For nylig gav jeg Trøffelshoppen 4 stjerner- men kun fordi jeg var overrasket over manglende smag i den modtagne sommertrøffel. Det kan man jo ikke bebrejde shoppen, og alligevel sendte firmaet mig et... Mehr ansehen
Lækre trøfler, virkelig god service, udbringning kan følges hele vejen, trøflerne pakket og emballeret, så de er superfriske. Alt helt igennem til UG med kryds og slange👍
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Trøffelshoppen.dk importerer vi trøfler fra verdens bedste udbydere & får friske trøfler hele to gange om ugen. Vores trøfler er derfor altid friske og i top kvalitet, når de bliver leveret til din hoveddør. Trøffelshoppen er 100% dansk-ejet. Alle vores specialiteter bliver behandlet og pakket med håndkraft og kærlighed i København. Engang var trøfler forbeholdt fine restauranter, men nu kan alle madglade eksperimentere med disse naturlige vidundere i hjemmekøkkenet.
Sydmarken 32J, 2860, Søborg, Dänemark
- konrad@troeffelshoppen.dk
- troeffelshoppen.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Truffles looked amazing
Truffles looked amazing, fresh and beautiful. Delivery on the day promised, was ready to try the same day
Glad og tilfreds.
Hurtig levering lige til døren med de…
Hurtig levering lige til døren med de skønneste trøfler. Lige til at følge den skønne opskrift på pastaret og lykken er gjort
Lækre trøfler mm
Alt helt igennem til UG med kryds og slange👍
Fine trøfler og redskaber dertil.
Hurtig leveing og et godt produkt
God oplevelse og produkt
God bestillingsproces, levering og produkt. Ikke noget at udsætte på noget af det.
Meget fin kundeservice
Jeg har oplevet meget høj service hos trøffelshoppen i forbindelse med af køb af trøffel til nytårsaften. Tak for fin kundeoplevelse.
Super kvalitet og god service
Jeg bestilte trøfler til min fødselsdag og var super glad for oplevelsen. Trøflerne smagte dejligt og der var god service.
Jeg bestiller helt klart igen en anden gang
Manglede duft og smag
Der var ikke en finger at sætte på indpakning og levering. Men smagen i trøflerne var desværre en lidt skuffende oplevelse. Efter anmeldelsen blev jeg ringet op af Konrad og han beklagede den manglende smag, og tilbød at sende et gavekort eller en ny trøffel. Super god service.
Høj kvalitet og god service!
Jeg kan kun anbefale trøfler fra Trøffelshoppen. Vi bestilte franske efterårstrøfler og de var uovertrufne. De duftede af virkelig meget og smagte rigtig godt. Vi rev dem over hjemmelavet pasta og det fungerede lige som det skulle. Høj kvalitet og god service!

Antwort von Trøffelshoppen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.