Trimmeriet Bewertungen 382

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kort fortalt så skar jeg mig gentagende gange. Den såkaldte Greenkeeper 3 kan hverken klippe håret kort eller passe på ens hud. Dårligt produkt, ik pengene værd, den bliver smidt DIREKTE i skraldes... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produktet er helt igennem fantastisk. Brugt i 2 år og 1 mdr.! Lille, kompakt og virkelig den bedste trimmer! Bruges til både mand og børn (når deres små lokker blive for lange)..! En lille reservede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice i verdensklasse .....skrev til Trimmeriet mandag om min trimmer som mistede strøm , fik svar næste dag , om jeg lige kunne sende en video med film af trimmeren . Fik besked samme aften f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trimmeriets kundeservice er helt ekstraordinær, stod med en sløv barbarblad, som jeg beklagede mig over og fik en sprit ny tilsendt. Det viste sig desværre at være selve trimmeren som var problemet.... Mehr ansehen

1. Friseurbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Mænds intimrutine har altid været tabubelagt og ikke noget man har talt åbent om. Vi har været tvunget til at bruge sløve engangskrabere, kasserede trimmere, kærestens ladyshaver (shh) eller noget helt tredje. Ikke mere! Vi har udviklet en trimmer optimeret til brug i de nedre regioner. Den niver aldrig, er vandtæt, kompakt, og holder længere end dig ;). Opgrader din intim rutine nu!

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

382 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Øv bøv

Virkelig, virkelig skuffet. Har lige fået den hjem og er allerede klar til at sende den tilbage. Troede egentlig også man kunne bruge den til skæg mm. men det duer den slet, slet ikke til (også min fejl for ikke at læse grundigt). Skulle naturligvis også prøve den af på den nedre etage, hvor jeg næsten som det samme får trimmet min hud af. Gav den endnu en chance, men endte med at skærer mig endnu en gang. Øv på øv.

8. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den lever slet ikke op til…

Den lever slet ikke op til forventningerne.
Den river så man bløder, den gør det slet ikke godt.
Men det er fantastisk til øjenbryn men til møderne er den ubrugelig.
Anbefales ikke her fra

4. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en reklamation på en trimmer der…

Havde en reklamation på en trimmer der var stået af efter halvandet år. Sophia fra deres kundeservice var enormt serviceminded og efter jeg havde sendt en video, hvor problemet blev vist, sendte de en ny i løbet af to dage.
Kan derfor både anbefale Trimmeriet som virksomhed og deres kundeservice.

4. September 2024

Virkelig god service

Virkelig god service!
Jeg havde mistet min oplader station og får 40% i rabat - det er go' stil!
Derudover er produkterne i høj kvalitet og holdbarhed.

11. September 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Behagelig men skrøbelige

Jeg købte nogle af deres herreunderbukser, som er utroligt behagelige at have på, og leveringen var meget hurtig – klart 5 stjerner for det. Desværre oplevede jeg, at stoffet er ret skrøbeligt. Efter blot en dags brug fik jeg lavet hul med min tommelfinger, selvom jeg ikke har skarpe negle. Så vær opmærksom på at tage dem forsigtigt af, lidt øv. Måske bare det som følger med komforten.

4. September 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Der er ingen fejl på levering, er vel det bedste man kan sige

Der er ingen fejl på levering. Greenkeeper 3 virker slet ikke for mig. Den sætter sig fast, river og kan ikke klippe hår over.
Leveret med sløvt blad monteret, godt man tog den stor pakke og fik ekstra lidt skarpere blade med, men det forbedre ikke brugsværdien særlig meget.
Er pakker flot ind og ligger godt i hånden, fint med en lille diode der giver lys, men greenkeeper 3 er for mig ubrugelig til det den var tænkt til.

8. September 2024

Service mere end forventet

Oplevede udfordringer med min maskine efter 15 mdr.
Skrev om der kunne gøres noget og med det samme skriver Sophia fra kundeservice om et billed af problem hvorefter der blev sendt en ny maskine til mig.

UG service til Sophia og trimmeriet.

Kan kun anbefale dette firma.

28. August 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårligt produkt, levering forventeligt fint

Der er ingen fejl på levering eller support, derimod så virker trimmeren slet ikke for mig. Den sætter sig fast og river. Har brugt Philips OneBlade, og tænkte at det her måtte være det bedste af det bedste, men greenkeeper 3, er for mig ubrugelig. Jeg er vendt tilbage til Philips. På trods af det hele ser lækkert ud, kan jeg ikke anbefale produktet

27. August 2024

Virkelig ringe trimmer!

Virkelig ringe trimmer!
Jeg tænkte “Nu skal bollerne forkæles” det endte så med et par halloween boller, for den hiver hårene af så det bløder.
Den kan slet ikke magte opgaven og det er jo ikke fordi at jeg render rundt med en regnskov, men hvis jeg så gjorde, så burde den også kunne magte den opgave.
Jeg er godt nok træt af at have brugt 700,- på sådan en pakke…

23. August 2024

Stærk kundeservice

Virkelig kundevenlig service i forbindelse med ombytning af en trimmer som var over den normale garantiperiode. Hurtig respons fra indledende henvendelse til fremsendelse af ny trimmer i løbet af 2 dage af Sophia i Kundeservice 🙌🏻

30. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr