Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte
  2. Fitness- und Ernährungsberatung
  3. Sportbekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Trukka gör funktionell träning enkel – för alla som vill bygga en starkare kropp utan krångel. Vi utvecklar smarta och hållbara träningsverktyg som hjälper dig att stärka knän, förbättra rörlighet och minska smärta, oavsett om du är elitidrottare, rehabpatient eller bara vill röra dig bättre i vardagen. Vår filosofi är enkel: kroppen är ett kraftfullt verktyg i sig själv. Genom att träna med naturliga rörelser och rätt belastning kan du bygga upp styrka och stabilitet där den verkligen behövs. Vi tror inte på quick fixes eller överdesignade prylar – vi fokuserar på kvalitet, funktion och långsiktiga resultat. Vår bästsäljare, Trukka Slant Board, är ett tydligt exempel på det. Den är byggd för att ge dig maximal stabilitet vid träning av knän, vader och fotleder – perfekt vid till exempel knärehab, hälsporre eller för dig som vill öka explosivitet och prestation inom sport. Används redan av fysioterapeuter, personliga tränare och engagerade motionärer över hela landet. Med Trukka får du redskap som är enkla att använda, skonsamma mot kroppen och effektiva på riktigt. Välkommen till träning som gör skillnad – på riktigt.

3,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otroligt dålig finish

Otroligt dålig finish. Trots stora hål i plywooden viftades bort. Kan köpas billigare på andra lågbudget sidor.

24. Dezember 2025
Trukka-Logo

Antwort von Trukka

Det var tråkigt att höra att du är missnöjd. Utifrån de bildbevis du skickade in bedömde vi hålen som små. Det går att köpa produkten billigt eller t o m tillverka den själv. Det mervärde vi erbjuder är att du får gratis träningsvideo, PDF-guide och bonusvideo från Fysioteamet. Slutligen har alla kunder rätt och möjlighet att returnera produkten inom 30 dagar, oavsett skäl, och få pengarna återbetalda. Kontakta oss gärna om du vill returnera produkten så löser vi det.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lång leveranstid och lutningen stämmer…

Lång leveranstid och lutningen stämmer inte med webbsidan. Du får en bräda direkt från Kina, luktar starkt av kemikalier. Fick stå ute ett dygn. Hoppas den ändå kommer hålla för det jag vill göra.

2. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Typ dropshipping med lite extra lull lull

Produkten skickas från Kina och det tar ungefär 10 dagar från lagd order. Det går att hitta information om detta på Trukkas websida så det är egentligen ingen överraskning. Sen kan man kanske tycka att ett företag som sysslar med hälsa borde undvika onödiga transporter från Kina. Det är ingen komplicerad produkt och den borde kunna produceras mer lokalt, speciellt med tanke på priset. Tycker man det är dyrt (och då det ändå skickas runt halva jorden) går det att hitta samma typ av produkt till halva reapriset på vissa kända Kinesiska sajter. Det är väl egentligen mest instruktionerna för olika övningar som man betalar för.

Sen säger produktbeskrivningen att det är 5 olika lägen med vinklarna 20, 30, 35, 40, 45. På den jag fick hem så är det inte riktigt så exakt, utan istället 24, 27, 35, 41, 44.

24 grader är på gränsen till för mycket vinkel för de övningar jag vill göra. Jag hade föredragit ett läge med lite lägre vinkel än så.

Så pågrund av det (för mig) begränsade användningsområdet, kombinerat med ett relativt högt pris och den obefintliga miljöaspekten så blir betyget en 3:a.

12. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte deras Slant Board från Trukka

Köpte deras Slant Board från Trukka, som i ärlighetens namn, är allt annat än billig (900 kr på rea + frakt). Jag kan ju tycka att det då borde ingå retur i det priset, om man inte är nöjd.
Jag fick vänta länge på min produkt och när jag väl provade den, så gled jag av. Den kändes inte stabil och kanten mot golvet är dessutom rätt hög, vilket begränsar dess användningsområde.
Som inte det vore nog så får man som kund själv ombesörja frakten tillbaka till företaget. Enligt uppgift ifrån dem så skulle detta kosta mig ca 135 kr. Det kostade mig 400 kr och då ingick en försäkring på hela brädan. Tog jag inte den försäkringen, så var bara halva produkten försäkrad.
Uselt!
Tror ni att de svarar mig nu och hanterar mitt ärende skyndsamt? Nope! Jag har inte hört något ifrån dem och de svarar ej på mina mail!
Tänk er för när ni handlar av detta företag! De har noll service! Ingen gratis frakt och känns ytterst oseriösa!

19. Juli 2025
Trukka-Logo

Antwort von Trukka

Hej Susanne, det var tråkigt att höra att du är besviken. Det senaste mailet vi har från dig är från den 15 juli vilket vi besvarade och fick bekräftat av dig den 17 juli. Vi kan inte se att vi har fått något mail från dig efter det? Kontakta oss gärna igen på support@trukkastore.com så ska vi hjälpa dig. Gällande returer mm så finns detta beskrivet under bl a Köpvillkor, Returpolicy och FAQ som vi rekommenderar alla kunder att ta del av innan sitt köp. Vi ställer inga krav på att returen ska försäkras. Så snart vi har fått returen så återbetalar vi dig. Återigen beklagar vi att du inte har blivit nöjd. Vi önskar dig en fin dag.

Rejäl

Rejäl, stabil och definitivt något som jag hoppas ska kunna hjälpa i längden mot mina besvär. Trovärdig info och kundkontakt verkar vara lättillgänglig, och DET är ovanligt : ) Så långt helt nöjd!

18. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag spelar fotboll och padel vilket är…

Jag spelar fotboll och padel vilket är rätt påfrestande på vader och lår, denna bräda är min räddning för att förebygga skador och perfekt att köra innan jag ska iväg på match Enkel att använda och lika enkel att stuva undan. Trevligt bemötande från företaget när jag ville lägga till en ytterligare produkt i min beställning. Rekommenderar varmt!

17. April 2025

Suuuupernöjd! Inga fler överbelastningar/skador

Suuuupernöjd!! Jag håller på med dans och använder den ofta till att stretcha och stärka mina vrister. Hade tidigare lätt att skada mig/överbelasta benen men märker nu en stor skillnad me min slantboard😍Dessutom var det toppen kundservice! Love love love

25. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr