Jag fick en provperiod via apotea på 30 dagar. Jag sa upp min provperiod den 6 mars, inom dessa 30 dagar. Döm av min förvåning när jag märker att trippel har dragit 183 kr både i mars och april trot... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Signade upp för testperiod men fick ingen bekräftelse på hur länge provperioden gällde eller att prenumerationen skulle fortlöpa. Sade upp abonnemanget någon timme efter de mejlade om att prenumeratio... Mehr ansehen
Väldigt bra tjänst för ett bra pris, däremot skulle tjänsten kunna vara bättre med Viaplay total och Storytel unlimited
Unternehmen hat geantwortet
Trevliga och snabba svar. De ger ett professionellt intryck och jag kan med trygghet rekommendera vidare!
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Trippel.se är ett unikt samarbete mellan Podme, Storytel och Viaplay, som ger dig tillgång till ett omfattande utbud av tjänster. Genom att kombinera dessa plattformar får du möjlighet att njuta av ett brett spektrum av underhållning, inklusive filmer, serier, ljudböcker och poddar.
Kontaktinformationen
Schweden
- trippel.se
Hat 30 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Otroligt bra tjänst med flera…
Otroligt bra tjänst med flera valmöjligheter! Extra plus med så bra pris också ⭐️
Kuntjänst svarar inte om betalningar
Försökte avsluta mitt abonnemang på hemsidan som de hänvisade till, det gick inte (23/11). Efter ett väldigt utdraget mailande fram och tillbaka av kuntjänst sa de till slut att de avslutat abonnemanget (24/11).
Frågade då vad som händer med fakturan som förfaller över en månad framåt (28/12) då den fortfarande var aktiv och inget belopp hade ändrats. Gått en vecka nu utan svar eller ändringar av fakturan.
Bedrägeri
Bedrägeri
Dom följer ej sina egna villkor. Dom nekar ångerrätten.

Antwort von Trippel
Jag är nöjd med tjänsten
Jag är nöjd med tjänsten. Bra kundservice!
Detta passar mig perfekt då jag hade…
Detta passar mig perfekt då jag hade alla tre tjänster separat innan 🙏

Antwort von Trippel
Bra upplevelse och billigt pris

Bra grejer
Bra grejer, man får vad man betalar för.

Antwort von Trippel
Riktig nice att kunna få allt i ett…
Riktig nice att kunna få allt i ett paket och enkelt att komma igång!

Trevliga och snabba svar

Toppen
Toppen tjänst för schysst pris! Användarvänligheten är riktigt fin.

Riktigt bra erbjudande
Riktigt bra erbjudande! Alla tjänster jag behöver till ett bra pris 🏆

Antwort von Trippel
Passar mitt behov perfekt 👌 nöjd kund

Antwort von Trippel
Väldigt bra tjänst för ett bra pris

Felaktigt debitering krediterad
Beloppet har krediterats och Trippel bett om ursäkt. Deras rutiner kommer att uppdateras för att undvika att det som hände mig inte upprepas och drabbar andra. Frågan är således utagerad.
Lurendrejeri Tog 30 dagar gratis. Fri uppsägning Kortet skulle testdebiteras och sedan återbetalas direkt Görs inte Inget kvitto per mail. Ingen respons från kundtjänst trots flera mail InGa andra kontaktvägar. Klarna tar inget ansvar för att man administrerar lurendrejeriet VARNING!

VARNING!!!
Jag avslutade kontot i tid. Ändå drar Trippel pengar från mitt konto. Det verkar som de har satt detta i system att erbjuda ett bra erbjudande för att sedan säga att man inte säger upp avtalet i tid och sedan dra pengar. Avårder starkt från detta bluffföretag!

RAKT AV SCAM!!!!!
RAKT AV SCAM!!!!!! Går inte säga upp prenumerationen, sidan står bara och laddar. Sen när man kontaktar dom samma dag för att det går över till ny månad så vägrar dom ta ansvar och återbetala. Hörde mig runt efter detta och har flera vänner som säger att dom upplevt exakt samma sak.

Antwort von Trippel
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.