadana tröjor i storlek m, l och xl. Det kom 3 fruktansvärda saker av samma storlek, såg inte alls ut som på bilden, det var skräp, kan inte hitta ett bättre ord. Nu försöker jag returnera varor, men företaget krånglar till det. De vill att jag ska ta bild på tröjorna så att de kunde bättre tillgodose mina behov. Tre dagar hade gått, ingen retursedel än så länge.
När ett bågföretag som suger pengar av kunder ni ska anmällas
Kurs eller lägg ner ert bågföretag ni långhalar tills man tröttnar. Men där r har ni fel era skithögar
Jag köpte och betalade för en Jacka…
Jag köpte och betalade för en Jacka 13dec Warmelle Varm och Mjuk Vinterjacka och fick efter förfrågan den den 5 jan . Det var ingen vinterjacka utan endast ett tyg och inget foder absolut ingen vinter jacka . Jag vill ha tillbaka mina pengar och de får tillbaka sin felaktiga vara. De har kommit med olika konstiga förslag ,erbjudande. De har vilseledande reklam, tydligen bluff företag och oseriöst . Akta er. Jag kommer att anmäla till ARN och har varit i kontakt med Klarna. Tänker inte ge upp för jag har Ordersammanfattning där det står Varm och Mjuk vinterjacka.
Karin Enqvist
Bluff och bågföretag
Bluff och bågföretag, svårt och tålamodskrävande att få raka besked om retur och kostsamt att returnera men kostade mindre att returnera än att betala varan.
Jag tycker att ni ska sända kunden de…
Jag tycker att ni ska sända kunden de kvalitets produkter ni visar på bilder. Inte sladdriga varianter som överhuvudtaget inte stämmer överens med vad som visas. NI ÄR BARA EN STOR BESVIKELSE.
Aldrig något mer på mig från Trevligborg.
Fruktansvärt
Fruktansvärt
kvalitet på varur är sådant skräp
Sedan när man ska returnera då hotar dom att man själv ska betala returen till Kina som kostar mer än de varur du beställt
Hoppas Klarna blockerar dem
Akta er...Akta er...med Trevligborg
Akta er...Akta er...med Trevligborg. De vilseledar konsument att de lurar folk och säg att de ska lägga ner sin verksamhet, kläder är dålig kvaliet och måtet är kast.
Ni får betala retur till Kina + tullavgift..
kan inte konsumentverket stoppa såna butiker?
Har samma erfarenhet av dem som andra…
Har samma erfarenhet av dem som andra som skriver här. Finns bara ett ord: uruselt! Jag vet inte vad jag ska göra nu, tänker inte betala fakturan som ligger hos Klarna. Har meddelat Klarna om reklamation, men räcker det? Vad händer om jag vägrar betala?
Värsta tänkbara
Värsta tänkbara, inga garantier eller returer som gäller/funkar Typ AI svar vid kontakt
Trevligborg är ett bluff företag
Jag beställde en dunjacka från dom som enligt annonsen på Facebook skulle skickas samma dag efter en vecka så undrade jag var jackan var. Efter upprepade kontakter med Trevligborg så blev jag irriterad så jag sa att jag kommer att anmäla dom till allmänna reklamationsnämnden och kräva pengarna tillbaka från Klarna. Då skickade dom ett leveransbesked att jackan var skickad men när jag försökte kolla var paketet var så visade det sig att det inte fanns någon leverans utan dom hade inte skickat något paket. Köp absolut inget från detta bluff företag.
Detta är Kina skräp men till svenska…
Detta är Kina skräp men till svenska priser
Katastrof
Oseriöst företag
Oseriöst företag.
På hemsidan finns bilder på en affär med skylt Stockholm, hemsidan är på svenska och sen är det en .se adress. Så är inte fallet, företaget ligger i Kina. Kläderna är i uselt plastskick och när man vill lämna tillbaka, ska man själv stå för frakten. De tillhandahåller ingen returblankett, utan man ska handskriva på paketet. När jag googlade adressen, var det fel adress. Enligt företaget kan man få pengarna tillbaka om man använder ångerrätten innan 14 dagar, men kostnaden för frakten ska man stå för själv. Men kommer inte paketet fram…så förlorar man alla pengar.
Har haft mailkontakt. De börjar med att ge ersättning på 20%, sen 30% och efter ett par till mail blev det till slut 50%. Kläderna går inte att ha, men det kostar mer än 50% att skicka tillbaka paketet. Tråkigt att man blev lurad.
Varning! Bluff och bedrägeri.
Varning!! Bedrägeri och bluff.!
Man säljer en hemmastickad tröja men skickar en hemmasydd skapelse I polyester. Bekräftar mitt köp i mail med bild på stickad kofta.
Misstänker bilderna är kapade från en annan sida. Handla inte av detta företaget.
Får INGEN seriös hjälp, har mejlat i 1 år nu om några köp jag gjorde i okt-nov 2024
Vara SERIÖSA och HJÄLPSAMMA mot kunder, då får de mer kunder som handlar.
Har skickat MÅNGA mejl i 1 år nu om några köp jag gjorde i okt-nov 2024, det jag köpte fungerade ej.
Får INGEN seriös hjälp.
Beställde två par skor
Beställde två par skor, ett par behövde jag byta storlek. Finns endast mejladress till dom. Skickade mejl, men de svarar aldrig!!!
Nu har jag kvar ett par skor som inte passar! Står storlek 37 på hemsidan men är för små!
Kommer aldrig mer köpa från detta företag! Rekommenderar INTE!
Jag varnar för detta bluff företag
Jag varnar för detta bluff företag! Har hållt på i månader att komma ur en beställning som visade sig vara fruktansvärt dålig. Ingen retursedel - man bara betalar och betalar utan att komma ur skiten! Varning varning!!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.